Viisi juttua viikon varrelta

Kulunut viikko on ollut melko aktiivinen ja sen varrelle on mahtunut vaikka mitä. Blogimuuton olette jo huomanneetkin, mutta tässä muutamia ...

Kulunut viikko on ollut melko aktiivinen ja sen varrelle on mahtunut vaikka mitä. Blogimuuton olette jo huomanneetkin, mutta tässä muutamia muita kivoja juttuja viikon varrelta!


Olin alkuviikon vuodelevossa omituisen flunssan vuoksi. Nuha ja kurkkukipu oli tosi pientä, mutta aina kun nousin ylös, alkoi päähän sattua ihan julmetusti, eikä siihen auttanut edes särkylääke. Samaa otsalohkoa jomottavaa flunssaa on ollut lähipiirissä muillakin. Onneksi sain sitten luettua vähän sairastelun lomassa ja nyt olo on jo onneksi ihan terve.


Viikolla olimme kaverini Paulan kanssa teatterissa. Asuksi valitsin Lumoan-mekon, mutta tällä kertaa yhdistin sen silkkipaitapuseroon. Idea kauluspaidan ja pitsimekon yhdistämiseen oli hautunut I love me-messuista asti mielessä, sillä messuilla mekot nähtiin näin yhdistettynä muotinäytöksessä.


Sain yllätyslahjan, mikä ihmetytti aluksi tosi paljon. Sain ongittua postin nettisivun kautta selville, että tulossa oleva paketti on lähetetty Kellokoskelta, mutta en tiennyt yhtään mistä on kysymys. Päästyäni mysteeripaketin kanssa postista kotiin, paljastui paketista suklaista vartalokuorintaa ja hiuksille ja hiuspohjalle tarkoitettua turvenaamiota. Handmade Cosmetics oli bongannut turvenaamiopostaukseni ja onkinut tilausjärjestelmästään osoitteeni ja näin sain ihan superyllätyksenä uusia virolaisia kosmetiikkatuotteita testiin. Olin tosi otettu lahjasta, sillä se tuntui oikeasti hyvin henkilökohtaiselle ja etenkin tuo hiusnaamio kiinnostaa tosi paljon! 


Perjantaina kävimme Kaamoksen ja hänen isänsä kanssa Heurekassa, missä vietettiin biotalouden yötä. Talo oli täynnä kaikenlaisia mielenkiintoisia esittelypisteitä. Kaamoksen mielestä parasta oli kuitenkin tuo iglu, jonka me rakensimme yhteistyössä kuvassa näkyvän pikkutytön perheen kanssa. Itse taas olin ihan fiiliksissä VTT:n pisteestä, missä esiteltiin marjojen soluista laboratorio-olosuhteissa kasvatettua "solumössöä" (tälle oli ehkä joku tieteellinen nimi?), jota on käytössä mm. Lumenen kosmetiikassa. Tuollainen marjojen soluista laboratoriossa kasvatettava solukkohan on ihan mahtava juttu, varsinkin jos halutaan hyödyntää jotain hankalasti saatavia kasveja vaikkapa juuri kosmetiikassa. Haluan oman solufarmin :D


Lauantaina oli reissupäivä ja olimme koko päivän Mimmin luona Nummelassa. Meillä meni reissussa matkoineen 12 tuntia, mutta olipa rentouttavaa ja mukavaa. Parasta Mimmin kanssa on tietenkin se, ettei tarvitse pingottaa ja me saavuimme paikalle tukka pystyssä verkkareissa. Perillä saimme niin hyvää pastaa, että lopulta nukahdin sohvalle, unien jälkeinen glögi ja aurajuustopiparit ei sinäänsä auttanut virkistymään. Kuva kuitenkin todistaa, että kyllä me kävimme myös Nummelan harjulla kävelemässä, vähän niinkuin Anssi Kela siinä laulussa....

Tälle päivälle olisi vuorossa ainakin kokkaamista ja luultavasti myös linnan juhlat. Jääkaapissa odottaa Mimmiltä joululahjaksi saamamme jauheliha (kyllä!) ja aion hauduttaa sen nyt iltaruuaksi tomaatin ja sellerin ja mausteiden kanssa. Tarjolla on siis bolognese pastaa, jo toista päivää putkeen.

Hauska viikko oli siis, sairastelusta ja muuttostressistä huolimatta! :)

Ps: Sisäinen timantti - 365 ajatusta parempan arkeen kirjan arvonta loppuu tänään! Vielä ehtii!

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images