MAAMI MUSTIKKA

Kaamoksen kaveri Joona viettää huomenna 3-vuotis synttäreitään. Tänään siis haettiin kirjakaupasta lahja, joka on aika vasta julkaistu la...

maami mustikka satu sadutus kirja maami mustikka satu sadutus kirja2 maami mustikka satu sadutus kirja3 maami mustikka satu sadutus kirja4


Kaamoksen kaveri Joona viettää huomenna 3-vuotis synttäreitään. Tänään siis haettiin kirjakaupasta lahja, joka on aika vasta julkaistu lasten sanataidekasvatukseen liittyvä kirja nimeltä Maami Mustikka, joka meillä itselläkin on. Valitsin kirjan oikeastaan siksi, että tiedän Joonan äidin Terhin fanittavan kirjan kuvittajaa Sanna Pelliccionia ja siksi, että kirjassa on myös tehtäviä, nekin ainakin askartelutehtävien osaltaTerhin heiniä. Kotona huomasin, että ajattelin Terhiä ehkä hieman liikaa, sillä kirja on suunnattu 4-8-vuotiaille, ja synttärisankari täyttää tosiaan vasta kolme :D Mutta kyllä Kaamoskin tästä tykkää, vaikka aika laiskasti noita tehtäviä olemme tehneet, lukeneet vain.


Bazar kustannuksen sivujen mukaan "Kirja tukee pienten lasten lukemaan oppimista, antaa aikuisille vinkkejä tarinan käsittelyyn sanataiteen keinoin sekä innostaa aikuisia ja lapsia kirjallisuuden pariin. Yhdessäolo kirjan ja tehtävien äärellä lisää lapsen kiinnostusta kieleen, vaikuttaa kielen kehitykseen sekä luo mukavan yhdessäolohetken aikuisen kanssa. Kirja sopii koteihin, päiväkoteihin, alkuopetukseen sekä taidekasvattajille."



Tää on tosi kiva kirja ja kuvitus on tietenkin tosi ihanaa! Jos ei Joona vielä jaksa keskittyä satuihin ja tehtäviin, niin toimikoon sitten vaikka Terhin iltasatuna :)

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. Meilläkin on tuo! Tykkään kovasti vaikka ei ole älyttömän paljon vielä ehdittykään paneutua siihen. :)

    VastaaPoista
  2. Me ollaan tosiaan luettu, katseltu kuvia mutta ei kovin tiiviisti vielä tutustuttu mekään :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images