Uusi Presidentti: Hotelli täynnä Ivana Helsinkiä!

Viime viikolla oli päivä, jota olin odottanut pitkään ja pääsimme pienellä bloggaaja/instaajaporukalla tutustumaan Original Sokos H...


Viime viikolla oli päivä, jota olin odottanut pitkään ja pääsimme pienellä bloggaaja/instaajaporukalla tutustumaan Original Sokos Hotel Presidentin uudistuviin hotellihuoneisiin. Juu, ei kuulosta kovinkaan mielenkiintoiselta, jos oletusarvo on, että hotellit uudistavat itseään lähinnä kokolattiamattoa vaihtamalla, mutta uuden Presidentin sisustus kiinnosti jopa mua ja mähän en edes ole sisustusihmisiä!

Syy omaan kiinnostukseeni oli selvä: koko hotelli tullaan uudistamaan lattiasta kattoon ja hotellin uudesta ilmeestä vastaa lempimerkkini Ivana Helsinki! Parasta koko uudistuksessa omasta mielestäni on se, että ihan kaikki hotellihuoneet tullaan uudistamaan ja uudesta Presidentistä tulee löytymään kerroksittain viittä erilaista teemaa ja huoneiden fiilikset poikkeavat toisistaan melko paljon. Odotin tosi paljon miltä uudet teemat eli Juhannus, Satumetsä, Hiljaisuus, Talvimyrsky ja Sisu tulevat näyttämään ja kun saimme vielä mallihuoneisiin esittelijäksi Ivana Helsingin pääsuunnittelija Paola Suhosen oli hymy tosiaankin herkässä.

Esittelykierros erosi tavallisesta pressikierroksesta siinä, että mukana oli vain viisi somessa operoivaa tyypiä ja kaikille meille oli valittu oma teemakerroksemme, jonka puitteissa saamme jatkossa keksiä kaikkea kivaa! Kun ensimmäisen kerran kuulin, että mua kaavailtiin Satumetsä-kerroksen "kummibloggaajaksi" olin kyllä tosi imarreltu ja fiiliksissä. Mulla on tosi pitkä fanitustausta merkkiä kohtaan ja olen seurannut Ivana Helsinkiä ihan sieltä Camping-mallistojen synnystä lähtien eli siis lukioikäisestä ja nukun edelleenkin telttalakanoissa. Ja tiikerilakanoissa. Ja bambilakanoissa. Ja no, juon kahvini bambimukista ja pyyhin käteni tulppaanipyyhkeeseen ja jos poltan ruuan uuniin, Ivana Helsingin palohälytin alkaa piippaamaan.  Lienee siis selvää, että lasta odottaessani se ensimmäinen vauvanvaatekin oli Ivana Helsinkiä. Eli juu, oon fani ja lapsikin on pakotettu fanitukseen mukaan :D


Uuden Presidentin uudistuksen kanssa työskentelee nyt myös siis neljä somesta tuttua tyyppiä. Viena sai teemakseen Juhannuksen, Veera Hiljaisuuden, Omar Sisun, Inka Talvimyrskyn ja minä tosiaan sen Satumetsän. Ainakin omalta osaltani teema ei olisi voinut mennä enemmän nappiin ja mietin jo mitä kaikkea kivaa voisin satumetsässäni tehdä, sitten kun koko kerros on syksyllä valmiina. Fiilistelen ainakin pienimuotoisesta lukijatapaamisesta, jossa voisimme vallata lasten kanssa koko hotellin ja esimerkiksi suunnistaa noissa teemakerroksissa. Toinen itseäni kiinnostava juttu olisi Ivana Helsingin Erikoiskoira Affe kirjoihin liittyvä satuhetki, tai vaikka satuaamupala hotellissa! Itse toivon pääseväni hotelliin myös muutamaksi yöksi niin, että saisin rauhassa vain lukea pari päivää putkeen ja tilata huonepalvelusta evästä ettei lukurauhaani häiritsisi edes syömään meneminen. Oi, se olisikin IHANAA!


Tällä porukalla odotellaan siis uuden Presidentin huoneiden valmistumista! Minusta Ivana Helsingin valinta huoneiden suunnitteluun on tosi onnistunut ihan siksikin, että heidän design kestää aikaa tosi hyvin eikä sinäänsä edusta mitään 2016 sisustustrendiä yksi yhteen. Mielenkiintoiset kuosit ja ajattomuus ovat niitä juttuja, joista itsekin Ivana Helsingissä tykkään ja luulen tämän hotelliuudistuksen olevan aivan yhtä ajankohtainen kymmenen vuoden päästä mitä nyt.

2 kommenttia

  1. Oi nyt näyttää upealta! ♥_♥

    VastaaPoista
  2. Onpa hienon näköistä! Yövyttiin Presidentissä 2014, ja jotenkin yllätyin miten nuhjuinen se oli, kaikkeen hehkutukseen ja hintatasoon nähden. Onpa kiva nähdä miten se nyt muuttuu! :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images