Kesämellit (sis -20% alekoodin Melli ecodesignille!)

Monesti vaatteista kirjoittaessa mua vähän tylsistyttää, että pääsen esittelemään lastenvaatteista vain pojille sopivia j...



Monesti vaatteista kirjoittaessa mua vähän tylsistyttää, että pääsen esittelemään lastenvaatteista vain pojille sopivia juttuja. Se, että Kaamos ei käytä ihania mekkoja ja tunikoita on ihan ookoo, mutta tosi monesti harmittelen sitä, etten voi siis näyttää näitä pikkumekkosia ja hulmuavia helmoja myöskään lukijoilleni. Siksi pyysinkin tähän Melli Ecodesignin kevään 2017 uutuuksia käsittelevään postaukseen mukaan Iinan tyttöineen. Mukaan saatiin myös Eino kameroineen, joten koossa olikin melkoisen iso lössi glitterinaamoja.

Olimme Iinan kanssa valinneet aikuisten mallistosta itsellemme täsmälleen samat pepun peittävät hupparit, joista Iinalla on päällä koko XS, minulla taas XL. Huppari onkin vaate, jota en ole pitänyt aikoihin päällä, mutta pyllyn peittävänä ja vaaleanpunaisena se näyttääkin ihanan tyttömäiselle ja ihanan rennolle meillä molemmilla. Vaaleanpunainen myös taittaa kivasti sporttifiilistä ja lopputulos on treenitrikoidenkin kanssa yllättävän kiva eikä yhtään liian jumppapirkkomainen. 

Lasten vaatteissa Mellin kesään kuuluu paljon keltaista ja petroolia, jotka rimmaavat tosi hienosti yhteen. Myös naisille löytyi näitä sävyjä mekoissa ja legginsseissä, pitääkin esitellä turkoosi mekkonikin joku päivä! Kaamoksen petrooli huppari on täsmälleen samaa sävyä oman mekkoni kanssa, joten pääsemme taas samistelemaan oikein kunnolla. 

Tiaran ja Zeldan päällä näkyvät rimpsuhelmamekot ovat muuten juttu, jollaiset itsekin pukisin tytölleni päälle. Näyttävät supermukavilta ja noissa mekoissa on kivaa rempseyttä. Mellin lasten ja aikuisten vaatteet on tehty selkeästi käyttäjät mielessä ja erityisen iloinen olen siitä, että lasten legginssien vyötöröä on nostettu viime keväästä parilla sentillä. Vyötärön nosto oli nimittäin ihan oma toiveeni ja ehdotukseni Mellin suunnittelija Marica Jensenille, sillä edellisissä legginsseissä Kaamoksen alushousut tulivat vähän liian usein näkyviin :D Tässä on se, mistä erityisesti tykkään suomalaisessa suunnittelussa, vaatteen malliin on usein mahdollista saada muutoksia ihan kuluttajapalautteella.

Mellille rantautui ihan pari päivää sitten myös uutuusvaatteita, mm. ihania simpukkakuoseja kesäisen mintunvihreänä ja haaleana aprikoosina. Koodilla kesa2017 saat myös kivan -20% kesäalen kaikista Mellin normaalihintaisista tuotteista. Koodi on voimassa sunnuntaihin 3.6. saakka!

Kaikki Mellin tuotteet löydät täältä!

Kuvat: Eino Nurmisto/ Tämän kylän homopoika
Vaatteet saatu Melli Ecodesignilta.

5 kommenttia

  1. Kiva idea tää kimppakuvaus! :) Ostin Joonalle lapsimessuilta paidan tolla petroolilla pohjalla keltaisia palluroita -kuosilla. Tosi kiva! Mutta en ole nähnyt sitä verkkokaupassa lainkaan. Eipä sillä, että toista samanlaista tarvisin, tuli vaan mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä messuilla oli monia special edition vaatteita, mm. mekkoja aikuisille joita ei muualta saanut. Oisko ollut samaa sarjaa paitakin?

      Mustakin oli kiva, että Iina ehti tyttöineen kuviin kun sai samalla erikokoisen naisen kuviin sekä noita tyttöjen juttuja :)

      Poista
  2. Hmm. Tänäön on sunnuntai 4.6. Onko koodi vielä voimassa vai olenko myöhässä??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On voimassa, virhe näköjään tullut päivämäärään!

      Poista
  3. Tosi kiva tää kimppapostaus molempien blogeissa. :) Sorruin näiden myötä ton hupparin ostoon myös. Mulla ei oo koskaan ollut ton väristä vaatetta, kääk! :D

    http://viivyvierellain.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images