Kaksien festareiden kuteet samassa paketissa

Onnistuin eilen puolivahingossa luomaan itsestäni melkoisen festariböönan :D Heräsin aamulla aivan liian aikaisin aikatauluihini...


Onnistuin eilen puolivahingossa luomaan itsestäni melkoisen festariböönan :D Heräsin aamulla aivan liian aikaisin aikatauluihini verrattuna ja lähdön aikaan olin jo sutinut kasvoilleni melkoisen kasan erivärisiä meikkejä just for fun. Edellisen illan yksinoleminen vaati veronsa ja hankin kaupungilla pyöriessäni tuon huipun statement t-paidan ja tottakai se oli saatava päälle. Ihan sama, vaikka päivän ensimmäiset "festarit" olivatkin Lapsimessut, jossa olin välillä myös ohjelmalavalla puhumassa. Äiditkin saa deittailla feministejä! Ja äitien PITÄÄ deittailla feministejä.

Housuiksi mun oli pakko laittaa nuo Nanson huiput pitsiraitahousut, joissa on siis pieniä reikiä, mistä näkyy iho läpi - iiik! Suosittelisin noita housuja paljon, mutta valitettavasti pari postausta sitten mainitsin ne jo postauksessani ja sen jälkeen ne myytiin loppuun. Hyvä siis niille, jotka ehtivät napata nuo itselleen!

Lapsimessuilta puhumiset puhuttuani ja lähdin jatkamaan päivää kotihoodeille Kontulaan, jossa oli Kontula Electronic - festarit. Kävin skeittihallilla kuuntelemassa kaverini Pepsin Rainbowlicker-bändiä ja jatkoin iltaa myöhemmin vielä katsomaan Draama-Helmiä sekä tsekkasin nopeasti molemmat festariklubit, mutta aikaisen aamun ja tämän päiväisen Lapsimessupäivän esiintymisen vuoksi ilta jäi osaltani harmittavan lyhyeksi. Ensi vuonna sitten taas ja vähän pidempään :)

paita: Gina Tricot, farkkuliivi: Premark, housut: Nanso (saatu), kengät: Superga, reppu: Fjällräven, saatu Sissos-kaupasta)

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images