Porvarinlahden lintutornilla

Tänään oli aivan liian hyvä päivä olla retkeilemättä. Koska Kaamoksella on nyt kova eläinkausi päällä ja etenkin linnut kiinnostavat, suunta...

vuosaari pelto porvarinlahtihevoset vikkullalintutprni vilkullantiejp sydan sriippumatto lintutornissajuomapullot lintutornissalintutornista kaamoslintutorni heilutusvilkulla kaamos


Tänään oli aivan liian hyvä päivä olla retkeilemättä. Koska Kaamoksella on nyt kova eläinkausi päällä ja etenkin linnut kiinnostavat, suuntasimme Porvarinlahden lintutornille, joka sijaitsee Helsingin ja Vantaan rajalla. Menimme bussilla Vikkullantien alkupäähän ja kävelimme siitä useamman kilometrin lintutornille.


Pakko myöntää, että Porvarinlahden lintutorni oli ankein näkemäni, enkä ymmärrä yhtään miksi se ylipäätään on tuolle paikalle tehty :D Matkan varrella kuitenkin näkyi kaikenlaista hauskaa kuten hevosia ja reippailusää oli tosi hyvä, joten ehkä nyt se matka oli elämyksellisempi kuin itse määränpää.


Onneksi meillä oli mukana sekä evästä että riippumattomme, joten kiinnitimme maton lintutornin laitoihin kiinni ja makoilimme hymyssä suin auringossa kuivattuja hedelmiä syöden ja luonnon ääniä kuunnellen. Lintujen ääniä emme kuitenkaan kuulleet. Lähdön hetkellä törmäsimme oikeaan lintuharrastajaan, joka kertoi valitsemamme lintutornin jutun olevan lähinnä se, ettei lintuja ympäristössä juurikaan näy. Onneksemme saimme tuolta mieheltä kyydin takaisin bussipysäkille, sillä eväiden jälkeen Kaamos alkoi olemaan tosi väsynyt ja ilman autokyytiä olisin varmasti joutunut kantamaan lapsen reppuselässä bussille.


Nyt istuskelen sohvalla ja odotan milloin tuo retkikaveri viimein nukahtaisi. Yritin jo tunti sitten nukuttaa lasta, mutta lopputulos oli, että nukahdin itse ja heräsin siihen, ettei koko lasta näkynyt vieressä. Nyt on lapsi sängyssä ja minä sohvalla, pari tuntia pitäisi vielä itse jaksaa, sillä Silta odottaa katsojaansa.


Toivottavasti muillakin oli hyvä ja rentouttava viikonloppu!


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

1 kommenttia

  1. Tuntuupa kyllä hassulta, että on tehty lintutorni, jonka lähistöllä ei lintuja edes ole! :D Vähän niinkun että mitä järkeä siinä nyt sitten on?

    Mutta kiitos ideasta, pitää ihan tosissaan koittaa päästä itsekin johonkin lintutornille katsomaan lintuja ja edes maisemia.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images