PUSSIMEKKO JA ANORAKKI

Olen tässä odotellut jo jonkun tovin uusia silmälasejani. Kävi nimittäin vahinko, että istuin edellisten rillieni päälle ja Kaamos viimeiste...

Olen tässä odotellut jo jonkun tovin uusia silmälasejani. Kävi nimittäin vahinko, että istuin edellisten rillieni päälle ja Kaamos viimeisteli istumisen rikkomalla myös toisen sangan. Uudet rillini tulevat (jos tulevat) ulkomailta ja olen tässä odotellut jo jonkun tovin milloin lähetys saapuisi. Siksi hihkun riemusta aina kun saan jonkun pakettikortin ja juoksen heti postiin. Yksi päivä sain Cokis-pullon, missä luki Elsa. Kiitos vain lähettäjälle, mutta vähän jopa alkoi masentamaan ;) Viime viikolla menin taas toiveekkaana postiin mysteeri pakettikortin kanssa, mutta eipä tullut rillejä silloinkaan. Mutta tuli jotain tosi kivaa, josta kiitos Finnwearin plussamallistosta vastaaville naisille. Sain kaksi kappaletta mallikappaleita syksyn Finnwear plus mallistosta, nämä ovat tällaisia lörttömuumimekkoja mistä kovasti tykkään. Ja eilen käydessäni Karoliinan luona kaffella, toinen olikin päällä ja saatiin kuvaakin mekosta.


oi mutsi mutsi finnwear plus syksy lorttomekko2oi mutsi mutsi finnwear plus syksy lorttomekko pussimekko finnwea


Selitin Mimmille chatissa ihastuksestani lörttömuumimekkoihin ja Mimmi luuli mun saaneen jonkun Muumi-paitulin jota innoissani kehun. Aloin miettimään, että mistä lörttömuumi-termi onkaan peräisin ja mielikuvani menee ensimmäisiin blogiristeilyihin (minne en siis toudellakaan uskaltanut osallistua) jolloin Suomesta karattiin Tukholmaan ja Monkiin, mistä sitten tuotiin tuliaisina silloin aika uudehkoa trendiä eli helvetin leveitä paitoja. Joita sittten yhdistettiin Elloksen tekonahkaisiin "blogikorkkareihin" ja paljettibaskeriin. Muistaakseni se oli Tiiti, joka termin lörttömuumi lanseerasi ja meikäläinen on sen jälkeen pukeutunut siis lörttömuumeihin. Lörttömuumeilua since 2007.


Nostalgiajuttuja jatkaakseni ilmoitan ylpeänä, että olen nyt myös himoitsemani R-collection anorakin ylpeä omistaja! Metsästin omaani huutiksesta ja sainkin sen loistohintaan 9 eurolla! Tässäpä todiste siitäkin, supertyttö seuranani.


oi mutsi mutsi kolmistaan iholla elsa fiinu2 oi mutsi mutsi kolmistaan iholla elsa fiinu


Ah nostalgian pauhua! Oletan että seuraavana esittelyvuorossa on sitten Calvin Kleinin t-paita (piraattiversiona tottakai). Ollaan muuten menossa työporukan kanssa käymään Tallinnassa ensi viikolla, vieläköhän Mustanmäen torilta saisi CK Jeansin paitoja ja Don Huonojen cd-levyjä?


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

18 kommenttia

  1. Mustamäen toria ei enää ole siis sitä Wanhaa-wanhaa,sen paikalla on Prisma ja Mustikas-keskus.
    :)
    Lörttömuumimekko näyttää oikein hyvältä. :)

    VastaaPoista
  2. Toi takki on loistava! Ja se väri: Täydellistä!
    Niin ja supertyttö muistuttaa kovasti tuota, joka nukkuu tällä hetkellä täällä kämpässä. Lattialla. Koska on retkellä...

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva asu ja kiva lörttö. ;D

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa kyllä jotenkin todella oudolta. =D

    VastaaPoista
  5. Nyt on anorakkikateus kyllä suurimmillaan ikinä :D. Mun ensimmäinen oli juuri tuollainen keltainen (sillon joskus kultaisella 90-luvulla, oletan) - pidin sitä niin pitkään ja paljon että se haalistui ja äitini mielestä oli käyttökelvoton. Olin eri mieltä kun anorakki kuitenkin edelleen oli ehjä ja solmubatiikkivärjäsin sen punaisella kivan kirjavaksi. Äitini ällistyi, totesi että nythän se on taas ihan käytettävä. Eikä taatusti ollut kellään samanlaista - paitsi että kaverit tietysti yrittivät värjät omiaan :D.

