18 kuvaa Berliinistä w/ Melli Ecodesign

Kaupallinen yhteistyö Melli Ecodesignin kanssa Berliinistä on tullut viiden viimeisimmän kesän aikana meille kesäkoti, jonne m...

Kaupallinen yhteistyö Melli Ecodesignin kanssa

Berliinistä on tullut viiden viimeisimmän kesän aikana meille kesäkoti, jonne mennään vähän kuin mökille rentoutumaan. Saksa on Suomesta käsin lähellä, eikä lentoaikaa mene useita tunteja ja fiilis muuttuu kaupunginosaa vaihtaessa. Olemme viettäneet kesälomaa Berliinissä niin entisen Länsi-Berliinin kuin Itä-Berliininkin puolella, tällä kertaa yövyimme Kreuzbergin kaupunginosassa ja hengailimme tottakai omassa kaupunginosassamme paljon. Kreuzbergin tunnusmerkkejä ovat rento meininki, joka puolella näkyvät graffitit, edulliset ja usein vegaanista ruokaa tarjoavat ravintolat, joissa on kiva hengata niin aamupalalla kuin muutenkin.


Ennen matkustin Berliiniin luonnonkosmetiikkavarastojen täyttö mielessä (luonnonkosmetiikka on Saksassa lähes puolet edulisempaa mitä Suomessa), mutta nykyisin keskityn lähinnä vain lomailuun, puistoihin ja syömiseen. Matkatavarat molemmille meille mahtuvat yhteen käsimatkatavaroihin menevän matkalaukkuun ja vaatteita pestään kun on tarvetta (kuvista päätellen ei kuitenkaan tarpeeksi usein!). Matkakavereideni Fannin ja Jounin perheessä meininki oli luonnonkosmetiikkahamstrausta lukuunottamatta sama ja olimme varustaneet itsemme ja lapsemme lähinnä pehmeillä ja helpoilla puuvillavaatteilla matkaan. Huvittavinta oli se, että heti lentokentällä nähdessämme meillä oli täysin sattumalta täsmälleen samat Mellin laatikkotunikat päällä, Fannilla mustana ja mulla uudessa musta-valkoraidassa. Great minds think alike!


Kaamoksen matkakamat olivat niin minimaaliset kuin vain mahdollista, uikkarin lisäksi matkassa oli vain muutama t-paita (simpukka ja keltainen sulka), muutamat mustat shortsit (kuvassa päällä sekä oikein että väärinpäin...) sekä muutama pitkähihainen paita, joista oranssi Mellin paita roikkui usein lanteilla tai kassissa ihan vain varalta. Kun katselin Fannin perheen matkalaukun kokoa, huokaisin kyllä suoraan sanottuna helpotuksesta, ettei kouluikäinen tarvitse enää edes omaa pottaa mukaan :D Sappisaippuan unohtuminen kotiin harmitti kuitenkin hieman, sillä kyllähän noita vaatteita olisi saanut käsipyykillä helpommin puhtaaksi. No onneksi Airbnb-asunnossamme oli pesukone, jota pyöritettiin muutaman päivän välein. Lähes viikon mittainen matka onnistuikin tosi hyvin minimäärällä toimivia vaatteita, jotka kestävät pesua ja pitoa!


Meillä lomailu jatkuu vielä tämän viikon ja palaamme sitten muutamaksi viikoksi takaisin arkeen vain palataksemme lomalle heinäkuussa uudelleen.  Mitään suurempia reissuja ei ole loppulomaksi suunnitteilla, mutta pieniä piipahduksia siellä ja täällä.

Postauksessa näkyviä Melli Ecodesignin vaatteita kannattaa muuten bongailla juuri nyt heidän sivuiltaan, sillä ihanien uutuustuotteiden kuten tuon huipun raitamekon lisäksi myös alepuolella löytyy monenlaista jopa -40% alella

F.Y.I: Tiesithän, että kaikki Melli Ecodesignin tuotteet ommellaan laadukkaasta Suomessa neulotusta luomupuuvillasta Jyväskylän Palokassa sijaitsevassa ompelimossa?

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images