OMAT LAHJASUOSIKKINI BELLAPUODISTA (ILMAINEN TOIMITUS TÄNÄÄN 3.12.!)

Huh huh, näpersin  tätä Bellapuodin yhteistyökollaasia aika monta tuntia ja nyt ihan silmiä pakottaa. Valitse nyt 24 000 tuotteen joukosta ...

Huh huh, näpersin  tätä Bellapuodin yhteistyökollaasia aika monta tuntia ja nyt ihan silmiä pakottaa. Valitse nyt 24 000 tuotteen joukosta ne omat lempparit! Mietin monia erilaisia lähestymistapoja: tekisinkö listan mitä minä haluaisin lahjaksi vai mitä minä suosittelisin teille? Ottaisiko teemaksi lapsen joulun vai miten menisi. Lopulta päädyin miksaukseen, missä on omia arkielämän suosikkejani mitä käytän päivittäin ja muutamia pieniä toiveita mitä haluaisin pukin kontista löytää. Muutama paketti lapselle, mutta ennenkaikkea ihania vinkkejä joista luulen teidän lukijoiden tykkäävän!


Huomaathan, että Bellapuodissa on tänään 3.12. ilmaiset toimitukset, joten jos tilaat usealta kauppiaalta tuotteita tänään, on säästö melkoinen!


suosikit bellapuodista joulu 2014 pm


Nostalginen John Lennon ja Yoko Ono War is over- juliste sopii mielestäni hyvin jouluun, onhan Happy Xmas (war is over) yksi lempi joulukappaleistani. Tämän tilaan itselleni joululahjaksi.


Lasten valkoinen kitara olisi taatusti Kaamoksen unelma, edellinen pinkki kun on aika rokatun näköinen...


Paapiin joutsenjuliste meiltä kotoa löytyykin, tykkään kovasti!


Lukijani Marian Palikoi design tekee ihania turbaaneja, tämä vuorellinen taidonnäyte on suosikkini! (Marialla on myös cooleja lasten pöksyjä myynnissä!)


Jeesusmaatuskat, vai miksi näitä nyt kutsutaankaan, ovat ihania. Uskoisin Kaamoksen tykkäävän näistä, koska niillä voi leikkiä ja ne voi koota sisäkkäin.


Laveran mineraaliluomiväri on yksi oman meikkipussini suosikeista. Jos epäilet, ettei pikkujoulumeikkiä saa luonnonkosmetiikalla, kokeileppas tätä!


Arganöljy: Hiuksiin, kynsinauhoihin, iholle...arganöljy on ainakin mun päivittäistavaraa ja ylellinen luomuöljy kauniissa pullossa toimisi myös lahjana.


Youngbloodin meikkipohja on rakkauskamaa! Allergia ja astmaliiton allergiatunnuksen (eli allergittomuustunnuksen) saanut mineraalimeikki on niin turvallista iholle, että jotkut ihotautilääkärit suosittelevat sitä jopa aknen hoitoon.


Käsin neulottu villasekoitekauluri okran värisenä! Toivoisin tällaista ihan sisävaatteiden kanssa asusteeksi, sillä kaulurimalli olisi kätevä myös sisällä. Ja tuo väri vaan on yksi kauneimmista koskaan. Okra <3


Loqin lumberjack kassi päätyi kuulemma Ipanaisen valikoimiin siksi, että se kuulemma näyttää Kaamoksen isältä :D Metsuriseksuaalit ovat in, ja jos metsurilla on vielä pyllyä näyttävä koira kainalossa, on tää kassi ihan must have! Loqin kosteutta ja painoa kestävät kestokassit ovat mulla päivittäisessä käytössä, eikä alle kympin hinta todellakaan ole paha. Myös muita malleja löytyy täältä!


Suomalaisen Flowkosmetiikan piparminttu jalkavoi. Luonnollista mariannekarkkia jaloille. Tällä lutraan iltaisin, kova rasva muuttuu iholla hetkellä öljymäiseksi ja pehmentää ja virkistää. Bonuksena talvivarpaille se, ettei rasva pahemmin viilennä/kihelmöi, joten et tarvi välttämättä villasukkia rasvattujen jalkojen suojaksi.


Tämän hetken suosikkikassini, Skidistä saatu Elodie Detailsin La Baroque, on oikeasti hoitolaukku. Mutta hoitolaukut vaan ovat parhaita kasseja muutenkin, koska niissä on tarpeeksi taskuja ja kokoa. Laukussa on nahkahihnat ja säänkestävä kangas, joten se on sekä laadukas että hyvin käytännöllinen. Kun yhtälöön lisää vielä tuon kreisin barokkikukkakuosin pienine Putto-enkeleineen on laukku kyllä melkoinen piristys (joka jakaa mielipiteitä...)


enkeliveska elodie detailsMuistakaahan siis, että jos olette tekemässä Bellapuodista jouluostoksia, tämä keskiviikko on se päivä jolloin kannattaa toimia!


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

5 kommenttia

  1. Täytyy heti antaa palautetta, toivottavasti menee eteenpäin.

    Olen monesti ajatellut ostavani jotain bellapuodista, mutta se on ensisilmäyksellä todella sekava ja aina olen jättänyt homman kesken ärsyyntymisen takia.

    Yritin esimerkiksi löytää tuon sinun kollaasin perusteella Flow:n muita tuotteita onnistumatta. Hakutoiminto antoi kymmeniä ihan muita tuotteita (raivostuttavaa alkaa niitten joukosta etsimään oikeaa), enkä äkkiseltään löytänyt merkittäin luetteloituna.

    Jonkun tuotteet sivulla (kuten nyt tuo jalkavoiden), pitäisi ehdottomasti näkyä missä kategoriassa se on. Nyt linkit on vain etusivulle ja kauppiaan koko valikoimaan. Taas raivostuttavaa etsiä monelta eri sivulta mitä Flow:n tuotteita on tarjolla.

    Kategorioita on lisäksi niin paljon, ettei minua ainakaan huvita alkaa selaamaan kaikkia sivuja läpi. Ehkä sulla ois jotain vinkkejä verkkokaupan käyttöön, kun nyt olet tuon suunnilleen selannut läpi?

    VastaaPoista
  2. Oon kyllä samaa mieltä, että kauppa on hieman sekava ja sen pitäjä Hämeen Sanomat kyllä varmaan itsekin tietää sen (ja toivottavasti reagoi palautteeseen!).

    Mä itse selaan kauppaa yleensä joko aihealueittain, esim luonnonkosmetiikka valikosta löytyy paljon Flowta. Mutta välillä käyn myös kauppiaslistaa läpi ja tsekkaan kiinnostavan kuuloisia kauppiaita, joihin en ole muuten törmännyt. Kategoriat tuossa tuoteinfossa olisi tosi hyvä juttu!

    Tää on bellapuodin harmillisin puoli, ettei se ole niin selkeä kuin pitäisi. Siellä kun on, kuten kollaasista huomaa, ihan huippuja juttuja ja myös asioita joita ei muualta saa! :)

    VastaaPoista
  3. Nyt on joulukoriste minun makuun, eli maatuskat lähti tilaukseen (ja pari muutakin juttua...) ! :)

    VastaaPoista
  4. […] ← OMAT LAHJASUOSIKKINI BELLAPUODISTA (ILMAINEN TOIMITUS TÄNÄÄN 3.12.!) VIIKONLOPUN KIINNOSTAVIMMAT JOULUMYYJÄISET → […]

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images