Täydellinen sekoaminen Lushin alessa!

Nyt on pakko tehdä tunnustus. Sekosin Lushissa . Ostin kaiken. Tai no, en ihan kaikkea, mutta kaikkea ihanan tarpeellista ja jännittävää. E...

Nyt on pakko tehdä tunnustus. Sekosin Lushissa. Ostin kaiken. Tai no, en ihan kaikkea, mutta kaikkea ihanan tarpeellista ja jännittävää. En voi sille mitään, että vaikka kuinka muuten käytän melko tiukastikin luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossa, tekee Lush siihen melkoisen poikkeuksen. Olen vain todella todella addiktoitunut tuoksuihin ja koska en luojan kiitos enää kärsi tuoksuyliherkkyydestä, otan siitä vartalonhoidossa kaiken irti. Lushan ei siis missään nimessä ole pahimmasta päästä synteettistä kosmetiikkaa: käsin tehdyissä tuotteissa on huikeat määrät erilaisia kasvisöljyjä ja -voita sekä myös monenlaisia luonnonuutteita, monet niistä reilua kauppaa. Mutta melkein joka tuotteesta löytyy synteettisenä ainakin parfyymi (jota siis rakastan) ja melko monissa on muutakin ei niin luonnollista juttua, esimerkiksi säilöntäaineena joissakin tuotteissa käytetään edelleen parabeeneja ja monista tuotteista löytyy myös synteettisiä vaahtoavia ainesosia. Täysin turhia, jos minulta kysytään, mutta eivät onneksi vie tehoja luonnon ainesosilta.

Viime jouluna opin erään todella tärkeän asian, nimittäin sen, että Lush myy upeita lahjapakkauksiaan sekä kausituotteitaan puoleen hintaan heti joulun jälkeen. Siispä pidin pintani ennen joulua ja säästin himoni joulun jälkeiseen aikaan ja pistin nettikaupasta tilaten luultavasti Suomen Lushin alejen ekana asiakkaana keskellä yötä.


Yleensä sorrun Lushilla hemmottelemaan Kaamosta kaikenlaisilla muovailtavilla saippuoilla ja kylpypommeilla, mutta nyt hankin tuoksuvia tuotteita koko seuraavaksi vuodeksi ja lähinnä itselleni. Hankin pari valmista lahjapakettia, mistä löytyi mm. suihkusaippuaa, hierontapala, vartalokuorintaa ja kosteusvoidetta. Erikseen nappasin vielä jouluisen huulikuorinnan (koska joku nimeltä mainitsematon muksu maisteli edellisen loppuun hetki sitten), käsikuorintaa sekä käsivoidetta, kaikki -50% alessa. Käsien kuoriminen on talviaikaan mulle tosi tärkeä juttu, tuntuu ettei voiteet imeydy kunnolla ennen säännöllistä kuorimista. 

Kasvojenhoitotuotteita en Lushilta käytä kuin yhtä ainoaa, joka muuten on 100% luonnon tuote. Full of Grace seerumipala on ihan mieletön kuivan ihon hoidossa ja se jos jokin sisältää mielenkiintoisia raaka-aineita. Vai mitä sanotte murumuru-palmun voista, capuacuvoista, tuoreesta portobellosienestä ja rohtosamettikukkaöljystä? Yleensä hieron kiinteää öljypalaa kasvoihini iltaisin, sillä päiväkäyttöön tuote on ihan liian rasvaista. 

Olen muuten huomannut, että Lushin tuotteet eivät koskaan jää pyörimään hyllylle, vaan ne tulee käytettyä poikkeuksetta. Voiteet ovat näppärän kokoisissa purnukoissa ja kun viisi tyhjää purkkia vie Lushiin, saa mukaansa myymälässä tehdyn tuorenaamion. Ainiin, ja....


Netin kautta tilatessa sai muutaman pienen testerituotteen yllätyksenä! Melkein jo hieroin piparminttuvoidetta kasvoilleni, mutta onneksi tarkistin sen käyttötarkoituksen. Se on siis jaloille. Taidankin lopetella illan jalkahoitoon :)

8 kommenttia

  1. Baked Alaska on ihanin! Ostin täysihintaisena koska en malttanut oottaa aleja ja viime jouluna jäi ostamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä en ehtinyt vielä tuoksutella tuota sokeripalan kokoista näytettäni :D Mulle tulee aina sinä mieleen Lushista ku kirjoitan.

      Poista
  2. Piparminttu olisi voinut nassussa kivasti virkistää. ;) Lushin tuotteet, voi jösses, sieltä voisin ostaa mitä vaan ja taitaa aivan meidän suosikkeja typyjen kanssa olla kylpypommit. :)

    Suurin kiinnostuksen kohteeni tällä hetkellä on tuoksut, ovat niin kivoissa pulloissakin, vähän niin kuin tarttisi saada kaikki jo ihan pullojen vuoksi. ;) Nuo paketitkin on muuten todella herkullisen näköiset.

    Mukavaa uutta vuotta Elsa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on ihan supersöpöä, että Kaamos haluaa tehdä aina jalkakylpyjä ja siksi meillä on niitä pommeja pieninä palasina purkissa :D mä tykkään itse hierontapaloista koska ne on mahtavia kosteuttajia ja esim nyt käytössä on 100% luonnollinen, sitruspala. Ne on myös käteviä matkalla kun ei ole nestettä!

      Hyvää uutta vuotta myös sulle <3

      Poista
  3. Kiitos vinkistä! Lush on ihana mutta aika tyyris. Kaamoksen innoittamana tyttäreni kylpee tätä nykyä vain jos saa poreita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyyris on, mutta siksipä nämä alennusmyynnit onkin hyviä :) hauska kuulla, että lapseni on edelläkävijä näissä jutuissa :D

      Poista
  4. Moikka! Kuka voitti Supermoodin settin?😃😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vielä kukaan. Joululoman takia arvon sen kun arki alkaa 4.1. En viitsinyt julkaista voittajaa vielä, koska postitus ei onnistu ennen ensi viikkoa :)

      Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images