KOLMIKYMPPISEN ANTI-AGE PÄIVITYS

yhteistyössä L300 ja Bella-blogit Ihoni on hieman kimurantti. Samalla kun kärsin edelleen, tosin pienemmissä määrin, aikuisiän aknesta mun p...

yhteistyössä L300 ja Bella-blogit


l300 anti age


Ihoni on hieman kimurantti. Samalla kun kärsin edelleen, tosin pienemmissä määrin, aikuisiän aknesta mun pitää myös miettiä myös vanhenevan ihon tarpeita. En halua painua kasaan kuin rusina, en ainakaan ihan vielä. Enkä siltikään ole käyttänyt säännöllisesti kuin silloin tällöin silmänympärysvoidetta, sillä anti-age tuotteet pelottavat herkkäihoista aika paljon. En todellakaan halua iholleni mitään, mistä se reagoisi entistä enemmän ja siksi olen ollut käyttämättä ihollani mitään anti-age tuotteita. Nyt kolkyt ja risat ikäisenä anti-age tuotteet tekisivät kuitenkin terää ja tämän ikäisenähän niitä suoistellaankin viimeistään alettavan käyttämään.


Hetki sitten sain mahdollisuuden testata Ruotsissa suositun L300-apteekkikosmetiikkasarjan ihonhoitotuotteita ja juurikin tuota anti-age linjaa. Lähdin testiin mukaan aika varovaisin odotuksin, tiesin kyllä ettei L300-sarjassa käytetä hajusteita, parabeeneja eikä mineraaliöljyjä eli näistä en ainakaan saisi reaktioita ihooni. Nyt olen käyttänyt päivävoidetta, yövoidettasilmänympärysvoidetta sekä anti age seerumia muutaman viikon ja voin huokaista helpotuksesta: ihoni tykkää näistä ihan selvästi!


l300 anti age voideanti age nigt cream l300


Mutta mitä anti-age tuotteilta voi odottaa? Kun kuukauden testijakso on ohi, bloggaan tietenkin miten ihoni on ottanut voiteet vastaan pitemmällä aikavälillä ja mitkä ovat lemppareitani. Mutta voinko odottaa, että silmäryppyni vähenevät radikaalisti ja naamani on kuin vauvan peppu? Tuskin, enkä minä sitä edes halua. Minusta rypyt ovat oikeastaan aika kivoja ja ikä saakin näkyä ihosta, kunhan iho näyttää samalla terveeltä. Toivon, ennemminkin että testijakson jälkeen mulla olisi sarja, mitä suositella muillekin (herkkäihoisille) kolmikymppisille ja sitä vanhemmille. Jota käyttämällä voisi ennaltaehkäistä vanhenemisen merkkejä ettemme korppuuntuisi ihan liian aikaisin.


l300 anti age voide2


Miksi toivon juuri tämän sarjan toimivan hyvin? Oma lehmä ojassa tietenkin siksi, että nämä tuotteet löytyy jo multa kaapista. Mutta myös siksi, että ne ovat jatkossa edullisia ostaa (kaikki anti age tuotteet maksavat n. 15 euroa, sarjan muut tuotteet vieläkin vähemmän) ja niitä saa monista päivittäistavarakaupoista, eikä tarvitsisi erikseen lähteä apteekkiin tai kosmetiikkamyymälään. Asioita, mitä ainakin perheellinen osaa arvostaa :)


Jos sinäkin haluat testata L300-sarjaa, tilaa ilmainen testivoide merkin kotisivuilta jo tänään!


Teitä on paljon kolmikymppisiä ruudun takana. Oletteko jo aloittaneet anti-age tuotteiden käytön ja jos niin missä iässä? Miten muuten suhtaudutte iän merkkeihin, kaunistaako rypyt kantajaansa vai haluatteko pysyä mahdollisimman rypyttömänä pitkään?


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

11 kommenttia

 1. Mä rakastan ryppyjä! Etenkin silloin, kun ne näyttävät onnellisen elämän jälkiä, eli siis naururyppyjä. Vanheneminen kun alkaa näyttää sitä, millä tavalla elämänsä on elänyt. Mulla on ollut paljon vaikeita hetkiä, mutta myös toivoa ja naurua. Mut harmaat hiukset, ne vähän kammoksuttaa. Löysin nimittäin yhden, ja oon vasta 29! Tosin onneksi se katosi seuraavana aamuna, toivottavasti se oli vaan poikkeusyksilö.

  VastaaPoista
 2. Samat ajatukset mullakin! Rypyt ei kyllä ole kauneushaitta ollenkaan, mutta kyllä toki tykkäisin että ne ois juuri noita naururyppyjä eikä mitään ihon veltostumista. Siksi mä näitä anti-age tuotteita haluaisinkin käyttää, että saisin kosteutettua ihon hyvin ja ettei se veltostuisi tai harmaantuisi liian aikaisin. En silti odota mitään rypytöntä lopputulosta, en odota enkä halua!

