Valofestivaali Lux Helsinki 2016, pakkasesta huolimatta parhautta

Kaksi sanaa: Onneksi lähdettiin. No ei, pakko vähän kertoa enemmän. Mä melkein lähdin mukaan siihen onpas liian kylmää, ei voi mennä ...

Kaksi sanaa: Onneksi lähdettiin.

No ei, pakko vähän kertoa enemmän. Mä melkein lähdin mukaan siihen onpas liian kylmää, ei voi mennä pihalle valitukseen, kunnes tajusin, että ei meille ole yhtään liian kylmä. Niin kuin ruotsalaiset sanovat, ei ole huonoa säätä, on vain huonoja vaatteita. Ja meillä on kyllä hyvät talvivaatteet, joilla tarkenee kylmemmässäkin kelissä, joten miksipä pysyisimme sisällä? (No itseasiassa Kaamoksella ei ollut kunnon talvikenkiä, joten kävimme ostamassa Sorelit ennen pakkaseen menoa)

Tämän päivän kohteena oli valofestivaali Lux Helsinki, joka avautui virallisesti tänään. Viime vuoden Lux Helsinki tunnelmat löydät täältä, mutta ihaillaanpa hetki tämän vuoden valoja.


Tänä vuonna Lux Helsinki oli muuttanut Helsingin keskustaan ja teoksia löytyy Ateneumilta Annan talolle saakka. Koska meillä meni tosi pitkään Vanhassa kirkkopuistossa (ts. Ruttopuistossa), päätin, ettemme ensimmäisenä päivänä käy Ateneumilla ollenkaan, vaan menemme uudelleen Ateneumin kautta Senaatintorille ja Esplanadille. Aikaa onneksi on, Lux Helsinkiä vietetään 6.-10.1. 2016 eli ensi sunnuntaihin asti on aikaa.


8 kommenttia

 1. Oi sentään, mä en ole ikinä saanut aikaiseksi mentyä Luxiin vaikka aina on tehnyt mieli! Näyttää hienolta!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. hih, se on vaan valokuvia yhteen pötköön laitettuna :) »»------> <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hahahahahaha, mä olin julkaisemassa kommenttia ja luulin sen olevan Riikan blogin kommentti, ja mietin et mitä se nyt taas horisee :D ;) Eri Riikka selitti tilannetta! Joo, menkää ihmeessä!

   Poista
 4. Upeita kuvia kyllä! Mulla on Lux tänään ohjelmassa.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images