Arki ja juhla samassa asussa (sis. alevinkin Nansolle!)

kaupallinen yhteistyö  Nanson  kanssa Olen vaatteilla leikkijä. Tykkään vaihdella tyyliä fiiliksen ja tilanteen mukaan enkä koe...

kaupallinen yhteistyö Nanson kanssa

Olen vaatteilla leikkijä. Tykkään vaihdella tyyliä fiiliksen ja tilanteen mukaan enkä koe, että tyyliäni voisi kategorisoida paljoakaan. Joskus olo vaan on romanttisempi ja joskus rosoisempi ja se on kiva näyttää myös ulospäin. Siksi en koskaa kysele ihmisiltä onko joku vaate minun näköinen, sillä melkein mistä tahansa vaatteesta saa minun näköisen oikein asustamalla ja yhdistelemällä oman maun mukaisesti.


Vaikka pidän tyylillä leikkimisestä, ei minulla ole erikseen vaatteita arkeen ja juhlaan, vaan periaatteessa ihan kaikki vaatekaapistani löytyvä sopii arkena päälle ja osasta saa juhlavaatteen asustamalla oikein. Pidän eniten simppeleistä materiaaleista kuten puuvillasta, trikoosta ja villasta, enkä omista montakaan sifonki-tai pitsiunelmaa.

Tässä postauksessa Näkyvä Nanso Plus-malliston Pinot mekko (42/44) on juuri sellainen mekko, josta pidän monipuolisuuden takia. Sen voi yhdistää tennareihin, ponnariin ja kangaskassiin, mutta pienillä jutuilla, kuten viimeistellyllä meikillä ja kauniilla kiharoilla sekä esimerkiksi puukkari-korkkareilla siitä saa asun myös rentoihin juhliin.  Tässä asussa voi mennä töihin ja jatkaa afterworkeille niin kesällä kuin talvellakin. Printti on moderni, mutta malli ihanan klassinen ja monenlaista kroppaa pukeva. Tästäkin Nanso Plus vaatteesta löytyy todella reilu kokoskaala D36/38-D56/58.


Mekkoon yhdistin viileät kesäillat mielessäni klassisen tummansinisen Kerä-patenttineuleen (XL) Nanson perusmalliston puolelta. Olen tällä hetkellä ihastunut isoihin ja löysiin neuletakkeihin niiden kääriytymisominaisuuden vuoksi. Pienet istuvat neuletakit sopivat tottakai myös hyvin mekon pariksi, mutta minä tykkään itselläni muhkummasta! Meille plussakokoisillehan aina sanotaan, että ei saisi pukeutua "säkkiin" ja korostaa omaa kokoaan muhkeilla neuleilla tai liian löysillä vaatteilla. Minusta taas on jotenkin hassu ajatus, että aina pitäisi näyttää kapeammalta ja hoikemmalta ja sen vuoksi kieltäytyä tietyn mallisista vaatteista. Vaatteen yksi toivottu ominaisuus on toki imarrella vartaloa, mutta päälimmäinen tehtävä on kuitekin aina lämmittää ja tuntua hyvälle päällä. Ja onko joku tieteellisesti todistanut, ettei löysä vaate imartelisi kurvikasta vartaloa? Niinpä.


Jos edellinen Nansolle stailaamani asukokonaisuus oli rosoinen, on tämä sitä romanttisempaa minua ja tykkään tästä yksinkertaisesta kahden vaatteen kokonaisuudesta hurjan paljon! Mitäs mieltä te olette, kumpi oli sinun suosikkisi?


Psssstt! Tänään Nansolla alkaa kanta-asiakasviikko, jolloin KAIKKI Nanson tuotteet ovat vähintään -20% alennuksessa, niin myymälöissä kuin verkkokaupankin puolella! Kanta-asiakasviikko jatkuu sunnuntaihin 30.4. saakka. Kanta-asiakkaaksi voit liittyä täällä!

Kuvat: Annika Liinanki
Meikki ja hiukset: Jannica Stelander

6 kommenttia

 1. Mua harmittaa kun monet Nanson mekot ovat malliltaan vatsaa korostavia. Pari viikkoa sitten kävin Nanson Tammiston liikkeessä sovittelemassa ja ei mun vatsa mahtunut edes isoimpaan kokoon, vaikka oli sitten harteilta ja rintojen kohdalta överisuuria. On toki hyvä, että isossa koossakin on tyköistuvia malleja, meikäläiselle vaan se A-linja olisi mieluisampi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa harmi! Itsekin olen melko vatsakas ja tässäkin mekossa vatsa tottakai vähän pömpöttää, mutta se ei ole itselleni ongelma. Mutta tiedostan tuon fiiliksen, sama ongelma mulla on useissa perusmallistojen vaatteissa. Ainakin Huurre ja Täplä nimiset mekot olivat mielestäni hieman A-linjaisia, mutta haluaisitko itse jotain empireleikkausta, jossa leveneminen alkaisikin jo rintojen alta?

   Poista
 2. Tämä mekko olis kyllä ihan mun tyylinen... mutta Nanso, mitenköhän saisin sen yöpaitafiiliksen karistettua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leikkaamalla lapun pois :D tää on hassu mielleyhtymä monilla, et Nanso olisi vain yöpukuja. Itselleni se on ollut niin pitkään perusvaatetta, joskus 2000-luvun alussa ostin ekan Paulakukka-mekon :)

   Poista
 3. Kannattaa käydä tutustumassa vaikka Nanson verkkokauppaan. Nansolla on ihan huippuhieno plus-mallisto. Tavallisessa mitoituksessakin on kokoja usein xxl asti.
  Ei mulle ainakaan tule yöpaitafiilis, muusta kuin juuri niistä yöpaidoista.
  Mulla on paljon Nanson vaatteita. Nykyään ne ovat muodinmukaisiakin.

  VastaaPoista
 4. Mekko sopii sinulle todella hyvin! Tykkään itsekin Nanson mekoista, niillä voi tosiaan mennä moneen eri tilaisuuteen. Tai nauttia kotona😊

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images