ARELAN SYYSSÄVYT 2015 + SAMPLE SALE

Vaikka Arela julkaisi vasta hetki sitten uuden kevät ja kesäkokoelmansa, hypätään nyt hetkeksi syksyyn. Etenkin superlaadukkaista ja pehm...

arela aw neuleet2015 arela inspiration wall kuvat arela poolokaulus aw 15kaamos ja dinot2arela inspiration wall kuvaajaarela aw neuleet savyt2015arela asusteet talvi 2015arela vihrea mekko aw 15arela aw neuleet20152iken korttimekko arela1


Vaikka Arela julkaisi vasta hetki sitten uuden kevät ja kesäkokoelmansa, hypätään nyt hetkeksi syksyyn. Etenkin superlaadukkaista ja pehmeistä kashmirneuleistaan tuttu Arela esitteli parisen viikkoa sitten syksyn värejä ja malleja. Vaaleiden harmaiden lisäksi itseäni ilahduttivat vihreän ja persikan sävyt, sekä tietenkin lilat asusteet.


Koska pukeudun usein väreihin, mun pitäisi ehdottomasti hankkia jotain neutraalia sävyä, jotta värikkäät asusteeni tulisivat ansaitulla tavalla esiin. Silti, tietenkin, katseeni kiinnittyi ensimmäisenä juuri näihin vihreisiin ja persikkaan. Löysä kashmirmekkonen olisi unelmavaate töihin syksyllä ja kestäisi hyvin huollettuna vuosia. Mekko olisi investointi, jolloin ei syksyllä paljon muuta uutta hankittaisikaan, mutta sen mitä Arelan vaatteita olen käyttänyt, ovat kyllä investoinnin arvoista laatua. Nytkin kirjoitan tätä juttua Arelan kashmirsukat ja -ranteenlämmittimet päällä aamuteetä samalla hörppien.


Tänään 9.5. lauantaina olisi Arelan Helsingissä ja Tampereella sijaitsevissa putiikeissa muuten sample myynti, jolloin on mahdollista löytää tosi edullisia löytöjä. Kannattaa siis käydä kurkkaamassa valikoimat jos putiikkien lähellä liikutte. Mä en valitettavasti pääse tutkimaan samplerekkejä, sillä meillä alkaa Kaamoksen kanssa äitienpäivän irtiotto. Vähän brunssia alkuun, yhdet kaverisynttärit ja sitten hemmottelua hotellissa. Huomiseksi menemme vielä pariin museoon, mutta siitä sitten myöhemmin lisää.


Nyt vielä yksi kuppi teetä ja pakkaamaan kylpypommeja ja kirjoja iltaa varten :)


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images