Perusvaatteetko tylsiä?

mekko ja neulostakki: Melli EcoDesign (saatu), lippis: R/H, maiharit: Dr Martens Eilisen Melli-postauksen kirjoitusvaiheessa mui...

mekko ja neulostakki: Melli EcoDesign (saatu), lippis: R/H, maiharit: Dr Martens


Eilisen Melli-postauksen kirjoitusvaiheessa muistin, että mullahan on jossain muistikortin syövereissä myös kuukauden takaisia kuvia, joissa uusia Mellejä näkyy ja onnekseni löysin kuvat melko pienellä etsimisellä. Nämä kuvat on otettu yhtenä kevään ensimmäisistä päivistä, jolloin ruoho oli vielä viime vuotista ja ruskeaa, mutta aurinko jo lämmitti niin, että pelkällä neulostakilla pärjäsi hyvin ulkona. Sittemminhän meille satoi lunta vielä monet kerrat, mutta nyt uskoisin ettei ainakaan toppatakkia enää tarvita tänä kesänä. 

Olen huomannut viime vuosina päässeen viimein yli ajatuksesta, että perusvaatteet ovat tylsiä. Yksinkertainen trikoomekko tai musta neulostakki eivät todellakaan ole olleet mulle itsestäänselviä valintoja, sillä olen jossain vaiheessa kokenut perusvaatteet jotenkin persoonattomiksi valinnoiksi. Onneksi olen vihdoin huomannut, että tyyli ei ole yhtä kuin erikoiset vaatteet, vaan esimerkiksi asusteet tulevat paljon paremmin esille, jos malttaa pitää vaatetuksen vähän simppelimpänä. Perusvaatteissa on sekin ihana ominaisuus, että niihin ei yleensä saa yliannostusta helposti, vaan samaa yksiväristä vaatetta voi yhdistellä monin eri tavoin, kun vaihtaa koruja, kenkiä ja muita asusteita. Nopealla tyylicheckillä tästäkin puistomuijasta saisi ihan pätevän palaveripersoonan virallisempaan työpäivään, maiharit kävelykengiksi, lippis pois ja nahkakassi kainaloon vain. 

ps. edellisessä postauksessa jaoin Melli EcoDesignille alekoodin. Koodi on kesa2017 ja sillä saa sunnuntaihin 3.6. saakka -20% alennuksen myös noista tämän postauksen kuvissa näkyvistä neulosvaatteista :)

kuvat: Riikan blogin Riikka

1 kommenttia

  1. Mikä tai mitä on "perusvaate"? Siinä on pohtimista oikeestaan.

    Eri ikäisillä voi olla aika erilaisia käsityksiä "perusvaatteista".

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images