VIIKONLOPUN KIINNOSTAVIMMAT JOULUMYYJÄISET

Joulun paras myyjäissesonki on käsillä ja Helsingistä löytyy jos jonkinlaista tapahtumaa, mistä joululahjat on helppo hankkia. Mulla on vie...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Joulun paras myyjäissesonki on käsillä ja Helsingistä löytyy jos jonkinlaista tapahtumaa, mistä joululahjat on helppo hankkia. Mulla on vieläpä lapsivapaa viikonloppu tulossa ja senkin vuoksi aion nyt käydä mahdollisimman monet myyjäiset läpi, vaikka lapsen lahjat alkaa olemaan hankittuna. Vierailulistallani viikonloppuna ovat ainakin 3.-7.12 järjestettävät Naisten joulumessut sekä 5.-7. 12. pidettävät Ornamon design joulumyyjäiset.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Naisten joulumyyjäiset on mulle Helsingissä täysin kokematon juttu, mutta monen muun joulunalustraditioihin kuuluva tapahtuma. Kuuleman mukaan luvassa on tungosta mutta myös iloista joulutunnelmaa ja paljon ihania, uniikkeja joululahjaideoita. Kaverini Nova on myynyt jo monena vuonna kauniita käsitöitään Naisten joulumyyjäisissä ja tänä vuonna mäkin pääsen Katajanokalle ihastelemaan Novan ja muiden käsityöyrittäjien tuotteita!


Ornamon Design joulumyyjäiset on taas positiivisella tavalla pakollinen kohde, sillä Kaamoksen mummo myy siellä todella lämpimiä turvehuovasta tehtyjä kengänpohjallisia ja lupasin käydä moikkaamassa myös Kauneven Tiinaa, joka lähetti mulle melkoisen jouluyllätyksen huivin ja pipon muodossa. Myös siis näitä kuvissa näkyviä Suomessa neulottuja merinovilla-asusteita voi hankkia Ornamon design myyjäisistä Kaapelitehtaalta. Samalla käyn tietenkin moikkaamassa tuttuja bloggaajia, jotka myyvät itsenäisyyspäivänä 6.12. kirppiskamojaan Ornamon myyjäisten yhteydessä.


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Myös seuraavana viikonloppuna ja siitä parisen viikkoa eteenpäin Kaapelitehtaalla jouluillaan myyjäisten merkeissä. Kaapelin joulua vietetään 12.-21.12.2014. Paljon muitakin kiinnostavia joulutapahtumia löytyy niin Helsingistä kuin muualtakin Suomesta. Ja jos et myyjäisiin ehdi, ihana Hakaniemen kauppahalli pikkukojuineen palvelee ihan jouluun saakka, ja siitä juhannukseen ;)


Jos tiedät jonkun tosi kivan myyjäistapahtuman lähelläsi, linkkaathan sen muiden iloksi kommenttiboksiin!


ps. Tilasin Vimmalta todella supervärikkäät legginssit itselleni ja paketissa tulikin nuo siniset lettilegsut eikä värikkäitä ollenkaan! Meilatessani Vimmalle erheestä sain pitää siniset vahinkoletit ja tänään tuli ne värikkäätkin. Suositukseni näistä, kerrankin tarpeeksi korkea vyötärö kummassakin housussa! Vimma myy tuotteitaan myös Ornamossa viikonloppuna.


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

12 kommenttia

 1. Tosi ihanan väriset noi sun hiukset nyt. :)

  VastaaPoista
 2. Tule ihmeessä moikkaamaan tuntemattomampiakin bloggaajia ;)

  VastaaPoista
 3. Ja minä niin olen kuolannut just noita lettilegginsejä :D Kivalta ne kyllä vaan näyttääkin noin käytössä :)

  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 4. haluaisin käydä joskus fiskarssissa! joulun aika olisi varmasti parasta, vaikuttaa ihanalle tapahtumalle!

  VastaaPoista
 5. kiitos! sehän on siis ihan kotiväri purkista :)

  VastaaPoista
 6. totta! ja sulla oli viittojakin myynnissä :) Oispa musta!

  VastaaPoista
 7. No mä en ole, kun niitä on kaikilla! ja jotenkin lapsen kanssa ihan samoihin kuteisiin pukeutuminenkin on tuntunut hassulta. Mutta pakko myöntää - ne on hienot!

  hyvät viikonloput sinnekin :)

  VastaaPoista
 8. Ei ole kyllä mukana mutta kyllähän mustakin järjestyy

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images