VIIME HETKEN ÄITIENPÄIVÄLAHJAVINKIT

Äitienpäivää vietetään tosiaan tulevana sunnuntaina ja luulenpa, että monille se pienikin muistaminen voi tuottaa päänvaivaa. Lasten tekemät...

Äitienpäivää vietetään tosiaan tulevana sunnuntaina ja luulenpa, että monille se pienikin muistaminen voi tuottaa päänvaivaa. Lasten tekemät äitienpäivälahjat ovat ihania, mutta jos haluaa muistaa omaa äitiä tai puolisoa jollakin muullakin kuin itse tehdyllä kortilla, tässä olisi muutamia viime hetken vinkkejä, joista ainakin itse olen tykännyt paljon. Ehkäpä siellä lukijoissa pari äitienpäivälahjan miettijää löytyy?


Jaoin lahjat karkeasti kolmeen eri kategoriaan: Ihana ja edullinen, Special edition ja hyvinvointi.


aitienpaiva viime hetken lahjavinkit 1aitienpaiva viime hetken lahjavinkit 2


Ihana ja edullinen: Sain joskus aikoja sitten testattavaksi Yves Rocherin Monoi de Tahiti suihkushampoon ja sen tuoksu hurmasi mut täysin. Säästelin ja säästelin suihkushampoota talven yli käyttäen sitä vain muutaman tipan kerrallaan, siitä tuli niin ihana kesäinen tuoksu ja hyvä mieli. Hetki sitten geeli loppui ja menin hakemaan sitä lisää Yves Rocherilta vain todetakseni, että sen hinta oli 1.90 euroa pullo! Tästä eteenpäin raaskin laittaa sitä pesusieneen hieman enemmän :)


Lindex julkaisi parisen viikkoa sitten oman kosmetiikkasarjansa ja tottakai piti käydä myymälässä tutustumassa näihinkin tarkemmin. Meikit jäi vielä kauppaan, mutta hankin itselleni ihanan body mistin, jota olen nyt suihkutellut arkisin vartalolleni. Purkin koko on pienempi, mitä Victorias Secretin vastaavissa pulloissa ja hintakin oli muistaakseni alle 5 euroa. Body mistit sopivat hyvin kevääseen ja kesään ja ne vilvoittajat kivasti laitettaessa. Tälle siis iso suositus.


aitienpaiva viime hetken lahjavinkit 3


Limited edition: tyttömäistä ja ihanaa löytyy tästäkin paketista. Morgan Taylorin ihanat Cinderella-leffaan liittyvät kynsilakat sain eilen testattavaksi, enkä vielä raaskinut avata tuota kaunista pakettia. Värit ovat kuitenkin todella ajankohtaiset ja ihanat, vaalean sinivihreää glitteriä ja persikkaista kiiltoa. Kumpikin väreistä on aivan ihania jo pullossa, ja tarpeeksi erilaisia keskenään. Näitä lakkoja myydään vain rajoitetun ajan, joten kannattaa olla nopea, vaikka hankkisikin "vain" itselleen äitienpäivälahjan sijaan.


Lush julkaisi hetki sitten uuden äitienpäiväkokoelmansa, jonka Yummy mummy suihkugeeli oli pakko saada sekä nimensä että ihanan violetin värinsä takia. Ostin pienen 100g purkin Mannerheimintien Lushista ja se maksoi n. 10 euroa, eli toisin kuin Yves Rocherin suihkushampoon kanssa, tämän kanssa saa vähän pihistelläkin. Varsinkin, kun kyseessä on rajoitettu erä kurjenpolvea, brasilialaista appelsiinia ja tonkapapu absoluuttia sisältävää saippuaa. Olen tuota jo hyvin säästellen käyttänyt, huomaatteko tuon muutaman tipan vajauksen pullossa? ;)


aitienpaiva viime hetken lahjavinkit 4


Hyvinvointi: Sisäinen voima: 365 ajatusta parempaan arkeen on Jenny Belitz-Henrikssonin ensimmäinen hyvinvointiin liittyvä kirja, josta löytyy yksi luku ajateltavaa vuoden jokaiselle päivälle.  Kirja tuo voimaa, iloa ja paljon ajateltavaa pitkäksi ajaksi. Sen voi löytää mm. Suomalaisesta kirjakaupasta.


Lukemiseen liittyy myös rauhoittuminen ja kiireisen päivän päälle on ihana lukea kirjaa ja juoda höyryävää teetä. Pukka womankind-tee on yksi uusista suosikeistani, jonka hankin puhtaasti ihanan pakkauksen takia. Onneksi makukin oli hyvä: luomukarpaloa, ruusua ja vaniljaa. Pukkan teetä löytää nykyään helposti isoimmista marketeista ja tietenkin ekotavarataloista kuten Ruohonjuuri ja Ekolo.


Näiden vinkkien lisäksi pieleen ei ainakaan voi mennä suklaalla ja kukkasilla, sekä niillä suukoilla ja sänkyyn tuodulla aamupalalla. Hyvää äitienpäivän odotusta kaikille!


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

  1. Ihania kaikki, olisin onnellinen jokaisesta :) Tiedän, että sunnuntaina saan ("vain") lasten koulussa tekemiä juttuja, mutta ei haittaa ♥

    VastaaPoista
  2. Luulenpa ettei mullekaan muuta tule, eikä haittaa yhtään :)

    VastaaPoista
  3. Olen positiivisesti yllättynyt, jos saan edes nukkua pidempään saatika saisin mieheltä jotain äitienpäivänä. Luulen, että koitan nakittaa sitä ruuvaamaan mun kasvulavan kuntoon "koska on äitienpäivä", mä kuitenkin ite sahasin jo laudat oikean mittaisiksi.

    VastaaPoista
  4. Me mennään Kaamoksen kanssa hotelliin yöksi äitienpäivänä :) en tiedä onko mulle askarreltu päiväkodissa mitään mutta voihan sitä myös itse omaa äitiyttään juhlistaa.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images