Eettinen perusmekko löytynyt!

Nyt tulee aika monta mekkopostausta samaan syssyyn, mutta olkoon. Olen nyt sairaana kotona ja runosuoni ei syki muuten kovinkaan hyvin, mutt...

Nyt tulee aika monta mekkopostausta samaan syssyyn, mutta olkoon. Olen nyt sairaana kotona ja runosuoni ei syki muuten kovinkaan hyvin, mutta mekoista on aina kiva kirjoittaa!


Tämän mekon tarina juontaa muutaman viikon takaiseen postaukseen, jossa tuskailin ettei eettisiä perusvaatteita oikein löydy isokokoisena. Yksi teistä lukijoista kyselikin onko suomalainen Kude Design tuttu juttu ja myönsin sen olevan, mutta olin ihan satavarma ettei Kude-vaatteet mene mun päälle. Olin nimittäin jo kyttäillyt heidän verkkokauppaa ja vakuuttunut ettei todellakaan voi mahtua mulle 110cm rinnanympärys.

Kude Designin Outi Pakarinen oli kuitenkin toista mieltä ja meilasi mulle, että kyllä ne Kude-vaatteet mulle sopii hyvinkin.Meilailtiin useampi päivä ja Outi tarjosi mulle vaatetta testiin, mutta olin edelleen hyvin hyvin skeptinen ja sanoin, että lähetän mekon sitten takaisin kun totean ettei sovi yhtään :D Mutta kyllä mun on nyt pyörrettävä sanani. Musta Hertta-mekko koossa xxl oli juuri sopiva! Ja niin mukava päällä, sillä viskoosi-elastaaaninen mekko joustaa juuri sopivasti ja on ihanan pehmeä, täyden kympin mekko siis. Yhdistin mekkoon tuollaisen Ellokselta saadun mustan irtovyön vappubileisiin ja sekin toimi tosi hyvin!

Asia mikä ei toimi niin hyvin on tuo mun tukka, joka venähdettyään ja suoristettuna tuntuu melko vieraalle. Mulla ei ole tapana kiinnittää paljoakaan huomiota ulkonäkööni ja siksi tuntuikin oudolle kokea kompleksia tuosta kerrankin kammatusta ja suoristetusta tukasta! Nyt vapun jälkeen olenkin ottanut kaiken ilon irti kampaamattomasta tukastani sykkyränutturalla.

Nyt tämä sairastelija menee kuitenkin nukkumaan ja toivoo  parantuvansa yön aikana!

4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Eikö ja edullinenkin, maksaa 66e joka on tosi vähän täällä päin maailmaa tehdyksi :)

   Poista
 2. Tosi hyvännäkönen perusmekko. Sopii muuten kaikille vartalotyypeille ja kaiken kokoisille.
  Onko muita värejä tarjolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, linkki on postauksesta ja sieltä löytyy kaikki värit eli mustan lisäksi viini ja sininen.

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images