Hietsunkulman Cilla's

Katselin tuossa viime viikon lopulla kuukauden luetuimpia postauksia ja huomasin putiikkiesittelyiden nousseen tässä kuussa pinnalle. Siksi...

Katselin tuossa viime viikon lopulla kuukauden luetuimpia postauksia ja huomasin putiikkiesittelyiden nousseen tässä kuussa pinnalle. Siksi ajattelin, että voisin ottaa tavoitteeksi tehdä pieniä kivijalkakauppaesittelyjä aina silloin tällöin blogiini. Koska olin menossa käymään Hietsun torin läheisyyteen muuttaneeseen Cilla'siin, pakkasin kamerani mukaan,  jotta saan samalla otettua muutamia kuvia myös tänne blogiin.

Cilla's tuli minulle tutuksi tämän vuoden alussa ja nyt kesän korvalla Alppilassa sijainnut lifestylemyymälä otti ja muutti hirjan paljon isompiin tiloihin Lönnrotinkatu 39:aan. Valikoima on tottakai myymälän kasvettua laajentunut hurjasti. Katsotaanpa siis miltä Cilla'sissa nyt näyttää!

Mekko: Vietto täällä, kassi: Annet Weelink täällä, kengat: Superga
Punainen mekko: Vietto, nahkalaukku: Becksöndergaard täällä, aurinkolasit: Pöllöt

Kuten sovittelukuvista huomaatte, kaikki tuotteet eivät suinkaan pääsy Cilla'sin verkkokauppaan, joten myymälässä kannattaa käydä tutustumassa valikoiman laajuuteen. Itse ihastuin etenkin tuohon harmaaseen Vietto-merkin pellavamekkoon, joka osottautui koossa M/L valitettavasti vähän liian pieneksi minulle. Olisi kyllä mahtava mekkonen toimistopäiviin ja vähän hillitympiin tilaisuuksiin, joita niitäkin elämässä riittää. 

Ja huomaatteko muuten mitä mukeja Cilla'sin hyllystä nyt löytyy. Mun Köpiksestä roudaamani The Adventure Begins-muki on rantautunut nyt myös Cilla'siin ja on kuulemma ollut melkoinen myyntihitti. Kannattaa siis napata tuo muki heti ostoskoriin, jos olette siitä haaveillut. Samaa sarjaa löytyi termareitakin.

Mikäli suuntaatte kulkunne esimerkiksi Hietsun kirppikselle, niin kannattaa poiketa ihan torin kulmalla sijaitsevassa myymälässä myön paikan päällä. Toki posti kulkee ja ihanuudet löytävät myös lähipostiin helposti, mutta onhan hypistelyssä ihan oma fiiliksensä. 

2 kommenttia

  1. Molemmat mekot tosi nättejä.
    Harmaa sopii sinulle hyvin.

    VastaaPoista
  2. Muistatko minkä merkkisiä nuo astiat ovat? Aivan ihania!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images