Lumoan kuvauksissa

Lumoanista on nyt ollut aika paljon juttua, mutta hyvää kannattaa hehkuttaa, eikös niin? Tässä nimittäin on pieniä ...Lumoanista on nyt ollut aika paljon juttua, mutta hyvää kannattaa hehkuttaa, eikös niin? Tässä nimittäin on pieniä muistoja eilisistä kuvauksista, jossa kuvattiin perusmalliston lisäksi myös muutamia plussapuolen vaatteita kuten kuvassa näkyvä Aaria-mekko sekä nuo paljon odotetut legginssit. Tällä kertaa pääsin minäkin Annika Liinanki Photographyn kuvaamaksi ja odottelen jo malttamattomana lopputulosta.

Kuvauspaikkana toimi Konepajan Bruno Vallilassa, joka olikin aivan ihastuttava paikka. Brunon terassille pitää ehdottomasti päästä kesällä hengaamaan!

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Tällä viikolla meillä meneekin Kaamoksen kanssa lujaa, sillä ollaan lähdössä sekä risteilylle että telttailemaan, joten matkajuttuja on luvassa :)


5 kommenttia

 1. Lumoan oli mukana jossain Helsingin päivän jutussa??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meillä oli korutyönäytöksiä Helsinki-päivänä. Näytimme miten tekstit syntyvät hopeakorujen pintaan. Lumoan tekee siis vaatteiden lisäksi tekstikoruja hopeasta :)

   T. Suvi / Lumoan

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images