Alppilan kaunein kauppa: Cilla's

Muistatteko muutaman viikon takaisen Hipanema-postaukseni ? Kävin tammialen aikana Alppilassa lifestyleputiikki ...Muistatteko muutaman viikon takaisen Hipanema-postaukseni? Kävin tammialen aikana Alppilassa lifestyleputiikki Cilla'sissa ja vaikka Hipanema-korut olivatkin mulle se suurin syy Cilla's vierailuuni, en malttanut olla ottamatta kuvia kauniin pikkuputiikin muustakin tarjonnasta. Kuvat jäivät tietokoneelleni, mutta kun eilen huomasin Cilla'sin juhlivan kivijalkaliikkeensä 2-vuotis synttäreitä, päätin kaivaa kuvat blogiini ja toivotella näin hyvää syntymäpäivää Cilla'sille. Ja tottakai putiikin omistaja-Cillalle, jonka kanssa on mukava rupatella ostoksien lomassa.

Ennenkuin kukaan ehtii mutista, että miksi kaikki ihana sijaitsee Helsingissä, totean että Cilla'silla on myös verkkokauppa. Se on ollut olemassa jo ennen kivijalkaa ja ainakin lähes kaikki myymälän tuotteet löytyvät myös netistä. Yhtä hauskaa nettishoppailu ei voi olla ilman ammattitaitoista ja mukavaa myyjää, mutta kannattaa silti katsoa miltä Cilla's verkon kautta näyttää.

Omat Cilla's lempparini löytyvät yllätys yllätys kosmetiikkahyllyltä. Valikoimasta löytyy mm. Mia Höydön ja Supermoodin luonnonkosmetiikkatuotteet sekä Kure Bazaarin kynsilakat. Ihanana yllätyksenä löysin myös RMS Beautyn meikit ja nappasinkin mukaani paljon kehutun Living Luminizer hohtovoiteen. Kuultava voide on kuulkaa kyllä kaiken hypetyksensä arvoinen ja ansaitsee oman postauksensa (toivottavasti pian!).  Toinen ostokseni oli Supermoodin Youth Glo The Luxury Peeling ja voihan pojat, mikä teho siinä olikaan. Hyvät tuotteet ovat varmasti putiikin valttikortti, mitään puolivillaista ei vain yksinkertaisesti valikoimista löydy.Tällä viikolla Cilla's on auki poikkeusaikataululla ja esimerkiksi tänään tiistaina 2.2. Viipurinkatu 8:ssa sijaitseva myymälä on auki 20.00 saakka. Myös 7.2. sunnuntaina Cilla's on auki 12-16. Kuulemani mukaan myymälässä on arvonta, jonka palkintosaalis kasvaa sitä mukaa, mitä enemmän kävijöitä myymälässä viikon aikana käy. Tällä hetkellä arvontapotista löytyy mm. Cilla'sin omaa tiskiainetta, Hipaneman koru, Madam Stolzin vohvelikankainen tilkkupeitto sekä tietenkin suklaata. Aion itse kasvattaa arvontapottia vierailemalla liikkeessä lauantaina, jolloin olen muutenkin Alppilan suunnalla liikkeellä.

Onnea siis Cilla'sille! 

1 kommenttia

  1. Lämmin kiitos Elsa-mutsille kauniista kuvista ja kunniamaininnasta. Ilahduin suuresti postauksestasi ja erityisesti kommentistasi tuotevalikoimaa koskien. <3

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images