Televisio Lifestyle Storen kesäkauppa Helsingissä

Jos omistatte yhtään samanlaisen tyylisilmän kanssani, tässä on liike, jossa haluatte käydä! Televisio Lif...


Jos omistatte yhtään samanlaisen tyylisilmän kanssani, tässä on liike, jossa haluatte käydä! Televisio Lifestyle Store ei ollut minulle ennestään tuttu juttu, mutta nyt ihmettelen suuresti miten olen saattanut kaupan missata. Televisio kun tuntuu myyvän juuri niitä merkkejä, joista itse tykkään kaikista eniten. Vai mitäs sanotte valikoimasta, josta löytyy muun muassa Lumoania, Excuse My BonBonia, Uhana Designia, Ivana Helsinkiä, Swedish Hasbeensia, MoiMoi:ta... siis KAIKKI lempparini!

Verkkokaupan lisäksi Televisio palvelee kotikonnuillaan Turussa kivijalassa sekä tämän kesän myös meidän helsinkiläisten iloksi Torikortteleissa Summer Pop Upissa. Yhdistävä tekijä liikkeissä on, että valikoimasta löytyy malleja isossa kokoskaalassa ja halutessaan voi hankkia vaikka koko setin kengistä mekkoon ja koruihin samasta paikasta. Turun liikkeestä löytyy kuitenkin enemmän valikoimaa ja etenkin meidän plussakokoisten kannattaakin suunnata Turussa käydessään Televisioon, sillä suurin osa plussakoon tuotteista löytyy sieltä. Tosin kyllä mä löysin Helsingin putiikistakin melko monta sopivaa ihanaa kokonaisuutta.

Oikeastaan koko kaupan ainoa itselleni tuntematon merkki oli MyOlsson, jonka mekkoja kuvissa näkyy sekä henkareissa että punaista ovea vasten. Itseasiassa törmäsin MyOlssonin laiturimekkoon jo kesän alussa steissillä jonkun naisen päällä ja se herätti kiinnostukseni. Mietin kuitenkin, että ääh,  taatusti mulle liian pieni mekko, mutta näinpä ei ollutkaan. MyOlssonilla löytyy myös isompia kokoja ja Television valikoimista löytyisi laituria myös koossa 50. 

Televisio ei kuitenkaan löytynyt ihan itsestään, vaan sain blogin kautta kutsun tulla piipahtamaan paikan päällä - tyylissäni oli kuulemma paljon samaa mitä valikoimassa ja totta se kyllä oli. Vierailun kunniaksi sain valita yhden suosikkijuttuni kaupan valikoimista ja ehkäpä arvaattekin mitä mukaani lähti? Vinkiksi, että onnellinen hymy paljastaa.

Vierailuuni littyen olisi tulossa myös pieni koruarvonta, mutta jätetäänpä se loppuviikon iloksi :)

2 kommenttia

  1. Just eilen hain tuolta uhanan ruusut. Turun liikkeessä kun on tullut vierailtua enemmän ja vähemmän ni pitihän sitä pikkusiskossakin vierailla :)

    VastaaPoista
  2. Näytäy niin onneliselta ja kauniilta joka kuvassa, joten mahdotonta arvailla minkä mekon valitsit😊
    Täytyy muuten kiittää sinua inspiroivista pukeutumisjutuistasi.Löydettyäni blogisi olen itsekin uskaltautunut pukeutumaan kauniisti, sinulta olen saanut paljon upeita vinkkejä, mistä tällainen pluskokoinen voi löytää kivoja vaatteita. Ja ennenkaikkea olet ollut esimerkki siitä, miten isokokoinen voi olla kaunis, kun osaa hyväksyä itsensä sellaisena kuin on.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images