TÄÄ IHANA ILTA (JA IHANA LIPPIS)

Mielettömiä nämä ensimmäiset valoisat kevätillat. Seitsemältä paistaa vielä aurinko ja pihalla voisi vaeltaa loputtomiin. Tilasin e...

c3 laiva satamavuosaaren laivasatama joutsenet vuosaaressa lapsi katsoo lintuja linnut vuosaari new balance lenkkarit oi mutsi mutsi new balance maija louekari marimekko legginssit specsavers aurinkolasit cheap monday viivin verstas hattu vuosaaren ranta joutsenet vuosaaren ranta laivat

Mielettömiä nämä ensimmäiset valoisat kevätillat. Seitsemältä paistaa vielä aurinko ja pihalla voisi vaeltaa loputtomiin. Tilasin ennen pääsiäistä Viivin verstaasta Kaamokselle uuden kangaslippiksen ja lippiskelit tuli kuin tilauksesta. Omat aurinkolasithan sain Specsavers-kamppiksen yhteydessä, mutta lapsen silmiä suojaa vain tuo lippa. Aurinkolasit yksinkertaisesti eivät pysy päässä eikä niitä haluta edes pitää. Niin perus parivuotiaan hommia.


Ensi viikolla on pakko etsiä punapigmenttisille aurinkovoiteet esille. Lapselle on viime kesästä jäljellä Lovean "nalle puh-rasvaa", mutta mitenkäs ne suojakertoimet kestää seuraavana vuonna? Ihan kuin olisin lukenut, että ne vähenevät. Mutta minne ne vähenee?


Jos muuten tarvitsette lapsellenne (tai itsellenne) lippiksiä, nuo Viivin tekemät lippikset maksavat 16 euroa posteineen ja tää on jo meidän toinen kesälippis, minkä oon ostanut Viiviltä. Viivin kangasvalikoimasta löytyy vaikka mitä ihanuuksia ja osa on listattu huutikseenkin. Tilauksia voi tehdä myös meiliin takalanviivi@gmail.com. Viime vuonna aika moni taisi hankkia saman mallisen lippiksen mitä me? AInakin Viivi kertoi uutta lippistä tilatessani, että täältä oli löytynyt viitisenkymmentä lippistilaajaa :D Hauskaa, että meillä on selkeästi sama maku!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

16 kommenttia

  1. Vitsi mä oon huuto.netissä ihaillut tota Siena-kankaista lippistä (tai siis samantekijän samanmoista, ei välttämättä juuri samaa :D). Kuvien perusteella näyttää tosi taidokkaalta, siis kuosien kohdistus on uskomattoman huolellista.

    Meillä vaan ei tarvetta ole, kun tilasin tytölle samanlaisen lippiksen kuin viime vuonna (Ullekas on tekijä, toisen käsityöläisen mainostus ei toivottavasti haittaa, oman kokemuksen perusteella kehut hänenkin suuntaan), viimekesäinen lippis oli päässä ihan koko kesän (ja onneksi meidän 2v. rakastaa aukkareitaan, joten nekin on silmillä). Joo ja vaikka kuinka omaa silmää miellyttäisi toi Siena-kuosi, niin mä luulen että jäisi kaappiin, kun vaihtoehtona on tytön pinkki rakkauskuosi....no, mutta tosiaan kannatan ehdottomasti käsityöläiseltä lippiksen ostamista, kesän paras lakki ehdottomasti.

    VastaaPoista
  2. Siellä on nyt ainakin 56cm huutiksessa, K:lle ommeltiin ihan oma 52. Edelliskesäinen ei mahtunut. Ja omat lempparikäsityöläiset kehiin ehdottomasti. Tämähän oli suosittelu, lippis on maksettu eikä Viivi maksa mulle mitään provikkaakaan :D :D

    Tuo on totta, että jos on kaksi ja toinen joku ihana ja toinen ehkä graafisempi, niin kyllä se pikkutyttö varmaan valitsee sen pinkin ihanuuden :)

    VastaaPoista
  3. Kiva nähä et joku muuki on ihastunu noihin marimekon legginsseihin! Toi kuosi oli niiiin ihana et itelle tarttu ysmyistä sekä noi sinipunaset että harmaalilat :D

    VastaaPoista
  4. jep, hankin noi itselleni joululahjaksi :)

    VastaaPoista
  5. Ja Viivin lippikset on ihan uskomattoman taitavasti tehty.

