ILTAPALAHERKKU VUOHENJUUSTOSTA

Väliin hieman herkkuja. Kun ilman viilenivät helteistä peruskesäisiksi eli vesisateen puolelle, alkoi heti tehdä mieli jotain ihan muuta ruo...

yogi tea choko tee suklaateequesadillasquesadilla suklaatee vuohenjuusto tortillateepussi sananlasku

Väliin hieman herkkuja. Kun ilman viilenivät helteistä peruskesäisiksi eli vesisateen puolelle, alkoi heti tehdä mieli jotain ihan muuta ruokaa mitä lämpimillä ilmoilla. Mausteita! Tuokaa mulle mausteita ja mausteisuutta ja tulisiakin makuja!


Kaupassa pyöriessäni muistin yhden syyssuosikkini, vuohenjuusto quesadillat mausteisella mango chutneylla ja päätin että siinäpä hyvä iltaherkku. Mulla on ollut tässä kolmisen kuukautta aika tiukka linja sokerin ja makeutusaineidenkin kanssa, mutta olen pitänyt suolaisen ruuan sellaisena vapaana juttuna, että jos makuja on pyöristetty sokerilla, olkoon se ok. Mango chutneyssa ei kyllä puhuta makujen pyöristämisestä, ehtaa sokerihilloahan se, mutta menköön viikonloppuna milloin siis tein näitä.


Ohje on yksinkertainen, vuohenjuustoslaisseja tortillojen väliin ja paisto voissa paistinpannulla. Tortillan neljään osaan ja chutneyta kehiin. Viimeistelin annokseni ihanan mausteisella Yogitean suklaa-aromeita sisältävällä kuumalla teellä ja kombo oli loistava. Paljon makuja ja vieläpä hyviä makuja, niitä pimenevissä illoissa kaipaa!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

3 kommenttia

  1. Ostin samaa teetä perjantaina, kun oli niin yökättävän kylmää ja kosteata! Täytyy kokeilla tämä quesadillaresepti, kuulostaa hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Pitikin kokeilla heti, kun sattui olemaan hunaja-vuohenjuustoa jääkaapissa! :) Hyvää oli, nopsaa ja helppoa. Täällä oli soosina makea chilikastike. Nyt alkoi päässä pyöriä, mitä kaikkea muuta tortillojen väliin voisi tunkea... joku cheddar-hässäkkä voisi olla aika jees myöskin.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images