VIIKON TÖISTÄ JA VIIKONLOPUN VARPAISTA

jakku: Primark, paita: Asics, hame: Ellos, sandaalit: Birkenstock, kassi: Bagnanas (saatu) Ja taas on lauantai. Viikot ovat vierineet viim...

bagnanas kassi asu

jakku: Primark, paita: Asics, hame: Ellos, sandaalit: Birkenstock, kassi: Bagnanas (saatu)


asics urheilu trendibirkenstock  sandaalit 2000 luku bagnanas kassi birkenstock muoti trendi sandaali

Ja taas on lauantai. Viikot ovat vierineet viime aikoina ihan järjetöntä vauhtia ja ensi viikolla on jo vappu! Olen ollut tällä viikolla aika hyvällä tuulella, sillä töissä on tapahtumassa mukavia muutoksia. Paras juttu on, että saan kuun alusta uuden työkaverin ja heti sen jälkeen parasta on, että kotikonttorirotan päivät alkavat olla luetut. Puolen vuoden kotona (ja Tampereella) työskentelyn jälkeen alkoi tuntumaan, että työhuone tekisi terää ja työhuoneen ovi pitäisi voida ihan konkreettisesti sulkea. Ja nyt me Mimmin kanssa etsimme siis Helsingin keskustasta työhuonetta, minne mahtuisi kaksi naista läppäreineen ja mistä saisi suljettua oven. Emme voi asettua avokonttoriin, mutta arvostaisimme luovaa ja energistä työyhteisöä jakamaan esimerkiksi kahvihuonetta. Jos työyhteisössänne on työhuone vapaana tai keksitte meille hyvän paikan työhuoneelle, vinkatkaa vaikkapa osoitteeseen elsa@bellablogit.fi!


Vetäsin tänään päälleni aika ysärin kokonaisuuden: jumppapaidan, rimpsuhameen ja Birkenstockit. Näillä tullaan luultavasti menemään seuraavat vapaapäivät usean kuukauden ajan. Ainakin vielä olen innoissani myös siitä, että toimistoa tulee jakamaan ihminen joka osaa ottaa asukuvia. Luultavasti tunne ei ole molemminpuolinen :D


Tälle illalle olisi luvassa jalkakylpyä ja kovettumien poistoa kantapäistä. Sandaalit ovat aika armottomat talvijaloille. Viime viikon pressipäiväsumasta sain muutamia uusia kynsilakkoja, joiden pitäisi kestää tavanomaista paremmin ja pitempään. Lakkasin jo varpaankynteni Avonin uudella geelilakalla, minkä luvataan säilyvän kynsissä jopa 12 päivää. Mulla ei kyllä kynsissä pysy mikään lakka noin kauaa, mutta varpaissa se voisi toimiakin. Illalla voisi vielä epiloida sääretkin pitkästä aikaa, sain lopputalvesta Braunilta testattavaksi Silk Epil 7 epilaattorin ja olen ihan fanina siihen. Jotkut ehkä näkikin muutaman katastrofikuvan instagramissa säärikarvojen poistosta ennen epilaattoria.... ihan silleen pikkuvinkiksi, että älkää vain hankkiko sitä Veetin lämminvahakonetta itsellenne. Se on ihan kauhea laite ja ette luultavasti saa kahteen viikkoon niitä vahajäämiä pois jaloistanne! Hyvä epilaattori on tosiystävä ja muita ystäviä ainakin mulla on höylä ja ihokarvojenpoistoon tarkoitetut voiteet.


Noniin, lähti vähän vaeltamaan aihe. Mukavaa lauantaita ja huomenna olisi luvassa kiva pikkuarvonta, joten palataan pian!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. Voi että – itsellänikin olisi remontti varpaille kovin tarpeellinen, mutta perskules kun en enää YLLÄ näin raskausviikolla 37 :D. Lakkaiskohan mies, jos tarpeeksi räpsytän ripsiä?

    VastaaPoista
  2. Mut se raskaushan on SEN SYY :D kannattaa aina syyllistää ja tuoda esiin myös edessä oleva kärsimys...

    Tai sitten vain pyytää nätisti synnytysvarpaat <3

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images