Mainio Clothing arvonta: Voita Berber-jumpsuit!

yhteistyössä Mainio Clothingin kanssa Tämän syksyn lempparikuosia Mainiolta ei ollut hankala päättää. Oliivinvihreäpohjainen Berber-printti...

mainio jumpsuit syksy3 2015mainio jumpsuit syksy2 2015mainio jumpsuit syksy4 2015mainio jumpsuit syksy5 2015mainio jumpsuit syksy6 2015


yhteistyössä Mainio Clothingin kanssa


Tämän syksyn lempparikuosia Mainiolta ei ollut hankala päättää. Oliivinvihreäpohjainen Berber-printti vei heti sydämeni, sillä siinä oli juuri sitä mainiomaisuutta, josta tykkään: mielenkiintoiset värit ja täysin yllättävä kuvio muutenkin. Tällaisten yllätyskuosien takia Mainiosta niin kovasti tykkään, tähän saakka joka mallisto on sisältänyt Berberin kaltaisia räväkkiä yllätyskuoseja, joita ei tiennyt kaipaavansa, mutta joita vain rakastaa heti. Berberin bonuspuolena on tuo erittäin sotkuystävällinen väritys.


Valitsin tänä syksynä Kaamokselle melko reippaan koon Mainiolta eli 4-vuotiaani on 122/128 kokoisissa collegeissa, jotka mittataulukon mukaan sopivat n 6-8-vuotiaille. Koko on reilu, mutta ei yhtään liian iso. Meillä on nykyään monenlaista vaatevääntöä aamuisin, mutta onneksi Kaamos ei ole ikinä valittanut Mainon vaatteista, siitä tietää, että ne ovat laadukkuuden ja tyylikkyyden lisäksi tosi hyviä päällä. En tiedä onko muiden lapsissa samaa piirrettä, että he kiintyvät vanhoihin vaatteisiinsa eivätkä huoli suurinta osaa uusista vaatteista päällensä. Tämä on ainakin meillä hyvä syy Mainio-uskollisuuteen, vaikka kuosit ja koot muuttuvat niin uusikin vaate tuntuu aina tutulta lempivaatteelta ja on helppo ja mukava pukea päälle.


Ilokseni mulla on pitkästä aikaa mahdollisuus pieneen arvontaan, joka on suunnattu teille muille Mainio-faneille! Kuvissa näkyvää Berber-haalaria valmistetaan laajassa kokoskaalassa 86cm-140cm ja joku teistä voittaa sen haluamassaan koossa omakseen. Vastaa kommenttiboksissa kysymykseen mikä on parasta Mainion vaatteissa ja voita oma Berber-jumpsuit! Arvonta on voimassa sunnuntaihin 18.10. 2015 saakka. Muistathan laittaa kommenttiin mukaan myös meiliosoitteesi, se ei näy muille kuin minulle :)


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

110 kommenttia

 1. Parasta kyllä ehdottomasti se että erottuu muista merkeistä edukseen hauskoilla printeillä :)

  Nimen perusteella en tuota pukua hankkisi mutta muuten näyttää kyllä kivalta! :D

  VastaaPoista
 2. Hinta.
  Aika kallis on.

  VastaaPoista
 3. Kuosit! Vaatteiden leikkaukset! Peruskäyttövaatteita hyvällä tyylillä. Meidän pikku mies näyttäis niin päheeltä jumpsuit päällä :D

  VastaaPoista
 4. Just noi värit ja kuosit ❤ T. Mutsi joka inhoaa pikku poikien musta-punaisia vaatteita..

  VastaaPoista
 5. Parasta näissä Mainion vaatteissa ovat ehdottomasti värit, jotka menevät monelle käyttäjälle sukupuolesta riippumatta. Näitä voi siis kierrättää helposti eteenpäin. Ja voittamisessa parasta olisi se, että saisin ekaa kertaa pukea Mainiota päälle omalle pienelle :)

  VastaaPoista
 6. Parasta Mainion vaatteissa on kotimaisuus ja raikas olemus. Varmaan myös laatu, vaikkei vielä toistaiseksi olekaan kokemusta.

  VastaaPoista
 7. Hyväähän näissä on se, ettei jokaisella naapurin muksulla oo vielä Mainiota päällä! Ainakaan täällä pussinperällä, missä tämä mamma asustaa, ei ole vielä innostuttu Mainiosta toisin kuin Popista, Nosheista ynnä muista. Ei sillä että mikään materialistimutsi oisin ;)

  VastaaPoista
 8. Minulla ei ole Mainion vaatteista kokemusta, joten vaikea sanoa mikä parasta. Ainakin heti tästä kivasta haalarista tuli ajatus "Vau, tuo käy niin tytölle kuin pojallekin!". :)

  VastaaPoista
 9. Ovat ihanan erilaisia :) Ja sellaisia mun tyylisiä, mutta voisin noihin lapsenikin pukea.

