Nanson kevät 2017 on lempivaatteita täynnä

Kaupallinen yhteistyö Nanson kanssa Kun kerroin kavereilleni tekeväni Nanson kanssa tänä keväänä muutaman yhteistyöpostauks...

Kaupallinen yhteistyö Nanson kanssa

Kun kerroin kavereilleni tekeväni Nanson kanssa tänä keväänä muutaman yhteistyöpostauksen, reaktiot olivat melko yksipuoliset. "Ai siis bloggaat jostain yöpaidoista?". Ei, kun bloggaan Nanson vaatteista! "Siis jostain paituleista?". Ei kun ihan arkivaatteista ja toimistokuteista, niistä samoista joita olen käyttänyt iät ja ajat. 

Kavereiden reaktiot tulivat mulle yllätyksenä, sillä olen itse käyttänyt Nanson vaatteita 2000-luvun alusta lähtien, kiitos silloisen Lempivaate-malliston ja Nanson ja Paola Suhosen yhteistyön. Mutta vaikka Nanso onkin kuulunut vaatekaappini peruspilareihin ainakin 15 vuotta, en vain voi olla ihailematta juuri tämän kevään mallistoa. Tuntuu, kuin nämä olisi tehty juuri mulle!

Koska olen kokoa 46-48, olen siitä onnellisessa asemassa, että mulle menee Nansolta sekä perusmalliston että Nanso Plus- malliston vaatteet. Tänä keväänä kuljen siis vähän molemmissa, pienipyllyisenä perusmalliston housut istuvat mulle plussaa paremmin ja yläosasta plussa tuntui ainakin jakuissa ja mekoissa paremmalle. Plussamalliston tarjontaa kannattaa seurata muidenkin kuin plussakokoiseksi itsensä mieltävien, sillä monissa malliston vaatteissa pienin koko on D36-38, joka tarkoittaa vähän reilumpaa mitoitusta niille kriittisimmille alueille eli hihansuihin, rintoihin tai peppuun. Nanso Plus-mallistosta kiinnostuneiden kannattaa kurkata myös Mimmin postaus omista suosikeistaan - etenkin mustavalkoinen Pinot-housuasu on Mimmin päällä U-P-E-A!


Nanso on tunnettu joustavista trikoovaatteistaan, mutta vuonna 2017 tarjolla on paljon muutakin, muun muassa farkkuja, neuleita, kauluspaitoja. Omat kevätsuosikkini ovat kuitenkin sitä perus-Nansoa, ihanan pehmeää puuvillaa ja trikoota. 

Tässä postauksessa näkyvät vaatteet ovat varmasti niitä kesän käytetyimpiä. Kauniit vajaamittaiset Nuotti-housut (XL) ovat ihanan hulmuavat ja mukavat päällä. Niihin yhdistin Tasku t-paidan (XL), kun kerrankin löytyi kroppaani imarteleva perusteeppari, tarpeeksi löysä, mutta selkeästi naisvartalolle suunniteltu. Jos etsinnässä on täydellinen perus t-paita, tämä on löytö. Jonka muuten ostin itselleni jo myös mustana.

Tyylin kruunaa tuo ihana löysä Plus-malliston  Piennar-jakku (D46-48), jota löytyy laajalla kokoskaalalla D36-38-D56-58. Täydellisempää taskullista keväthuitulaa saa hakea!


Innostuttuani kuvissa näkyvien housujen myötä culottes-,mallista, tein kevääksi itselleni toisenkin housuhankinnan, joka on melko jännä! Nansoshopista kun löytyy myös Pitsiraita-culottesit, jotka on tehty yksinkertaisesta reikäpitsineuloksesta ja ne ovat siis vähän läpinäkyvät! Housut eivät vielä ole tulleet minulle, mutta jännitän jo nyt miten paljastavat pitsihousut onkaan, ajatuksissani ne kun ovat aivan ihanat kesällä.

Jos kuvissa näkyvät tai muut ihanan pehmeät kevätvaatteet kiinnostavat, kannattaa käydä Nansoshopissa tai myymälöissä ostoksilla nyt kun kokoja on vielä jäljellä. Etenkin pienemmät koot näyttävät liikkuvan hurjaa vauhtia, joten nyt on mitä täydellisin aika kääntää katse kevääseen ja tehdä kauniit ja laadukkaat hankinnat Nansoshopista.

Mitäs tykkäätte omista suosikeistani? Mä olen ihan rakastunut ja innoissani, että viimein postauksen tultua ulos saan nämä vaatteet arkikäyttööni! Niin kauniit ja niin mukavat päällä!

ps. Huomenna kannattaa tarkkailla Instagramiani, sillä siellä alkaa mahtava arvonta Nanson tuotteisiin liittyen!

Kuvat: Photography Annika Liinanki 
Meikki ja hiukset: Jannica Stelander

11 kommenttia

  1. Nuohan on ihan täydelliset sulle! Vähän kiinnostaisi tuo neuletakkijakkujuttu.

    VastaaPoista
  2. Minäkin tykkään useimmista Nanson vaatemalleista. Ilokseni myös laatu on pysynyt tasaisen hyvänä vusikausia, toisin kuin vaikka Marimekolla.
    Näytät upealta tuossa(kin) asussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä oon kans tykännyt laadusta. Mikään vaate ei ole menettänyt muotoaan pesussa ta nyppyyntynyt käyttökelvottomaksi, kuten erään mekon kanssa tuossa hetki sitten kävi. Materiaalit ovat myös kivalla tavalla erilaisia, ei pelkkää puuvillaa.

      Poista
  3. Vau, onpa kaunis tuo jakku. Voisin harkita myös itselleni <3

    VastaaPoista
  4. Ihanat! Sopii sulle tosi hyvin! Ehkä joudun etsiin itselle ton saman jakun! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jakulle lämmin suositus, ihanan rento ja taskut toimivat hyvin pikkutavaran kuljettamiseen.

      Poista
  5. Nanso on ollu mun lempimerkki jo muutaman vuoden. Hädin tuskin uskallan mennä Tammiston myymälään kun aina tulen sieltä kassin kanssa ulos. Mutta laatu, istuvuus ja ulkonäkö on sellainen että niitä lempivaatteita vaan löytyy sieltä.

    VastaaPoista
  6. Ja on ne Nanson yöasutkin ihan parhaita! Muita en enää osta.

    VastaaPoista
  7. Voi kun voisit kuvata ja esitellä Nanson koko malliston! Haluaisin löytää Nansolta kivoja vaatteita, mutta verkkosivut eivät oikein säväytä. Tulinkin blogiisi tarkistamaan, mikä makea takki kuvissasi olikaan ��

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images