PÄIVÄN BATMAN UUTISET

Lienenkö ainoa, jonka sydän jätti tänään pari lyöntiä väliin kun luki uutista uudesta Batman-elokuvasta. Kuka on Jokeri, no Jared Leto! Tule...

Lienenkö ainoa, jonka sydän jätti tänään pari lyöntiä väliin kun luki uutista uudesta Batman-elokuvasta. Kuka on Jokeri, no Jared Leto! Tuleva Suicide Squad nimeä kantava elokuva tulee ensi-iltaan vuonna 2016. Odotan jo kieli pitkällä leffaa!


No se minusta, tärkeimpiin asioihin. Perheeseemme kuuluu itseni lisäksi myös toinen Batman-fani. En oikein ymmärrä milloin ja miten tämä tapahtui, mutta Kaamos on ihan hulluna Batmaniin. Illalla yksi parhaista leikeistä on nousta keittiön jakkaralle ja hypätä mun syliin huutaen "Batman hyökkää"! Luulin, että suuresta Autot ja Lentsikat buumista johtuen meillä menisi supersankarivaihe ohitse, mutta ehei! Luultavasti syy innostukselle löytyy Netflixin Lego Batman-elokuvasta, mikä on nyt voittanut Muumit ja muut mennen tullen. Tsekkailin jo ebaysta edullisia Batman-pukuja ja pikkulegoja kunnes tänään näin Legon kuvaston. Ja mitä siellä olikaan!


lego batman seikkailu lepakkoluolassa pm


Jumankauta, sehän on DUPLO Batman! Ja Kissanainen! Äitinä olemisen tähtihetkiä on, kun voi fiilistellä leluja ja hankkia niitä mukamas lapselle. Tästä Batman-setistä tuli kyllä heti joulun toivotuin lahjahitti meidän perheeseen, en vain yksinkertaisesti kestä kuinka hieno tämä on. Tuossa Batmanin ajokissa on vieläpä tuo keulasta sinkoava ammus (tiedättekö, että nuo on ihan parhaita!). Ja liukumäki, jolla kissanainen voi liukua alas ja lentää nuo alarappuset pää edellä alas eli kikatusnaurut on taattu. Eikä tässä vielä kaikki, sanoisi Ostos tv!


batmobile jokeri


Batman ja Jokeri (ehkä vähän tylsemmän näköinen mitä Jared)! Ja Batmobile! Erikoistilpehööriä ja palikoita saisi olla toki enemmän, mutta onhan tämäkin hieno. Monet tuntuvat siirtyneen jo kolmevuotiaan kanssa pikkulegoihin, mutta me ei kyllä. Kaamos on aivan liian tarkka ohjeen mukaan rakentaja ja saisi vain hermoromahduksen liian vaikeista malleista. Ja mä en myöskään näe itseäni etsimässä joka päivä jotain pikku-ukkelia kämpästämme nimimerkillä Lego-joulukalenterin 3 luukkua avattu ja jo yksi yllätys jossain hukassa :D


Mietin tänään näitä Batmaneita tuijotellessani, että ensi kesänä voisi olla hyvä aika lähteä käymään uudelleen Legolandissa, nyt lapsen kanssa. Edellisellä kerrallahan olin Billundissa ihan vain aikuisseurassa, mikä oli mukavaa sekin.


Jos tulitte blogiin vasta nyt illalla, kurkkaa myös aiempi lahjapostaus! Bellapuodissa on tänään ilmaiset toimituskulut :)


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

13 kommenttia

  1. Hahaa, niin tuttua: meillä pukinkonttiin on jo vilahtanut Lego Juniorsin Batman-setti ja pakko tunnustaa, että tässä osoitteessa kovin Barman-fani on kyllä äiti! Mutta jospa tuo poikakin pian innostuisi ;)... "Pojalle" on tullut hankittua jo nuo Simpson-legofiguuritkin, ne kun vaan on NIIIIIN makeita.

    VastaaPoista
  2. Toi kissanainen!!! Ei hitsi mäkin haluun.. Siis lapset haluu.. Lepakkopuvun saat younglifesta.. Vink vink;)

    VastaaPoista
  3. Meillä poika löysi kirppikseltä Batmanin ja nyt toivoo pukilta Legoja sen kaveriksi. Täytyyhän se toive toteuttaa niin pääsee muutkin leikkimään :)

    VastaaPoista
  4. Huomasinkin ne simpsonit hyllyssänne,, ne on ihan huippuja kanssa. ja se talo vasta hieno olisikin!

    VastaaPoista
  5. Pitää tsekata se younglife kyllä. Tosin meillä on jo yksi palomiespuku pukinkonttiin tulossa :)

    VastaaPoista
  6. Hyvä löytö kirppikseltä! Me eilen tehtiin niin iso duplotorni että normipalat loppuivat kokonaan. tekisi siis hyvää saada sellaisiakin lisää tänne meille. Mutta nuo batman legot vaan kiinnostaa MUA enemmän mitä ne peruspalikat...

    VastaaPoista
  7. Meillä noita peruspalokoita on niin isoja kuin pieniäkin varmaan jo liikaakin (vai voiko Legoja olla liikaa?) eli Batman-Legot ovat erittäin tervetulleita.

    VastaaPoista
  8. Meillä tenava täytti just 5 vuotta ja leikkii vielä kyllä duploillakin. Toki pienempiäkin legoja löytyy meiltä jo melkoinen laatikollinen, mutta duplot ovat säilyttäneet edelleen suosionsa nimenomaan noiden erikoisosiensa vuoksi. Perusduplot ei enää niinkään kiinnosta, mutta Salamalla ja Martilla ajellaan kyllä vielä (lähes) päivittäin. Joten peukutan ehdottomasti Batman-duplojen puolesta! :)

    VastaaPoista
  9. Meillä on Lego Super Heroes sarjaa (pikkulegoja) ja samoin Indiana Jonesia (ei taida olla enää myynnissä, paitsi peleinä). Ja sit tietysti ne pelit. Nyt pitäis saada lahjaksi Lego Marvel SUper Heroes XBOX360 peli ;) hmm, ehkäpä se sieltä tuleekin :)

    VastaaPoista
  10. Olen miettinyt mitä tuolle meidän 2v5kk hankkisi joululahjaksi ja tässä se nyt on! Eli tilaukseen lähti tuo Lepakkolinna! Ihan mahtava! :-D Mun pitää varmaan lopettaa tän blogin lukeminen, kun mä innostun kaikista Kaamoksen jutuista ja ne tavarat muuttaa meille... :-D

    VastaaPoista
  11. Hyvä tietää! Meillä nukutaankin Lego Dustyn ja Puksun kanssa välillä :)

    VastaaPoista
  12. meillä ei ole Legolta kuin ihan perusduploja ja niitä pienempien lasten ensiduplosettejä. Tää batmansetti on jossain muodossa hankittava, kävin jo itiksen Anttilassa hieman hipelöimässä.... odottelen aleja lelukauppoihin!

    VastaaPoista
  13. Munkin pitäs lopettaa oman blogin lukeminen ja muiden kanssa. Oon täs ostanut ties mitä "blogikamaa" kamerasta lähtien, huoh.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images