Kauneimmat Hipanema-hippikorut Cilla'sista

Yhteistyössä: Cilla's Juttelimme kaverini kanssa viime viikolla millainen tyyli tällä hetkellä inspiroi ja kaivoin ...

Yhteistyössä: Cilla'sJuttelimme kaverini kanssa viime viikolla millainen tyyli tällä hetkellä inspiroi ja kaivoin esille Hipanema-rannekoruni kertoen, että mulle värikkyys ja runsaus on tällä hetkellä tosi kiinnostavaa. Olen aina tykännyt väreistä ja rönsyistä ja Hipanema-koruissa niitä tottavie löytyy. Siksi olikin hassu sattuma, että pari päivää keskustelumme jälkeen sama kaveri soittaa ja kysyy haluaisinko mä tehdä yhteistyötä Cilla's nimisen lifestyleputiikin kanssa. Että he haluaisivat nimenomaan Hipanematytön kertomaan koruistaan. No arvaatte varmasti, ettei tällaisesta kieltäydytä! Varsinkin, kun Cilla's on mulle tuttu juttu jo ennestään verkkokaupan kautta ja sieltä löytyy vaikka mitä ihanuuksia, kuten Skandinaviskin kynttilöitä, Supermoodin ja RMS Beautyn kosmetiikkaa.

Mutta nyt noihin Hipanema-koruihin, jotka ovat muuten juuri nyt -30% alennuksessa Cilla'sin verkkokaupassa. Törmäsin itse Hipanemoihin ensimmäisen kerran parisen vuotta sitten ja tarina kahdesta pariisilaisnaisesta Rion matkalla jäi mieleeni. Naiset olivat ihastuneet Rion värikkääseen elämään ja koruihin niin paljon, että halusivat kehittää värikkäistä paikalliskäsitöistä korun, joka olisi sekä värikäs että helppokäyttöinen. Yksittäisten korujen sijaan he kehittivät korun, joka sisälsi useita rannekkeita yhdessä korussa ja helpon magneettisen lukon avulla korut olivat myös helposti irrotettavissa. Itse pidän koruissa siitä, että ne ovat hyvin näyttävä ja juhlava vaihtoehto ranteeseen, mutta on oikeasti tehty ihan perinteisistä askartelukaupan helmistä, langoista, aidoista simpukoista ja silkkinauhoista käsityönä. Itsessään korut eivät siis ole mitenkään erikoisia, mutta kauniisti toisiinsa yhdistettynä muodostavat ihanan rennon ja kauniin kokonaisuuden. 

Omia lemppareitani ovat nuo paksut korurykelmät, joista yksi kädessäni näkyykin. Toisen Hipanema-koruni olette ehkä nähneetkin tässä postauksessa. Periaatteessa korut menevät minkä värin kanssa vain, mutta vanha koruni sopii erityisen hyvin muiden hopeakorujeni kanssa ja uudessa korussani lukko ja sävymaailma on ruusukultainen, mikä tekee siitä hieman pehmeämmän näköisen. Enkä vain voi olla hehkuttamatta tuota tosi kätevää lukkoa, minkä ansiosta korut on tosi helppo laittaa käteen ja ottaa pois.

Sen verran kokoasioista, että rannekoruja löytyy kolmea eri kokoa: S 17cm, M 18cm ja L 19cm. Kannattaa siis mitata ranne ennen ostamista! Samalla kannattaa tsekata myös Cilla'sin tammiale, josta löytyy muun muassa kauniita Becksöndergaardin huiveja, Jurliquen kosmetiikkaa sekä sisustustuotteita edullisesti.

1 kommenttia

  1. Hipanemat on kyllä niin ihania!! Just muutama päivä sitten itse asiassa katselin juuri Cilla'sin nettikaupassa noita Hipanemoja ja lähes sorruin ;) En vielä omista yhtään, mutta pakkohan tuollainen on jossain vaiheessa vielä hankkia!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images