MOJON KOHENNUSTA MEIKEILLÄ

Olen ollut muutaman päivän kuumeisena kotona ja eilisen kolmenkympin kriisipostauksen jälkeen tuntui tänään, että tarvitsen hieman mojon koh...

youngblood ripsivari ripsari


Olen ollut muutaman päivän kuumeisena kotona ja eilisen kolmenkympin kriisipostauksen jälkeen tuntui tänään, että tarvitsen hieman mojon kohennusta. Kiitos Laura Paloheimolle tuosta loistavasta mojon kohennus termistä, se on kyllä kuvaava. Pyjamassa pyöriessä mietin millä sen mojon saisi helpoiten kohoamaan ja päätin alkaa meikkaamaan. Mähän en suoranaisesti ole mikään meikkauksen asiantuntija, tykkään kyllä meikeistä mutta en vaan jaksa läiskiä sitä naamaan päivittäin. Mutta kyllä se meikki aina piristää!


Vuosi sitten mulla oli tosi kova ongelma ihon kanssa, mistä kirjoittelin täällä. Juttelin monien kauneusalan ammattilaisten kanssa ja aknesta kärsivälle iholleni suositeltiin 100% luonnollisiin mineraalimeikkeihin siirtymistä. Postauksen kommenttiboksista löytyykin mielenkiintoinen keskustelu mineraalimeikeistä ja siitä onko ne iholle hyvästä ja mitkä ovat ne raaka-aineet mitä mineraalimeikeissä kannattaa välttää. Sain vuosi sitten kokeiluun Youngbloodin mineraalimeikkipuuteria barely beige-sävyssä (se kaikkein vaalein) ja jäin heti koukkuun. Meikkipohja on hinnoissaan, mutta tilasin sitä silti lisää koska se vain tuntuu niin hyvälle, peittää iho-ongelmat ja ennen kaikkea ei tuo ongelmia lisää. Toinen saamani suosikkituote on Glo mineralsin Papaya-sävyn poskipuna, mitä olen käyttänyt reippaasti päälle vuoden sen ollessa vielä puolillaan. Huippuja tuotteita molemmat!


rakkaimmat meikit youngblood ja glo mineralskulmavarit youngblood


Olen vuoden sisällä saanut välillä joitakin meikkiuutuuksia testattavaksi ja ajattelin tänään sitten kokeilla monia juttuja ihan ekaa kertaa. Oikeasti tärisin ihan innosta, sillä sain juuri Youngbloodilta starterkitin jauhemaisista meikkipohjista, blondeille oman kulmavärin ja ripsarin. Sen lisäksi mulla oli jemmassa uutta Yves Rocherin huulipunaa sävyssä Amethyste, Livboxin mukana tullutta Lumenen vaaleampaa aurinkopuuteria ja Berliinistä ostamaani Laveran mineraaliposkipunaa sävyssä Pink Harmony, mitä en ollut vielä käyttänyt ollenkaan. Niin ja onhan mulla tuo Youngbloodilta saatu ei toivottuja värejä neutralisoiva peiteaine, millä voi peittää niin tummat silmän alusetkin kuin couperosapunoituksenkin.


purely the basics mineraalimeikki starterkitmojon kohotusta meikeilla youngblood lumene lavera ecotoolsyves rocher talvi 2014 puna


Töpöttelin sitten pikkuisen päälle 37 asteen lämmössä meikkiä sängyn päällä, ihan vain huvikseen. Youngbloodin jauhemeikkipohjat tuntui kakkumeikkiä käyttävälle aluksi vähän työläiltä. Eka pohjustusjauhe ja siihen päälle meikkijauheet. Myös värin sekoitussuhde oli vähän niin ja näin (pakkauksessa kahta pohjaa, mistä voi tehdä oman miksin) mutta olihan se lopputulos aivan ihana. Ehkä vielä kivempi kuin siinä puristetussa muodossa olevassa pohjassani. Aurinkopuuterivarjostuksissa on vielä todella paljon treenaamista ja Mimmi valittaa mulle päivittäin (tai ainakin se siltä tuntuu) etten osaa laittaa poskipunaa oikeaan paikkaan. Ja mä aina totean, että mieluummin överit ku vajarit, et kyllä se pois kuluu... viimeistään suihkussa. Mutta näistä uusista sävyistä poskissa tykkäsin myös kovasti, etenkin aurinkopuuteripelkurille tarpeeksi vaalea sävy oli iloinen yllätys.


Myös kulmien laittaminen vaatisi harjoitusta. En jaksa nyppiä kulmia tarpeeksi usein ja vaikka vaaleat karvani eivät paljon väriä kaipaa, ne kaipaavat kuitenkin laittamista. Olisi ihanaa jos olisi yhtä kauniit kulmakarvat kuin vaikkapa Joannalla. Mutta silleen luonnollisesti, ettei tarvitsisi tehdä yhtään mitään niiden eteen :D Myös tuo peiteaineen laitto oli mulle ihan hepreaa ohjeista huolimatta, mutta laitoin nyt silmien alle keltaista ja persikkaa sen alle, varmaan meni ihan väärin.