    Kyseinen vaatekappale muuten edelleenkin roikkuu vaatehuoneessani ihan vaan siksi koska on sitonut itseensä niin paljon muistoja etten raaski erkaantua siitä. Kuvittelen että tyttäreni kaivaa sen kaapista päälleeen sitten reilun kymmenen vuoden päästä kun ehtii teini-ikään. How cool is that :D.

    Joo, sori, nostalgiapurkaus. Hienoja lörttömuumikin ja mahtava nimitys ko. vaatekappaleelle.

    VastaaPoista
  6. Mähän siis pukeuduin joskus päästä varpaisiin R-collectioniin ja muistan kuinka sen jälkeen kun sain oman okran värisen takkini, tuli sellaisia hauskoja batiikkihenkisiä, ihan kuin kloritilla värjättyjä anorakkeja. Se punainen oli niiiiin hieno! Itselläkin takki roikkui koko ajan päällä ja siitä uusittiin hiharesoritkin uusiin, kun ne meni ihan puhki käytössä :D Tää anorakki on muuten ton hihamerkin perusteella just ysäriltä peräisin. Hyvin säilynyt!

    VastaaPoista
  7. Mutta se Mere-keskus tms on kyllä aika täynnä plagiaattikamaa. Harmi vaan, et se on nykymuodin mukaista...

    VastaaPoista
  8. Ahaa! Hyvä retkeillä välillä! Joo keltainen oli yllärihyvä väri!

    VastaaPoista
  9. Joo, on se vähän outo muttaku on jäänyt päähän :)

    VastaaPoista
  10. Oi kun lörttömekko näyttää kivalta! Jotain tuollaista olen etsinyt kirkkaiden legginsien/sukkisten kaveriksi.

    VastaaPoista
  11. Uuu miten hieno anorakki! Minkälaista mitoitusta tuon merkin takit ovat. Tartten oman!

    VastaaPoista
  12. Tota löytynee ihan kohta Finnwearin netistä ja kaupoistakin :) Laatu on noissa yleensä ollut TOSI HYVÄ

    VastaaPoista
  13. Nää on isoa kokoa. Mulla oli yläasteella M-koko ja nyt huusin L-koon. Sanoisin et M-kokokin olisi mahtunut. Näiden kuuluu olla reippaan kokoisia ja oikeastaan se koko (ainakin ennen) katsottiin pituuden mukaan. Esim M taisi olla 170cm asti ja siitä eteenpäin suositeltiin L:ää. Pienikokoinen nainen voi huoletta vaikka tilata pituuttaan vastaavan cm-koon.

    T: Ei maksettu mainostaja :D

    VastaaPoista
  14. http://www.r-collection.com/tuote/anorakki-unisex-old-gold/42017019A/ tuolla alhaalla on kokoja. Kannattaa tsekata etenkin hihan pituus, sillä muuten takki kyllä taatusti menee (tai no taatusti ja taatusti, mutta se lienee kriittisin kohta)

    VastaaPoista
  15. Mäkin olisin ehdottanut lörttämuumimekko-sanan lanseeraajaksi Tiitiä ja Ite Puin-blogia. Sana on jäänyt myös minun sanavarastooni. Itse käytän sanaa usein sovituskopissa sen negatiivisessa merkityksessä ja irvistän peilikuvalleni =)

    VastaaPoista
  16. […] niistä molemmista. Sitten muistelin, että myös Oi mutsi mutsin Elsalla oli jossain postauksessa keltainen anorakki. Onnekseni tämä myös paljasti pirtsakan takkinsa olevan R-collectionia, joten niinpä minäkin […]

    VastaaPoista
  17. Moi,
    Himoitsen samaa anorakkia, mutta verkkokaupassa on vain yhtä kokoa jäljellä. Taidan olla suurinpiirtein koisesi, joten minkä kokoinen tuo anorakki on? :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images