  VastaaPoista
 3. Ajankohtainen aihe itselleni. Tänä vuonna täytän 33v. ja en käytä muita anti-age tuotteita, kuin silmänympärysvoidetta.. Ihonhoito painottuu (aina vaan!) finnien ehkäisyyn ja rasvaisesta ihosta huolehtimiseen.

  VastaaPoista
 4. Tuohan kuulostaa ihan mun ihonhoidolta! Mä oon nyt 32 myös ja nyt ekaa kertaa kaksi viikkoa anti-agea olen käyttänyt. Nämä L300-tuotteet voisi sopia muuten sullekin ja näitähän voi yhdistellä vaikka niin, että päiväksi kevyempi voide ja yöksi tuo anti-age yövoide. Silloin tuo paksumpi voide saisi vaikuttaa yön, mutta päiväksi meikin alle tulisi ohuempi voide mikä ei ehkä rasvoittaisi niin paljon päivällä.

  Huomasin muuten rasvottuvan ihon omistajana jo muutamassa viikossa, ettei hyvä kosteusvoide rasvoita vaan nimenomaan kosteuttaa. Nyt juuri laitoin ison kerroksen yövoidetta kasvoihin :)

  VastaaPoista
 5. Just maaliskuussa täytin 28 vuotta ja olen miettinyt, onko nyt se aika sitten. Hakea kaupanhyllyltä se purkki, jossa seisoo "ANTI AGE". Kun tietäs, että toimiiko ne? Siis terveellisten elämäntapojen päälle käytettynä. Kaikenmaailman kirjoituksia, kun jotain käyttää niin sitte ei ilman pärjää ja rypistyy pahemmin O.o Mä oon aika säännöllisen epäsäännöllinen kosmetiikkatuotteiden käyttäjä.

  VastaaPoista
 6. Musta on tosi tärkeää sen ihon ulkoisen kosteuttamisen lisäksi myös funtsia sitä sisäistäkin puolta ihon hoidon suhteen. Rööki ja alkoholi vanhentaa ihoa ihan tutkitusti ja saletisti rypyttää sua. Samaten aurinko ei todellakaan ole iholle hyväksi kuin pieninä määrinä. On tärkeää mitä syö ja myös se että muistaa juoda ihan vettä ja kosteuttaa sillä sisäisesti. Rasvat on ok juttu mutta yksikään ei varmasti pelaa jos ei huolehdi myös elintavoista :)

  VastaaPoista
 7. Joo, mäkin oonlukenut pelottelua vuosia sitten anti-age tuotteista mutta se liittyi siihen ettei kannata aloittaa 15-vuotiaana käyttöä. Että kun iho ei tarvitse ryppyvoiteita, ei kannata totuttaa nuorta ihoa sellaisiin. Varmaan sama asia kuin huulirasvassa,eli luonnollinen kosteutus monesti riittää ja liikakäyttö saa aikaan "koukun" ja huulten rohtumisen ilman rasvaa? En tiedä tästä yhtään, mutta näin mä sen oon itte aatellut.

  VastaaPoista
 8. Juu, ei näillä tosiaan ihmeitä varmasti saa aikaan. Eikä tää merkki onneksi sitä edes lupaa mainonnassaan. Mulla on muuten tosi hankalaa tuo veden juominen. Monesti menee päivä etten ole juonut kunnollakuin kahvia! Se ei kyllä ole iholle hyvä juttu!

  VastaaPoista
 9. 33v täälläkin ikää ja jonkin verran anti age-tuotteita kokeilleena en ole vielä löytänyt sopivaa. Itse ostan edelleen voiteeni sen "tunnun" perusteella, joka tietysti tarkoittaa myös hieman hutiostoksia (siksikin on niin kiva lukea muidenkin kokeilemista tuotteista), mutta sen tehoaako ja toimiiko jokin voide mulla näen vasta kun olen käyttänyt voidetta ainakin viikon-pari.

  Silmänympärysvoidetta pitäisi käyttää, ei siksi, että silmänympäryksiin tulee ryppyjä, vaan sen velttouden takia! Naurun(ikä)rypyt on ihania!

  VastaaPoista
 10. Niin no toi kuulostaa kyllä järkevältä. Ja mulla on otsassa vaakarypyt. Ehkä en mieti enempää. :D

  VastaaPoista
 11. Mä oon siis niin surkea ihonhoidossa. Rasvaan ties millä rasvalla, mitä sattuu löytymään, epäsäännöllisesti, sitten kun iho on niin kuiva että a) kiristää b) hilseilee. Kuorintavoidemainoksen nähdessäni mietin, että ai niin pitäisi totakin joskus harrastaa..

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images