Uuden vuoden lukijaetu: Mellit -25% alessa

Melli Ecodesignin alekoodista on tainnut tulla jo melkein perinne, sen verran moni on sitä nyt "aleaikaan" kysellyt! Ja ky...

Melli Ecodesignin alekoodista on tainnut tulla jo melkein perinne, sen verran moni on sitä nyt "aleaikaan" kysellyt! Ja kyllä mulla on alekoodi ollutkin taskussa jo jonkun aikaa, vain vaatteiden kuvailun kanssa on ollut monenlaisia ongelmia, kuten valottomuus, lapsen Mellien ollessa aina käytössä (lue likaisena päällä) ja viimeisimpänä ongelmana tuli vastaan, ettei koneeni lue Anna-Marian kameralla otettuja kuvia muistikortistani! Onneksi sentään omalla kamerallani otetut kuvat latautuivat koneelleni, ja Mellin mekko oli tottakai ollut päällä koko joululoman, joten siitä oli kuvia ja pääsin viimein kirjoittelemaan tätä postausta!


Kuten suurin osa vakkarilukijoistani tietää, on Melli Ecodesign yksi mun omia lemppareitani mitä tulee arkivaatetukseen. Pehmeät luomupuuvillasta Jyväskylässä ommellut mekot ja paidat ovat erittäin hyvälaatuisia, värit kestävät niissä hyvin ja Mellin mekossa tuntuu aina hyvälle, sillä niissä on kiva leikkaus eikä mitään ylimääräisiä yksityiskohtia. Omat lempimellini on yleensä olleet mustia, musta neuletakki, mustat culottesit, musta laatikkomekko... nyt kuitenkin päätin kokeilla uutta viikunanväristä taskumekkoa, jossa on vyötäröllä rypytys. Viikunan väri onkin ihana, vähän tuttua viininpunaista yhdistettynä uuteen värikiinnostukseeni violettiin (joka muuten on Ultra Violet sävyssä Pantonen 2018 väri), ei liian violetti, mutta kaunis ihana tummaan murrettu sävy. 

Kaamoksen päältä löytyy jo monet pesut ja pidot nähnyt Mellin huppari yhdistettynä Mellille uuteen materiaaliin eli merinovillaan, josta nuo jaden väriset pöksyt on tehty. Merinovillan suhteen olen tänä talvena muuttunut melko kriittiseksi, sillä hankin syksyllä erään norjalaismerkin villahousut, jotka menivät rikki viikossa ja siksi halusin testauttaa Mellin villahousuja tovin ennen kuin sanon suosittelenko vaiko en. Vaakani kääntyy kyllä selkeästi suosittelun puolelle, villa ei kutita, ei ole menettänyt muotoaan ja se on kestänyt jo sen verran, että uskallan luottaa kestoon myös jatkossa.


Mellin vaatteita on blogissa nähty viimeisen vuoden aikana paljon! Ja koska mulla on tarjota -25% alennuskuponki Mellille, kannattaa kurkata myös nämä vanhemmat postaukset ennen tilauksen lähettämistä, jotta saat paremman käsityksen millaisia vaatteita Melliltä löytyy!

Perusvaatteetko tylsiä?

Koodilla mellitammikuu18 saat -25% alennuksen KAIKISTA Melli Ecodesignin tuotteista, siis myös harvoin alennuksessa olevista aikuisten vaatteista perjantaihin 5.1. saakka! Verkkokauppaan pääset tästä!

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images