  VastaaPoista
 10. Parasta Mainiossa ovat kuosit ja hyvä meininki! :)

  VastaaPoista
 11. No onhan noi nyt vaan ihania! Kuosit ja leikkaukset täyskymppi :)

  VastaaPoista
 12. Parasta taitaa olla kotimaisuusaste. Uskoisin myös, että meillä vaate säilyisi hyvänä vielä pikkuveljenkin käyttöön parin vuoden päästä - laadukkaan kantaansa ja ajattomuutensa ansiosta.

  VastaaPoista
 13. Käyttömukavuus! Mainio:n vaatteet ovat päällä mukavia menossa kuin menossa. Eikä ihanista kuosista nyt haittaakaan ole. ;)

  VastaaPoista
 14. Mainiossa pidän kuoseista ja laadusta.

  VastaaPoista
 15. Parasta on raikkaat kuosit, jotka erottuvat positiivisesti muista lastenvaatemerkeistä. Ja tietysti materiaalit on mukavia päällä. :)

  VastaaPoista
 16. Mainioista ei vielä käyttäkokemusta, mutta kotimaisuus on aina mainiota :)

  VastaaPoista
 17. Yksinkertaisia leikkauksia ja villejä kuoseja, tai jokin muu jännänsävähdys joka vaatteessa. Osa vaatteista kolahtaa omaan makuun heti, ja osa taas on omaan silmään kauheita. Ja sitten osa niistä kauheista onkin seuraavalla vilkaisulla ihan, no, mainioita, suorastaan houkuttavia ja koukuttavia. :D

  VastaaPoista
 18. Laatu ja värit, tietty ennakkoluulottomuus yhdistelyissä :)

  VastaaPoista
 19. Printeissä ja kuoseissa on aina joku hauska juju, joka miellyttää sekä mutsin että lapsen silmää. Plussaa myös värimaailmasta ja vaatteiden laadukkaasta tasosta.

  VastaaPoista
 20. Olispa kiva päästä ekaa kertaa käyttämään näitä mainion vaatteita . Tykkään myös tästä epätyypillisestä värityksestä. Sopii lapselle kuin lapselle

  VastaaPoista
 21. En ole ehkä paras vastaamaan tähän, koska meillä ei vielä ole omaa kokemusta ko. merkin vaatteista, mutta netissä merkkiä paljonkin seuranneena olen tykännyt sen omaleimaisuudesta ja yllättävistä kuoseista. Hyvin ovat ajan hermoilla :) Erottuvat edukseen! Kotimaisuus ja laatu ovat tietysti myös parhaita puolia.

  VastaaPoista
 22. Hauskuus ja kotimaisuus :)

  VastaaPoista
 23. Parasta on se, että ne kestävät pitoa ja pesua menettä miksikään. Meillä esimerkiksi samoja yöpukuja on pesty viikottain kohta kaksi vuotta, eikä niissä ole merkkiäkään nypyistä tai värien haalistumisesta: musta on mustaa edelleen.

  Myös omaleimainen, jäljittelemätön ulkonäkö on plussaa!

  VastaaPoista
 24. Kuosit on parasta 😊

  VastaaPoista
 25. Kotimaisuus ja mainiot, värikkäät kuosit!

  VastaaPoista
 26. Mukavat värit ja hienot kuosit!

  VastaaPoista
 27. Parasta Mainion vaatteissa on mielessäni hinta-laatusuhde, sekä ennenkaikkea juurikin tuo mainitsemasi vaatteen tuntu päällä.

  VastaaPoista
 28. Parasta Mainiossa on vaatteiden yksinkertainen kauneus. Parhautta ovat myös kotimaisuus ja laatu

  VastaaPoista
 29. Meillä ei ole koskaan ollut Mainion vaatteita, mutta kuosit ja värit näyttää kivalta ja uskallan veikata että meidän vaatteistaan tarkka 5-vuotias neiti kelpuuttaisi päälleen.

  VastaaPoista
 30. Kokemusta Mainion vaatteista eivielä ole, mutta minua ilahduttaa vaatteiden värit ja printit. Monilapsisessa perheessä vaate sopii useammalle käyttäjälle!

  VastaaPoista
 31. Se miltä ne tuntuvat!

