That 70's vappumekko

Vappu Veikkolassa on takana ja hyvä vappu olikin. Meininki oli hyvin perus, grillasimme, söimme, joimme ja lopulta tanssimme...Vappu Veikkolassa on takana ja hyvä vappu olikin. Meininki oli hyvin perus, grillasimme, söimme, joimme ja lopulta tanssimme nuoruushittejä naisista koostuvassa piirissä. Yllätin itseni kestämällä alusta loppuun saakka, sillä oletin ettei tällainen amatöörijuoppo vain pysty paria olutta suurempaan suoritukseen. Jaksoinpa hyvinkin, mutta pakko tunnustaa ettei seuraavalla pämppäyskerralla ole kovin kiire :D

Koko vappuviikonlopun teemana mulla on ollut mukavat mekot ja tälle aamulle Mimmi lahjoitti kokoelmiini yhden lisää. Finnwearin uusi, mutta todella paljon 70-lukua henkivä viskoositrikoinen mekko on kyllä vaate, jota en olisi ikinä itse hankkinut, mutta päälle laitettuna se olikin tosi kiva! kesällä tämän voisi yhdistää Birkenstockeihin ja leveälieriseen yksiväriseen hellehattuun sekä makramekassiin. Vielä kun tuo tukka saisi 15cm lisäpituutta niin look olisi täydellinen!

Näistä kuvistakin tuli melko 70-lukua henkiviä ihan vahingossa. Joskus kamera osaa yllättää ja tehdä kuvistakin mekkoon sointuvia! 

4 kommenttia

 1. Ihana mekko, todella!
  Osaatko sanoa mistä tuota löytäisi?
  Ehkä ihan pakko hankkia oma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä selvittelen tänään asiaa :) Jostain syystä Finnwearia ei nyt näy netissä, mutta kyllä me saadaan selville ostopaikka.

   Poista
 2. Saitkos mitään selville?! Tuo on aivan tältä internetinwebiltä kadoksissa tuo mekko
  :-D !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh! En! Se mun finnwear-kontakti oli vaihtanut just työpaikkaa :(

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images