Ja ne tulokset. Nyt ette sitten naura, sillä tämä meikkaaja ei ole oikein tottunut ottamaan meikkikuvia. No suunta ainakin voi olla vain ylöspäin, sekä kuvissa että meikkauksessa muutenkin.


ennen meikkausta kasvotmeikkinaama 1 youngblood2meikkinaama 1 youngblood


Että tämmöistä tänään. Nopealla analyysillä meikäläisen kannattaisi ehdottomasti meikata useammin ja huulipuna ja (huterin ottein meikatut) kulmat kyllä tuovat eloa kuumepotilaaseenkin. Mineraalimeikkipohja oli superjees ja punajuuren värinen huulipunakin oikeastaan oikein oivallinen, vaikka aluksi se tuntui ihan väärän sävyiseltä. Se mihin kaipaisin ehdottomasti eniten apua on nuo kulmat ja niiden meikkaaminen, sekä varjostukset/poskipunan levittäminen. Jos jollakin on takataskussa hyviä meikkivinkkejä niin linkatkaa/ kirjoitelkaa kommenttiboksiin.


Ja tärkein kysymys loppuun: koheniko mojo? KYLLÄ.


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

21 kommenttia

  1. Tulipa nätti! Eikä oo yhtään muoriposket! ;)

    VastaaPoista
  2. ei tuossa ees näy koko poskipuna kun en enää uskalla holvata sen kanssa :D

    VastaaPoista
  3. Mä opetan sut tekee kulmat seuraavaksi kun nähdään. Joannan kulmia niistä ei tule, mutta mulla on pari helppoa kikkaa takataskussa just sun piirteisiin. :) Huulipuna on tosi freesi, kirkastaa ilmettä heti!

    VastaaPoista
  4. Huulipuna on just hyvä. Susta tui jotenkin esiin ihan vähän Vappu Pimiän näköinen :)

    VastaaPoista
  5. Kauniina kuumeessa! Huulipuna on tosi hyvän sävyinen! Ja PS suloinen assari ekassa kuvassa

    VastaaPoista
  6. nielaisit syötin :D Me voitaisiin tehdä sellanen postaus tänne mun puolelle (miksei sunkin) että mitä pitää tehdä HELPOSTI ja hyvällä lopputuloksella!

    VastaaPoista
  7. Kiitti! Toi vappu pimiä on kyllä kohteliaisuus. Nytkin täällä huulipunassa ihan tän kommentin kannustamana.

    VastaaPoista
  8. Heh, Kaamos on ollut kans sairaana joten meillä on ollut kunnon kotipäivät. Mä meikkasin, K roikkui selässä ja rimpuili vieressä :)

    VastaaPoista
  9. Wau! Toivottavasti paranet pian. Oletko kokeillut Jane Iredalen mineraalimeikkejä. Ne on mun aikuisiän aknelle olleet parhaita.

    VastaaPoista
  10. Freesi look - tykkään!

    VastaaPoista
  11. Mun kulmat menee niin et nypitytän ammattilaisella+kestovärjäys säännöllisesti ja sit kotioloissa vaan vetasen Lumenen ruskeaa väriä antavaa kulmageeliä pitämään ne kulmat kontrollissa :)

    Poskipunaan taas se vanha kikka, et vetasee posket lommolle ""pusukala"malliin ja sit sutaisee poskipunaa siinä esiin jäävälle korkeimmalle kohdalle yläviistoon korvia kohti eli ulospäin :D sekavasti ehkä selitetty, mulla toimii :D

    Tuo Lumenen aurinkopuuteri on ihanaa, minä oon kans tosi vaalea ihonväriltään ja kerrankin sopiva sävy! Tosin olen melkein enemmän käyttänyt sitä luomivärinä! Mun sävyihin sopii ainakin tosi hyvin ja on ehkä paras ikinä yhdenvärin-luomiväriksi :)

    VastaaPoista
  12. No kyllä mä heti haistoin mistä tässä virressä oli kyse, mutta mä tykkään elää reunalla. ;)

    VastaaPoista
  13. Mua jäi kiinnostamaan, että kuinka kauan sulla meni tähän meikkaukseen aikaa? Lopputulos on nimittäin vau!

    VastaaPoista
  14. En oo kokeillut! suositteletko jotain tiettyä meikkiä eritysesti niistä?

    VastaaPoista
  15. kyl, tuo puuteri on ihanaa ja voisikin kokeilla myös luomiin seuraavaksi. Pitäis itsekin nypityttää säännöllisesti, kauneushoitola hillassa Minna värjäsi ja nyppi pari viikkoa sitten ja tuli kyl kiva!

    VastaaPoista
  16. Varmaan 10 minuuttia kun tuotteet oli uusia. Noihan sutii naamaan hetkessä ja Youngbloodin meikkipohjat on todella hyviä. Nyt oon käyttänyt pari päivää lisää tota pohjaa ja se on ihana!

    VastaaPoista
  17. Joo, olen käyttänyt jo vuosia tätä mineraalimeikkipuuteria. On ohut mutta peittävä. Löysin sen, kun kuopuksen imetysaikana ruusufinni räjähti. https://janeiredale.com/fi/fi/mineral-makeup/mineral-makeup-foundation/purepressed-base-spf-20.htm

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images