Sulkasamistelua + Melli Ecodesign alekoodi!

Havahduin tänään siihen, että nyt tosiaankin on jo elokuu. Kesäpäiväkotiperiodi on kohta ohitse ja muutenkin oikea ark...



Havahduin tänään siihen, että nyt tosiaankin on jo elokuu. Kesäpäiväkotiperiodi on kohta ohitse ja muutenkin oikea arki kolkuttelee ihan nurkan takana. Vielä on onneksi kesä ja valoisat päivät, jolloin voi haahuilla tuntikausia kaupungilla ja poiketa välillä kahvilla ja jätskillä puistossa.

Syksystä muistuttaa myös Melli Ecodesignin syysmalliston ilmestyminen ja tummat murretut sävyt, joihin olen enemmän kuin ihastunut. Hankin kevään Melli-mallistosta Kaamokselle vaaleansiniset luomupuuvillasta valmistetut sulkalegginssit, joista tuli ihan suosikit ja tämän syksyn valinta oli tottakai samat legginssit metsän vihreänä. Ja koska koirat ja omistajat tuppaavat muistuttamaan toisiaan, löytyy itseltänikin Mellin sulkaleggarit murretun tummansinisenä.

Suomalaiset vaatemerkit tuntuvat suosivan naistenmallistoissa laatikkomaista mekkomallia, joka sopii monelle kropalle. Mellin laatikkotunika vaan on tasan ainoa, joka oikeasti sopii tällaiselle rintavalle naisvartalolle, sillä se istuu yläosasta napakasti eikä laatikkomaisuudesta huolimatta levennä entisestään. Plussaa taskuista, minne saa huulipunan ja sisuaskin!

Suomessa suunnitellut ja myös ommellut Mellit ovat positiivinen merkki siitä, ettei vaateteollisuus ole ihan täysin kadonnut Suomesta ja myös kotimaassa ommeltuja vaatteita löytyy. Eikä vaatteet ole hinnalla pilattu, varsinkin nyt kun käytätte koodia mellisyksy16, saatte kaikista normaalihintaisista tuotteista -15% alennuksen tiistaihin 9.8. 2016 saakka!

Kokopolitiikasta sen verran, että Kaamos käyttää legginsseissä ja hupparissa nyt kokoa 122/128 ja itselläni on leggareissa koko L ja tunikassa koko XL. 

Kuvista kiitos Iinalle, jonka kanssa kävimme tänään lattemammailemassa leikkipuistossa. Vaatteista taas kiitos Mellille, joka antoi ne meille tätä postausta varten.

11 kommenttia

  1. Oi, aivan ihanat kuvat! Ja ihanat toki vaatteetkin :)

    VastaaPoista
  2. Legginsit näyttävät mukavilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat muuten eri matskua, lapsella puuvillaa, aikuisella viskoosia. Mukavat kyllä molemmat.

      Poista
  3. No olettepas te sitte söpöjä! <3
    Tuo tunika näyttää kyllä tosi kivalta ja sellaiselta, että tulisi varmasti paljon käyttöä. Tilasin Neulomon ennakkomyynnistä sen Marikan, noin äkkiseltään näyttää suht samalta tuo malli. Materiaali taitaa kyllä olla eri. Sitä tunikaa saa odotella vielä hyvän tovin.
    Mulla meni se Lumoan vissiin ohi. Sen siitä saa, kun odottaa NELJÄ kuukautta, hups. Nyt sitä ei enää ole saatavilla. Tarttisinkohan mä tämän Mellin sitten? =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai Lumoanilta loppui koot! Harmi! Mä en Neulomon mallistoa vielä tsekannut kokonaisuudessaan, pitääkin mennä.

      Poista
  4. Hei pakko oli käydä katsomassa, etenkin kun kommentoit ettei tuotteita ole hinnalla pilattu. Minun mielestäni 85 € on todella kallis hinta legginseistä (vaikka saisi -15% alea)!!!
    Tarkistitko itse hinnat? Maksaisitko itse täyden hinnan?
    Aikaisemmin olen tykännyt monista yhteistyöstä ja vinkeistä mitä sinulta on saanut, mutta nyt kyllä tuli iso pettymys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkistin kyllä ja tuo naisten legginssien hinta mietitytti itseänikin. Muutenhan hinnat ovat ihan linjassa ja monelta osin edullisemmat normaalihintaisinakin mitä muut (muualla kuin Suomessa) merkkivaatteet, etenkin luomupuuvillaisina.

      Se maksaisinko itse leggareista +70€, niin olen kyllä maksanut, esim Marimekon leggareista. Mutta laadun tulee olla silloin tosi hyvä ja matskun kestävä. Marimekolla ei ollut, Mellin legginsseistä ei vielä tietoa.

      Jos nyt kuitenkin katsot hintatasoa koko valikoiman kannalta, vaatteet ei ole hinnalla pilattu, varsinkin kun kyseessä on Suomessa tehty tuote.Itse olen tosiaan ostanut lapselle Melliä ennenkin.

      Poista
  5. Kiitos alekoodista. Tuli juuri oikeaan saumaan. Tilasin myös laatikkotunikan ja lapselle sulkamekon 😊

    VastaaPoista
  6. Noi leggarit näyttää tosi kivoilta. Täytyykin käydä kurkkaamassa, jos pääsisi alennus käyttöön. 😊

    -S/ Tossavaisen toinen sukka

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images