32 Kysymystä minusta

Blogihaasteita tulee nykyään tehtyä tosi harvoin, vaikka niihin vastaaminen on kivaa hommaa ja niistä jää muisto, johon on hauska palata my...

Blogihaasteita tulee nykyään tehtyä tosi harvoin, vaikka niihin vastaaminen on kivaa hommaa ja niistä jää muisto, johon on hauska palata myöhemminkin. Nyt kuitenkin innostuin Anikon esimerkin voimalla vastailemaan 32 minuun liittyvään kysymykseen! Näitä kysymyksiä miettiessä tuli kyllä vanhat hyvät ajat mieleen, sillä säännöllisen bloggailuni alkaessa joskus kymmenen vuotta sitten näitä tuli tehtyä PALJON!  Tässäpä siis nostalginen haastepostaus, jonka ihan kuka tahansa voi napata omakseen :)Avioliittoja

Ei yhtäkään. En ole myöskään ollut koskaan kihloissa. Ajatuksissani avioliitto ei ole koskaan ollut isossa arvossa, mutta pidän sitä järkevänä ratkaisuna, jos pariskunnalla on yhteisiä lapsia. En kuitenkaan ajattele, etten voisi mennä naimisiin myös rakkaudesta. Ei vain ole tullut vastaan tyyppiä, jonka kanssa se olisi tuntunut ajankohtaiselta koskaan.

Lapsia

Yksi Kaamos. Lapsi on ollut ehdottomasti elämääni eniten vaikuttanut ihminen ja tärkeintä maailmassa. Rakastan lastani paljon itseäni enemmän ja yksi isoimmista teoista häneen liittyen onkin muokata omaa arkeani lapsen parhaaksi. Tällä hetkellä lapsi asuu viikot isän luona pienessä maalaiskylässä pienemmän, alle 50 lapsen kyläkoulun vuoksi ja olemme luoneet systeemin, joka onneksi toimii hyvin ja pystyn olemaan lapsen arjessa mukana muutenkin kuin viikonloppuisin.

Lemmikkejä

Otimme viime kesänä kaksi kymmenvuotiasta Korat-kissaa ja niiden lisäksi mulla on viisi tällä hetkellä horroksessa olevaa kotiloa :) Haluaisin jättiläiskanin ja minipossun ja koiran...Leikkauksia

Löytyy! Olen viettänyt lapsena pitkiä aikoja sairaalassa kädessäni olleen sairauden vuoksi, sen lisäksi minulta on leikattu keloidi selästä ja tehty lapsen synnytyksessä hätäsektio. Isoin arpeni on sektioarpi, johon olen jo täysin tottunut enkä muista koko juttua.

Tatuointeja

Kyllä! Minulta löytyy Lähes 20 vuoden takaa pikkukaupungin ainoan (ja todella huonon) tatuoijan "teoksia" sekä hieman parempia virityksiä. Tykkään kuvista ihollani, jopa niistä rumimmista.

Lävistyksiä

Ei tällä hetkellä muita kuin korvakorut. Mulla on ollut lävistys sekä kielessä että klitoriksen hupussa. Kumpikin näistä "oikeista" lävistyksistä on otettu täysin suunnittelematta ja vain itseä hauskuuttaakseni. Mitään erityisen kinkyä näihin ei liity, kunhan otin kun huvitti.

Muuttoja

En ole laskenut. Olen kuitenkin asunut useammassa kimppakämpässä (viimeksi 8 vuotta sitten) ja muuttanut viimeksi kuukausi sitten. Edellisessä kodissa asuimme lähes koko Kaamoksen pikkulapsiajan, muutamaa kuukautta lukuunottamatta.Ampunut aseella

Oikealla aseella en muista ampuneeni. Ei ole koskaan kiinnostanut aseet.

Ottanut lopputilin

Todellakin! Olen ottanut niitä useammankin. Yleensä niihin on liittynyt haikeutta, mutta pari kertaa olen marssinut ulos palaamatta takaisin ihan siksi, että työ-ympäristö on ollut niin toimimaton ja esimiestyössä oli suuria ongelmia.

Ollut saaressa

Tottakai, retkeilijänä käyn useinkin saaressa ja kesäisin vietän sellaisessa aikaa myös mökkeillessä.

Autosi

Ei ole.  Pääkaupunkiseudulla elämän voi rakentaa niin, ettei autoa tarvitse. Jos joskus muutan maalle, auto (ja ajokortti) olisi varmasti ihan pakko hankkia. Mutta niin kauan kun en asu julkisen liikenteen saavuttamattomissa, en ole ajatellut autoa hankkia. Ajokorttia harkitsen kyllä koko ajan.Ollut lentokoneessa

Olen, mutta harvakseltaan. Viimeksi lensin kesällä Berliiniin ja takaisin, ensi vuodelle ei ole suunnitelmissa yhtään lentoreissua. Tykkään matkustamisesta, mutta usein mulle riittää kotimaan reissut vaikkapa kansallispuistoihin.

