Sinistä ja valkoista kesäpäivässä

Mä en voi ymmärtää, miten Suomessa ihmiset odottavat malttamattomina kesää, pukevat shortsit jalkaan pääsiäisenä, pulahtavat luonno...Mä en voi ymmärtää, miten Suomessa ihmiset odottavat malttamattomina kesää, pukevat shortsit jalkaan pääsiäisenä, pulahtavat luonnonvesiin vappuna ja sitten kesäloman loputtua elokuussa kaivetaan syystakit esiin, että nyt on syksy. EI OLE SYKSY! Nyt on lähes tulkoon parhaat kesäkelit ainakin Etelä-Suomessa ja illatkin lämpimiä. Mekko päälle ja menoksi, kyllä sitä syksyä piisaa sitten loka-marraskuussa ihan tarpeeksi! Arki ei ole sama asia kuin syksy, syksy on vuodenaika, arki on... no mitä se sitten kenellekin on!

Muutama päivä sitten tein töissä etäpäivää ja jouduin menemään sisälle lounaalle, sillä aurinko paistoi jopa liikaa pihalla ja mulla ei ollut aurinkorasvaa lähistöllä. Päivän päätteeksi palaveerasin Anikon kanssa syksyn suunnitelmistamme Allas Sea Poolin kahvilassa, jonne siis on vapaa pääsy ja aurinkotuoleja riittää. Aurinko paistoi kuumasti ja kalpean ihon vankina siirryin jatkuvasti varjoisempaan ja varjoisempaan. Illalla auringon laskiessa päädyin ihan illan lopuksi Anna-Marian kanssa uimaan Suomenlinnaan. Kutsutteko tätä oikeasti syksyksi?

Tuona päivänä päälläni oli Tokmannin kamppiksessakin näkynyt Ivana Helsinki-trikoomekko, joka sopii näihin säihin enemmän kuin hyvin. Aniko vain valitti, että hän oli myös metsästänyt tätä mekkosta ja sitä ei ollut löytynyt oikeasta koosta mistään. Eli melko suosittu mekko on tainnut olla, minäkin olen bongannut muutaman kaupungilla liikkuessani. Jalassa oli Pomarin nahkatennarit, jotka toivat hieman ryhtiä minun kesäolemukseeni (olen mennyt lähinnä rantasandaaleissa viime viikot) ja korvissa oululaisen Catie Q korumerkin ihanat riippukorvikset sekä Cocovin kassi. Näillä vaatteilla voi hyvin viettää niin vapaa-aikaa kuin käydä töissäkin, riippuen toki työn luonteesta, mutta noin niinkuin itseni tapauksessa voi. Syksyllä vaan sukkikset ja vaikka bomber kaveriksi näille :)

Tällä tyylillä taidan painaa myös viikonloppuun, luvassa olisi ensi viikko maalla ja ainakin yksi telttaretki edessä, joten mitään virallisempaa ei ainakaan pakata mukaan!

mekko, kengät ja koru saatu

4 kommenttia

 1. :D :D

  Mä puen ihan väkisin päälleni näitä hellekamoja, koska HALUAISIN, että on syksy, mutta taitaa olla siihen vielä liian kuuma.

  Ps. Upeat nuo kuvat susta, ihanan raikas asu :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä tykkään myös syksystä, mutta nyt on kyllä aika kuuma syyskuteisiin vielä :)

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images