KAINO JUHLA-ASU

Köyliöläisen Kainon neulevaatteisiin liittyvän postaussarjani viimeinen osa, juhla-asu on nyt käsillä. Miettiessäni juhla-asua oli valinta ...

Köyliöläisen Kainon neulevaatteisiin liittyvän postaussarjani viimeinen osa, juhla-asu on nyt käsillä. Miettiessäni juhla-asua oli valinta helpompi kuin aiemmat työasun ja vapaa-ajan asun kohdalla. Halusin kokeilla Pitsiaurora-mekkoa ja yrittää tehdä 50% merinovillaa sisältävästä mekosta juhlavaatteen. Värivalinnassa jouduin tekemään kompromissin, kaunein väri kun mielestäni olisi ollut puuterimusta, mutta tiesin alusta asti, ettei se sovi kalpealle iholleni ollenkaan. Siksipä valintana turvallinen väri, musta. Se onkin väri, jota multa tosi vähän vaatekaapista löytyy.


kaino pitsiaurora neulemekko elsa kaino pitsiaurora neulemekko elsa2 kaino pitsiaurora neulemekko elsa3pitsiaurora kaino mekko elsa2pitsiaurora kaino mekko elsa


Olin ihan häkeltynyt kuinka hyvännäköinen ja mukava neulemekko olikaan päällä ja kun sain Kainolta mahdollisuuden valita yhden näistä kolmessa stailauksessa näkyvistä neulevaatteista itselleni, valitsin Pitsiauroran. On ollut melkoinen työ pitää se blogista piilossa, sillä olen pukeutunut mekkoon monena työpäivänä, jolloin ei tietenkään asukuvia ole voinut julkaista.


Täten juhlallisesti nyt vapautan pitsimekkoni julkiseen käyttöön ;) Kuten tässä blogissa on neljän vuoden aikana monta monituista kertaa todettu, merinovilla on yksi mun lempimateriaaleista ja toisin kuin monet luulevat, se sopii myös kesään hyvin. Ja sattuipa vielä niin sopivasti, että juuri nyt kaikki mekot ovat Kainon nettikaupassa (ja kivijalkaliikkeessä) hyvässä äitienpäiväalessa. Kannattaa siis tutustua etenkin näihin ihaniin neulemekkoihin, kun piipahdatte Kainon kaupassa :)


Näistäkin kuvista on kiittäminen Secret Wardrobe-blogin Anna-Mariaa.


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

7 kommenttia

  1. no nyt on hieno! mun oli yks entinen luokkakaveri Kainolla töissä, tykkään kovin niiden tavasta tehdä vaatteita :-)

    VastaaPoista
  2. Joo, Kaino on ihana! Mä tutustuin Kaamoksen vauvavuonna Kainoon neulehaalareiden myötä. Nää naistenvaatteet on tosi ihania, mutta kun on nettikaupassa neuletta neuleen perään niin vähän sokaistuu miltä ne arjessa näyttäisikään. Siksi tää yhteistyö oli tosi kiva juttu :)

    VastaaPoista
  3. Wow,todella kaunis mekko ja sopii sinulle kyllä hyvin. :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images