Onko joku itkenyt vuoksesi:

On

Ollut rakastunut

Elämäni suurin rakkaus on lapseni. Romanttisessa mielessä en ole ollut pitkään aikaan rakastunut, mutta onneksi ihastumisen tunteita olen sentään saanut kokea, yksipuolisesti tottakai ;)

Ollut ambulanssissa

Jep. Toissa kesänä sain Berliinissä sairauskohtauksen ja mut haettiin metroasemalta ambulanssilla sairaalaan tiputukseen. Se oli aika kamalaa, varsinkin kun olimme kaamoksen kanssa kaksin matkassa ja lasta pelotti todella paljon.Luistellut

Tottakai, nyt odottelen jo ensimmäisiä pyörähdyksiä Rautatientorin jääpuistossa.

Surffannut

Olen tottakai kokeillut, mutta lautailulajeista lumilautailu on Suomeen huomattavasti sopivampi laji! Myös suppailu on lempihommaa ja mulla on oma perhelauta, johon mahtuu myös lapsi kyytiin.

Ollut risteilyllä

Kyllä! Risteilyt ovat ihania ja haaveilen, että pääsisin pitkästä aikaa esimerkiksi Tukholmaan päiväksi laivalla.

Ajanut moottoripyörää

En. En ole ollut edes moottoripyörän kyydissä.Ratsastanut hevosella

Olen hevosille allerginen, joten hevostelu on jäänyt silittelyn tasolle. Tykkään hevosista kyllä ja välillä harmittelen ettei hepat ole mulle mahdollinen harrastus, ainakaan ilman tujuja lääkkeitä.

Lähes kuollut

En muista, että olisin ollut läheltä piti tilanteessa.

Ollut sairaalassa

Kyllä! Olen viettänyt kuukausia sairaalassa niin lapsena kuin aikuisenakin, valitettavasti.

Lempihedelmä

Tylsä valinta, mutta banaani on hedelmä, jota syön eniten. Bansku on vaan niin kätevä eväs.

Aamu vai ilta

Ilta! Voisin valvoa aamuun ja nukkua päivät jos maailma vain pyörisi iltavirkkujen mukaan. Etenkin näin talvisin mun on ihan mahdottoman vaikeaa pysyä valveilla päivisin, mutta öisin olen täynnä energiaa. Outoa.Lempiväri

Olen aina tykännyt sinisen eri sävyistä. Tällä hetkellä myös vihreä on yksi suosikeistani ja tykkään paljon muistakin luonnosta löytyvistä väreistä.

Viimeisin puhelu

Puhun todella vähän puhelimessa. Yleensä soittelemme Kaamoksen ja hänen isänsä kanssa pieniä puheluita esimerkiksi siitä, missä näemme. Viimeisin puhelu taitaa kuitenkin olla Anikon kanssa pulputettu puolituntinen, jossa käytiin läpi asioita oluttastingista miesten lähettämiin emojihin (joista ei siis saa mitään selvää!)

Viimeisin viesti

Chatissa ystäväni Marian lähettämä kutsu lapsensa syntymäpäiville, puhelimessa Isyyspakkaus-Tommin lähettämä kuva muutaman vuoden takaa.

Nähnyt jonkun kuolevan

En oleKahvi vai tee

Kahvi! Rakastan kahvia sekä maun että kofeiinin vuoksi ja juon teetä todella harvoin jos koskaan.

Paras piirakka:

Hmmm... leivon todella harvoin piirakoita. Kuitenkin mun vanha feta-pinaattipiirakka on ollut melkoinen somehitti, joka vuosien jälkeenkin nousee säännöllisesti kuukauden luetuimpiin postauksiin. Eilen taas söin Isyyspakkauksen Sadun ostamia törkeän hyviä Anna-Liisa Sorsan karjalanpiirakoita.

Kissa vai koira

Onko pakko valita? Ehkä sitten kissa, kun meillä on kaksi omastakin takaa. Mutta tykkään myös koirista tosi paljon, vaikka olenkin joillekin roduille allerginen. Haaveilen omasta koirakaverista nykyään aika paljon, vaikka sen ja kissojen yhteiselämästä saattaisikin tulla melko mielenkiintoista :D

Paras vuodenaika

Ennen tykkäsin talvesta, nyt kesä on suosikki. Kesä on ihana ihan siksi, että säät helpottavat harrastuksia kuten retkeilyä ja luonnossa liikkumista ylipäätään.4 kommenttia

 1. Ooooo minipossu olisi huikea!!! <3 <3

  VastaaPoista
 2. Jättilaiskanit on todella valloittavan suloisia mutta kokemuksen syvällä rintaäänellä sanon, että perus pupua isompaa (esim. Belgia jätti, Ranskanluppakorva jne) ei kannata kerrostaloon ottaa. Ne vaatii niin paljon tilaa ja nakerreltavaa, että melkein pitäisi olla oma huone pupulle. Jos pitää häkissä niin häkinkin pitää olla todella tilava.

  Kerrostaloon sopivia rotuja löytyy paljon esim. Hermeliinit, kääpiöluppskorvat, leijonanharjakani jne.

  Yleisesti puput on todella ihania lemmikkejä. Niiden kanssa voi puuhailla monenlaista ja niiden hassut touhut piristää kurjankin päivän. Ja omat pupuni ovat tulleet loistavasti toimeen mm. Koiran ja kissan kanssa ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon viemässä sitä toki kaamoksen toiseen kotiin maalle ;)

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images