Muhkea darramarenki

Vuoden paras otsikko, vai mitä? :D Eilinen meni hieman heikommassa hapessa, mihin tämä nainen on tottunut ja olo oli muutenkin vähä...


Vuoden paras otsikko, vai mitä? :D Eilinen meni hieman heikommassa hapessa, mihin tämä nainen on tottunut ja olo oli muutenkin vähän häkeltyneen iloisen melankolinen. Onneksi työrintamalla oli vain yksi sovittu meno ja sekin tuttujen ihmisten seurassa, joten eipä ollut niin justiinsa ulkonäönkään kanssa, joten pukeuduin marengiksi.

Mekko on Ivana Helsingin Olga ja malli taattua Ivana Helsinkiä eli iso ja säkkimäinen, kankas paksua puuvillaa. Jokainen vaateasioista vähääkään tietävä varmasti kauhistuu, miksi pullea pukee päällensä pulleuttavaa, mutta pukeepa nyt vain. On jotenkin kahlitseva ajatus, että pitäisi vain pukeutua oman vartalotyypin mukaisesti imarteleviin (= HOIKENTAVIIN) vaatteisiin, kun ei ole erityisen suurta tarvetta edes näyttää hoikalle. Vaatteet ovat hauska tapa ilmaista omaa fiilistä ja jos nyt olo tuntuu darramarengille, niin silloin pitää näyttää siltä.

Tuossa taannoin kirjoitin siitä, että Kauneus & Terveys-lehden tutkimuksen mukaan miesten mielestä ylivoimaisesti pahinta parisuhteen seksissä on naisen ylipaino. Teksti herättikin paljon keskustelua ja vähän trollailuakin, mutta nosti entisestään sitä ajatusta että itteäni varten mä täällä oon. Subjektiivisen testiryhmäni eli itseni perusteella me kolmekymppiset olemme sen verran kokenutta porukkaa, ettei muutama (kymmenen) ylimääräistä kiloa tunnu missään. Jos se on este, se on este jolle en aio tehdä mitään. Laitan vaan Kaija Koota kovemmalle.

4 kommenttia

 1. Darramarenki, hah! =D
  Älyttömän hienot puukengät!

  VastaaPoista
 2. Minä luulin, että sulla on jaossa joku kiva helppo marenkiohje! :D
  Mutta niin, itteämme varten me täällä ollaan, enkä ymmärrä miksi pitäis aina pukeutua just silleen vartalotyypin (tai edes sukupuolen) mukaisesti, jos ei kertakaikkiaan siltä tunnu. Minulla esimerkiksi on aina välillä Ville-päiviä, jolloin (miehen sanojen mukaan) näytän yhdeksänvuotiaalta pikkupojalta :D Aika hyvin kolmikymppiselle naiselle!

  VastaaPoista
 3. Toihan on hyvä kesämekko: ilmava, ei kiristä, kangas tarpeeksi tukevaa suojaamaan uv-säteiltä, tyttömäinenkin vielä. Mitä ihmettä muuta jokapäiväiseltä kesämekolta voi vaatia?

  Pukeutumisen suunnitteluun uhrataan ihan liikaa aikaa.
  Pääasia, että on mukava olla vaatteissa ja itse viihtyy.
  Eri asia jotkut juhlatilaisuuden, joissa pitää arvostaa myös juhlan järjestäjää ja juhlan luonnetta.

  VastaaPoista
 4. Sitäpaitsi se korostaa sun kauniin muotoisia sääriä ja siroja nilkkoja :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images