  VastaaPoista
 32. Parasta on ennakkoluulottomuus eli värit ja kuviot! Vaikkei meillä vielä Mainiota olekaan, niin mitä olen esim. just sun blogissa näitä nähnyt, niin kivoilta vaikuttaa. :)

  VastaaPoista
 33. Kivat ja sähäkät kuosit. Myös vaatteiden leikkaus ja istuvuus ilahduttaa.

  VastaaPoista
 34. Käyttömukavuus ja mainio kuosi!!

  VastaaPoista
 35. no KUOSIT ♥ ..ei lisättävää :D

  VastaaPoista
 36. Kauniit ja pirteät värit eikä mitään ainaista vaaleanpunaista ja -sinistä.

  VastaaPoista
 37. Laatu ja kuosit ovat ehdottomasti parhaita puolia! Valitettavasti kotihoidontuki ei taivu siihen, että ostaisin uutena, mutta muutaman vaatteen olen löytänyt käytettynä. Tykännyt kyllä kovasti, niin äiti kuin lapsetkin!

  VastaaPoista
 38. Laatu ja kuosit, sekä kotimaisuus on parasta :)

  VastaaPoista
 39. Eettisyys ja kauneus. Luomupuuvillan käyttö sekä eettisemmin toimiva tehdastoiminta. Harmillista että ei kuitenkaan suomessa tehtyä, mutta jos toiminta tukee Intian tehdaskulttuurin vastuullista kehittymistä, niin sekin on hirmu tärkeää.

  VastaaPoista
 40. Vaatteiden räväkkyys miellyttää silmää!

  VastaaPoista
 41. Parasta on massasta erottuvat kuosit sekä loistava laatu. 😊

  VastaaPoista
 42. Mulla ei Mainioista vielä kokemusta, mutta ehdoton plussa kotimaisuudesta :)

  VastaaPoista
 43. Ehdottomasti kotimaisuus ja vaatteiden mukavuus viehättää Mainion vaatteissa!

  VastaaPoista
 44. Mainiossa mainiota ovat kotimaisuus ja kuosit.

  VastaaPoista
 45. En ollut ennen kuullutkaan mainosta, mutta nyt kyllä alkoi kiinnostaa värien puolesta. Kokemusta ei siis ole, mutta parhaana puolena väritys näin ensisilmäyksellä. 😊

  VastaaPoista
 46. Parasta Mainion vaatteissa on kivan ulkonäön lisäksi ollut laatu. Ainoastaan Silmu-leggarit vähän haalistuivat, mutta esim. Viiva-mekko ei ole mennyt runsaasta käytöstä huolimatta miksikään.

  VastaaPoista
 47. Mainion vaatteet kestävät loistavasti pesua ja kulutusta.Yli vuoden vanhoissa paljon käytetyissä vaatteissa on edelleen kirkkaat värit eikä kangas näytä nuhjuiselta.Aivan mainioita vaatteita siis ♡

  VastaaPoista
 48. Parasta Mainiossa kotimaisuus. Laadukkuus ja kivat kuosit on vain plussaa päälle.

  VastaaPoista
 49. Parasta on kyllä Mainion vaatteiden persoonallisuus ja helppohoitoisuus :)

  VastaaPoista
 50. Hinta-laatusuhde, kivat kuosit ja leikkaukset!

  VastaaPoista
 51. Kotimaisuus, sukupuolineutraalit värit ja kuosit, ihanat mallit ☺

  VastaaPoista
 52. Kuosit hienoja! Laatuun ei olla vielä päästy tutustumaan.. Hoopoe-viitta on ihan superhieno. :)

  VastaaPoista
 53. Parasta Mainiossa on raikkaat kuosit! Kotimaisuus aina plussaa. Vielä ei ole eka tilaus saapunut kotiin, toivottavasti laatu on myös hyvää

  VastaaPoista
 54. Ihanat värit ja kotimaisuus

  VastaaPoista
 55. Kuosit erottuvat edukseen. Kotimaisuus on ehdotonta plussaa.

  VastaaPoista
 56. Täällä tykätään siitä, että vaatteissa on kivoja värejä ja jujua. Poikkeavat massasta.

  VastaaPoista
 57. Kotimaisuus, laatu ja korkealuokkaiset materiaalit. Söpöjäkin ovat!

  VastaaPoista
 58. vaatteiden leikkaukset!

  VastaaPoista
 59. Mainio on jotenkin samaan aikaan ihanan lapsekas mutta silti tosi cool. Kiva kun on koululaiselle olemassa jotain sen pikkulapsimaisen autoprintin ja teinivaatteen väliltä.

  VastaaPoista
 60. Kokemusta ei ole,mutta yhdistän kotimaisuuden laatuun,ainakin ennen se oli näin.

  VastaaPoista
 61. Upeet kuosit ja värit !

