Syksyn Melli ecodesign uutuuksia naiselle sis. -20% alekoodin!

kaupallinen yhteistyö Melli ecodesignin kanssa Olen tehnyt aika paljon töitä suomalaisien vaatemerkkien kanssa ja usein ol...

kaupallinen yhteistyö Melli ecodesignin kanssa


Olen tehnyt aika paljon töitä suomalaisien vaatemerkkien kanssa ja usein olen vienyt merkeille sanomaa, että väriäkin saisi olla, kiitos. Että suomalainen nainen ei aina välttämättä halua pukeutua mustaan. Syykin on helppo arvata, mä en ole itse oikein osannut pukeutua mustaan. Vaikka monet sanovat, että mustassa vaatteet muoto ja materiaali pääsee parhaiten oikeuksiinsa, olen kartellut mustaa ajatellen sen olevan vähän tylsä valinta. Nyt, oikeastaan vasta tänä syksynä, olen itsekin löytänyt mustat vaatteet elämääni, sillä niitä on vain niin helppo yhdistellä mihin tahansa. Mustassa vaatteessa on myös sellainen mystinen arvokkuus, että vaikka jalassa olisikin kuminauhavyötäröiset trikoohousut, voivat ne näyttää huolitelluilta. 

Melli ecodesignin syksy 2017 ei kuitenkaan ole näin mustaa, mitä minä annan ymmärtää. Naistenmallistosta löytyy muun muassa fuksianpunaista ja okrankeltaista ja uutuutena löytyi myös kaunis pioni-printti, joka näkyykin näissä Anna-Marian ottamissa kuvissa hyvin. 


Olen viime aikoina käynyt pientä kapinaa pukeutumisneuvoja kohtaan. Havahduin hetki sitten siihen, että mulla on taipumuksena pukeutua vaatteisiin, joissa kropanmuodot eivät tule oikeastaan ollenkaan esiin. Olin vain jäänyt kiinni ajatukseen, ettei etenkään vatsan muotojen näkyminen ole hyvä juttu ollenkaan. Nämä kuvissa näkyvät Mellin holkkihihapaidat olisivat vielä kesällä lähteneet palautukseen ihan siksi, että eihän nyt vatsa saa vaatteista erottua. Nyt taas, kun olen asiaa miettinyt, niin vatsan muodothan ovat pehmeitä, pyöreitä ja kivoja. (Holkkihihapaidasta olisi muuten löytynyt isompikin koko, mutta lopulta tykkäsin siitä juuri tällaisena istuvampana)

Huomaattehan muuten, että käytän culottes-housuja syksyllä? Mellin syksyn bambuneuloksesta Jyväskylässä ommellut culottesit ihmetyttivät ensin, sillä olin jäänyt jumiin myös vajaamittaisten housujen käyttöön vain kesällä. Superpehmeät ja siistit vajaamittaiset housut ovat kuitenkin ihan parhaat syksyyn, kun kaupat ovat täynnä mitä kauniimpia sukkiksia ja polvisukkia eikä mageita kenkiäkään tarvitse piilottaa lahkeiden alle. Mielestäni leveiden ja lyhyiden housujen kaveriksi käy melkein mitkä tahansa kengät, sukissa sen sijaan olen ehdoton, että niiden pitää olla tarpeeksi pitkät ettei sukanvarsi vilku istuessakaan. 


Kuvissa päälläni on myös tuo jo monissa blogikuvissani näkynyt Mellin neulostakki, joka on edellisten mallistojen herkku. Siitä on jäljellä enää ihan muutamaa kokoa, joten kannattaa hankkia nyt ettei jää ilman. Neulostakki on ihan paras jokapaikan vaate, ja ei ole onnekseni mennyt pesuista ja käyttökerroista huolimatta miksikään. Tälle iso peukku!

Ja kuten näissä uusien mallistojen esittelyssä tapana on, löytyy mulla tottakai myös alekoodi teille lukijoille! koodilla syksy2017 saat kaikki Melli ecodesignin normaalihintaiset tuotteet -20% alennuksella sunnuntaihin 15.10. saakka!

Onko teillä muuten jotain tällaisia pukeutumiseen liittyviä päähänpinttymiä, kuten mulle mustan värin sopimattomuus, vatsan seudun pakkopeittäminen tai culottesien kuuluminen vain kesään?

8 kommenttia

 1. ON. Ja tää on vakava. En suostu pitämään rotsia kiinni, vaikka mikä olisi. Musta se on sama kuin sahaisi korkkareista korot pois. :)

  VastaaPoista
 2. Mukavia sisävaatteina. Kesällä myös ulkovaatteina.
  Ja tietysti voi mennä kylmemmälläkin ukovaatteina, kun on esim. pitkävartiset saappaat ja pitkäulkotakki.

  Mistä muuten on ensimmäisen kuvan hattu? Näyttää mukavalta.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat ja kaunis meikki. Olen myös huono käyttämään mustaa, osittain siitä että joskus se on tylsä valinta. Näissä kuvissa toki osoitit ettei sen tarvitse sitä olla. Mutta enimmäkseen siitä, että kahden kissaeläimen ja vanhempieni koiran kera mustat vaatteet eivät olisikaan niin siistit. Harmaa ja khaki ovat sitten ne perusvärit jossa näkyy sotku vähemmän.
  Minulle sopii paremmin istuvat vaatteet. Vyötäröä on vaikka en ole omasta mielestäni pieni. Palautan yleensä vaatteet jotka ovat pusseja ilman muotoja. Itse olen nyt tykästynyt Nosh organicin vaatteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nosh onkin tosi kiva myös :)

   Mulle ei musta ehkä edes sovi kovin hyvin jos miettii ihon sävyä, mutta siinä on nyt kiva olla :)

   Poista
 4. Noi housut näyttää kivalle, mutta varmasti myös sukat tekee sen. Ne mustat pitsisukat ovat hienot! Sitä sitä vaan miettii, että vajaamittaisia housuja käyttää syksyllä ja jopa talvella. Vähän kuin, että saako käyttää valkoisia farkkuja talvellakin! Onko noissa housuissa yöpaitafiilis päällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihme kyllä ei ole yhtään pyjamafiilis, mutta oonkin yhdistellyt näitä vähän hienompiin sukkiin ja kivoihin kenkiin. Ehkä se auttaa?

   Poista
 5. Viime kuun lopussa Melli ecodesignellä oli vastaava alekampanja blogiyhteustyönä useammassa blogissa. Tilasin ja maksoin tuotteen. Mitään ei ole toimitettu. Sähköposteihin ei vastata. Onko järkeä tuutata uusia alekampanjoita eetteriin, jos vanhojakaan tilauksia ei ehditä (?) käsitellä asianmukaisesti.

  VastaaPoista
 6. Super söpö asu. Tuollaiset lyhyet byysat olis kivat mutta olen niin valtavan lyhyt, että se katkaisee mun pitkät kintut ja näytän silloin tosi pätkälle.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images