    VastaaPoista
  6. Katselinkin tänään Vuosaaressa että hieno lippis Kaamoksella, kun rullailivat aamulla isänsä (?) kanssa vastaan. :)

    VastaaPoista
  7. sanoikko terve? ;) Juu, isi asuu siinä lähellä Piilo-kirppistä ja nuo kuvatkinhan on sieltä läheltä. (ethän katsonut meidän vaunujen rikkonaista olemusta, ne kuolee kohta ja mua hävettää käyttää niitä!)

    VastaaPoista
  8. Minkä kokoinen pää pojalla ja lippiskö on 52? Mua niin harmitti viime kesänä, kun tilasin ja palautinkin yhden, kun olivat vaan ihan liian pieniä nuo hatut vaikka arvioin päät vielä yläkanttiin :/ Ei suostunu noi hattujaan pitämään, kun valitti että kirraa.. Malli oli tosi kiva ja siististi tehty tosiaan, mutta vaikea arvioida oikeaa kokoa. Kai noilla lapsilla on omituinen pään muoto :D Nyt ostin Fb-kirpparilta lätsän ja siinä olikin kätevä säätö systeemi ja sopi siis hienosti Sirpan 47cm päähän ja mun en edes tiedä miten suureen päähän :D kätevää- vääränkokosta et saa tilattua!

    VastaaPoista
  9. Mittasin nyt pään et oli 51.5cm ja 52 oli hyvin sopiva. Otsalta ja leveimmästä kohdasta päätä. Viime kesänä oli pään ympärys siinä 50cm ja silloinkin natsasi. Isompi olisi kumpanakin kertana ollut liian iso. Totta, että säätövara olisi toki hyvä olla lapsella olemassa, mutta meille nää menee just eikä melkeen hyvin kyllä. Ehkä tosiaan pään muodostakin kiinni.

    VastaaPoista
  10. Tuli just oikealla hetkellä tämä postaus!

    Olen miettinyt pääni puhki, että mistä mä viime vuonna tilasin tytölle ihanan kirahvi-lippiksen... Nyt mä muistan, just tuosta sun viimevuotisesta postauksesta innostuin sen tilaamaan! Nyt alkaa olla vähän liian istuva, ja isompi pitäis varmaan saada, iso KIITOS siis tästä postauksesta.

    Mintze

    VastaaPoista
  11. Oleppa hyvä :) Ja meillä ainakin se edellisvuotinenkin sai heti hyvän uuden kodin ettei jäänyt toimettomaksi hattuhyllylle!

    VastaaPoista
  12. En sanonut, kun lippis varasti huomion. :D Katsoin vasta näistä sun kuvista että sama pikkujäbähän se oli. :)
    Kai kävitte Villa Ullaksessa korvapuusteilla? Mä käyn siellä ainakin kerran viikossa, jos Topsi nukahtaa sopivasti, kun viedään Lilliä montsaan.

    VastaaPoista
  13. se punanen pikkutupa? Se oli jo kii kun tosiaan illalla oltiin.

    VastaaPoista
  14. Hienoa että tuot esille näitä pieniä firmoja ja suomalaista käsityötä!

    VastaaPoista
  15. Tilasin viime kesänä sun suosituksesta Viiviltä kolme lippistä ja nyt pitäis pienimälle tilata uus. Lapset on tykänny niistä ihan hirveesti. Tosi hyvän malliset ja näköset!

    VastaaPoista
  16. Mäkin innostuin viime vuonna, oon tilannut itselleni eka kaksi värikästä ja sitten - tättädää - just ton Sienan. Nyt se lasten Siena on näköjään huutiksesta myyty, harkitsin sen hankkimista kummipoitsulle, koska pitäähän kummitusten nyt mätsätä, eiku... ;) Mulla on itsellä siis kolme noita lippiksiä (käytän aina, kun tällaisena näkövammaisena häikäisee lähes säällä kun säällä ja aikuisille on järkeviä lippislätsiä aika vähän tarjolla) ja kummipojalle yksi, jossa nyörit leuan alla. Nyt paraikaa postissa vähän isompi lätsä poitsulle tuleviin kesiin ja tekisi kyllä mieli itsellekin joku kesähattu tilata. Oi voi. :D

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images