  VastaaPoista
 62. Juuri tuo värikkyys ja rentous on lapsen vaatteessa ihan parasta! Mainio on sen hoksannut ☺

  VastaaPoista
 63. Mainioista on hyvin vähän kokemuksia mutta kuosit ja materiaali vaikuttaa ihan parhaalta! Ois mukava testata tätä haalariaki. 😊

  VastaaPoista
 64. Kotimaisuus ja ihanat kuosit!

  VastaaPoista
 65. Tosi hyvää on kotimaisuus ja ihanat erilaiset kuosit ja näkyvät värit. Mukavia myös päällä.

  VastaaPoista
 66. Mainion parhaita ominaisuuksia ovat kotimaisuus, unisex-kuosit/mallit ja rennot leikkaukset!!

  VastaaPoista
 67. Kotimaisuus, laadukkaat materiaalit, uskaliaat väri- ja kuosiyhdistelmät - myös sukupuolineutraalius on iso plussa.

  VastaaPoista
 68. Hyvä hintalaatusuhde ja neutraalit kuosit ja värit, josta löytyy myös pojille hyviä tuotteita.

  VastaaPoista
 69. Kokemusta merkin vaatteista ei vielä ole, mutta sanoisin, että parasta on rohkea värien käyttö ja erilaisuus :)

  VastaaPoista
 70. Kuosit ja värit! Ihania.

  VastaaPoista
 71. Parasta on rohkea oma linja tehdä vaatteita lapsille. :)

  VastaaPoista
 72. Parasta on ihanat kuosit :)

  VastaaPoista
 73. Kotimaisuus ja kuosit!

  VastaaPoista
 74. Parasta on käyttömukavuus, ajateltu lasta ensisijaisesti :)

  VastaaPoista
 75. Parasta ehdottomasti kauniit värit ja kuosit!

  VastaaPoista
 76. Kestävyys ja kotimaisuus. :)

  VastaaPoista
 77. Kotimaisuus ja laatu

  VastaaPoista
 78. Mainiossa parasta on kuosit ja erikoiset leikkaukset ja mallit. Kerrassaan upeita! Kotimainen suunnittelu ehdottomasti suuri plussa. :)

  VastaaPoista
 79. Kotimaisuus, kivat kuosit, kestävyys..Mitäs sitä muuta enää tarvii?

  VastaaPoista
 80. Värit, kuosit, laatu ja kotimaisuus!

  VastaaPoista
 81. Parasta on reippaat, ihanat kuosit. Mukaan kivaan arvontaan!

  VastaaPoista
 82. Tosi kivat leikkaukset ja kuosit!

  VastaaPoista
 83. Kestävyys ja kuosit! :)

  VastaaPoista
 84. Kuosit! Niin ja vaatteet tuntuvat ihanilta!

  VastaaPoista
 85. Parasta on kotimaisuus, laatu ja hyvät värit!

  VastaaPoista
 86. Raikkaat, sukupuolineutraalit värit ja kuosit miellyttää paljon! Käyttökokemusta ei vielä ole, mutta toivottavasti laatu ja kestävyyskin on timanttiset.

  VastaaPoista
 87. Parasta on se, että vaatteet on se selvästikin suunniteltu lapsille eivätkä ne ole vain mini-versioita aikuisten vaatteista.

  VastaaPoista
 88. Mainio ei ole vielä meillä koettu, mutta sivuja silmäillessäni huomasin heti, että vaatteet on tarkoitettu käytettäväksi arjessa. Lapsi on leikkisä ja liikkuisa, ja tarvitsee päälleen vaatteet, joissa on hyvä olla. Usein törmää ihaniin vaatteisiin, jotka eivät kuitenkaan arjessa palvele käyttäjäänsä.

  VastaaPoista
 89. En ole näitä lapsillani käyttänyt, mutta näyttävät kyllä makeilta.

  VastaaPoista
 90. En ole näitä lapsillani käyttänyt, mutta näyttävät kyllä makeilta ja laadukkailta.

  VastaaPoista
 91. Nyt kyllä tuli sama kommentti pari kertaa.

  VastaaPoista
 92. Erilaisuus ja kotimaisuus

  VastaaPoista
 93. Kuosit ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
 94. Kotimaisuus, malli ja ehdottomasti myös pitkäikäisyys

  VastaaPoista
 95. Nimi on hauska - suorastaan mainio.

  VastaaPoista
 96. […] viikolla loppuneen Mainio Clothingin arvonnan voittona oli tuo kuvassa näkyvä Berber-jumpsuit. Kyselin teiltä, mikä Mainion vaatteissa on […]

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images