DINOSAURUSLEIKKI

Sen lisäksi, että meillä asuu minä ja Kaamos, meillä asuu ainakin palomies, kummitus, Batman, kissa ja uusimpana uutuutena dinosaurus . Osa ...

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Sen lisäksi, että meillä asuu minä ja Kaamos, meillä asuu ainakin palomies, kummitus, Batman, kissa ja uusimpana uutuutena dinosaurus. Osa asukeista on ihan oikeasti esikuvansa näköisiä ja osaa taas ei ihan heti tunnistaisi ilman vihjeitä. Pääasia on, että mielikuvitusta riittää!


Roolivaatteisiin pukeutuminen on varmasti lähes jokaiselle lapselle jossain vaiheessa tärkeää ja roolileikit kuuluvat lapsen kasvamiseen lähes automaattisesti. Mannerheimin lastensuojeluliiton vanhempainnetin mukaan lapset alkavat leikkimään roolileikkejä lähestyessään kahden vuoden ikää ja neljä-viisivuotiaana roolileikit ovat erityisen tärkeitä. Menee kyllä yksi yhteen oman lapsen mielikuvitusleikkien ja roolileikkien suhteen, kesällä neljä vuotta täyttävä lapsi on viime kuukaudet elänyt ihan satumaassa. Kannustan tottakai roolileikkeihin, vaikka kauppareissuilla mukanani on milloin mikin olio, uutuutena tosiaan potkulautaileva dinosaurus.


Olen nähnyt Younglifen pukuja jo aiemmin blogeissa, mutta vasta itse testiin saatuani ja pukua hypisteltyäni tuli se isoin ihastus. Dinosaurus on tosi hyvälaatuisesta kankaasta Virossa ommeltu, sitä pystyy pesemään ja pitämään ja se mahtuu noin 8-vuotiaaksi saakka. Tämä päällä ollaan oltu niin pihalla kuin sisälläkin ja mieluisuudesta päätellen se on tosi hyvä päälläkin. Dinoasun lisäksi meiltä löytyy myös Younglifen lepakkoasu, mutta Kaamosta hieman jännittää laittaa se päälle. Luulen, että vähän vanhempana lepakosta tulee hittijuttu. Vähän polttelisi myös söpö orava-asu, sillä orava on lapsen lempieläin.


Vapun juhlintaan nämä puvut ovat tietenkin myös hyviä ja menevät monena vuonna. Ja vapuksi mulla onkin teille pieni alekoodi, kun kirjoitat Younglifen verkkokaupan tilaukseen alekoodin Vappu, saat sillä -10% alea tilauksestasi! Koodi on voimassa 30.4. 2015 saakka.


Ja jos olette menossa Lapsimessuille, kannattaa käydä tutustumassa Younglifen rooliasuihin osastolla 6h121.


Mukavaa viikonloppua jokaiselle! Meillä on aika kiva viikonloppu tulossa, mennään ainakin potkulautailemaan ja Kaamoksen kaverin Joonan synttäreille. Lapsimessut ovat vielä hieman kysymysmerkki, kertokaapa kommenttiboksiin oliko millainen tarjonta tänä vuonna. Etenkin hyvät löydöt kiinnostaa tietenkin ja se missä kojuilla oli pahin ruuhka ;)


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

11 kommenttia

 1. Noi asut on parhaita ja kestäviä.

  VastaaPoista
 2. Pitääpä kurkata tuokin osasto huomenna!
  Meillä esikoinen konttaa usein pikkuveljen kanssa lattialla ja muistaa joka kerta ilmoittaa että "me olemme kilpikonnia", ja hiljattain tänne ilmestyi myös vähän erikoisempi otus, ankeriaskoira. Useimmiten tyttö on kumminkin prinsessa. :)

  VastaaPoista
 3. Meidän vastaava kenguruasu oli. 15v (ja 180cm) esikoisen päällä viime syksyn halloween-juhlassa :-D

  VastaaPoista
 4. Mä oon menossa messuille huomenna! Mainio uutuudet on pakko tsekata ensimmäisenä!!

  Noita rooliasuja löytyy meiltäkin ja ne on paljon käytössä, tytöt tykkää kovasti! :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä messuille kannattaa mennä. Kaikkea kivaa on. Me katsottiin lapsimessujen lisäksi kaikki muukin ja löyty koko perheelle kiinnostavaa. Toki tuli kotiin muutama kassillinen ostoksia. Sulle suosittelen outlet expon puolelta r-collection ständiä. Ostin pojalle anorakin 20€ ja t-paidan 10€. Aikuisillekin oli monenlaista.

  VastaaPoista
 6. on kyllä ihan kuin mikä tahansa vaate, ei mikään sinnepäin tehty juttu!

  VastaaPoista
 7. Juu, nää yhdistelmäeläimet on hauskimpia! Ja sellaiset oliot, jotka on ihan omaa mielikuvituksen tuotetta.

  VastaaPoista
 8. Löytykö Mainiolta mitään? Me ei nyt sitten tultu sinne ollenkaan, kun huomenna ei ehditä.

  VastaaPoista
 9. Noo, onneksi tuota r-collectionia löytyy jonkun verran jo kotoa, niin ei tarvitse sen takia lähteä. Me ei nimittäin huomenna ehditä ja tänään ei jaksettu!

  VastaaPoista
 10. Olisin halunnut sen valkoisen mekon itselle ja tytöille samaa kuosia, mutta ei ollut sovitusmahdollisuutta. Kassillinen lähti Lumoanilta.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images