JOTAIN UUTTA VAATEKAAPPIIN

Muutama viikko sitten palailin hiki hatussa Tampereelta Jaksa Paremmin-ohjelman kuvauksista leopardilegginssit ja tuulitakki päällä jalassan...

Muutama viikko sitten palailin hiki hatussa Tampereelta Jaksa Paremmin-ohjelman kuvauksista leopardilegginssit ja tuulitakki päällä jalassani lenkkarit, mistä ei hyvällä huumorillakaan voida käyttää kuvausta trendikäs. Mulla oli tunnin odotteluaika ennen kampaajaa ja poikkesin Kampin Vero Modassa, kun Mimmi piti siellä stailausiltaa Junarose-vaatemerkin kanssa. Jotenkin, kenties nääntyneestä ulkonäöstäni johtuen, uskoin kerrankin asiantuntijaa ja päädyin kokeilemaan löysää haalaria. Ja mitä ihmettä, se olikin aika kiva!


elsa kevatasu kaupunkiasu junarose


takki: Asos Curve, haalari: Junarose, huivi: Uhana design, kassi Costo Pure Waste (saatu) kengät: Otzshoes (saatu)


junarose haalari elsa oi mutsi mutsi


Se oli itseasiassa tosi kiva ja ostin haalarin pois! Mulla on hieman ollut hankaluuksia materiaalin (joku polymatsku) sähköisyyden kanssa, mutta ihan kuin se alkaisi talttumaan viimein eikä lahkeet nuole enää sääriäni. Löysä malli ei leventänytkään entisestään, mikä oli ihan yllätys!


elsa otzshoes oi mutsi mutsi costo pure waste


Tälle aamulle kävin tutustumassa myös Otzshoesin kevätkenkiin ja sain mukaani parin myös itselleni. Pellavainen kenkä antibakteerisella muotoillulla korkkipohjalla on luultavasti kesän lemppari, näitä voi käyttää huoletta ilman sukkiakin. Jos etsitte kesäksi mukavaa jalkinetta, tässä yksi hyvä kandidaatti. (joka on aluksi aika kireä, mutta muokkautuu nopeasti jalanmyötäiseksi).


Kuvat: Anna-Maria/ Secret wardrobe


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

18 kommenttia

  1. Mä niin haluun tollasen haalarin <3 Oih, ihan pakko saaha ;)

    VastaaPoista
  2. Haalari näyttää tosi hyvältä ja sopii sinulle. :)
    Kengät kiinnostaa myöskin tosi paljon,jään odottelemaan niistä käyttökokemuksia

    VastaaPoista
  3. Haalarit parhaita ja vitsi harmittaa kun en päässyt tohon kenkäjuttuun.. Kipeä lapsi ja Lastenklinikka ei sopinut kuvioon;(. Ihanat on ja tuo pellava kuulostaa hyvältä..

    VastaaPoista
  4. Käypä katsomassa r-collectionin kausitakki, punainen anorakki, jossa valkoisia pilkkuja....Saattaisit tykätä...muita värejä sininen ja vihreä, kokoja myös lapsille...

    VastaaPoista
  5. voin vastata heti, että ne on ihanat. Siis terveyskengät, tosi mukavat jalassa. Ainoo miinus on toi superkiree kangas aluksi, hankala saada utena jalkaan mutta pellavahan antaa periksi :)

    VastaaPoista
  6. Meilaahan M:lle sun toive, niin varmaan pääset testaan kans. Nää on paremmat ku crocsit ;)

    Tsemppiä sairauden kanssa!

    VastaaPoista
  7. […] sisään vastaan on tullut kaksi omaan makuun iskevää yksilöä. Toisen bongasin Oi mutsi mutsin Elsan päältä ja ilokseni löysin samaisen Vero Modan mustan trikoohaalarin Booztin valikoimasta. Elsalla haalari […]

    VastaaPoista
  8. IHANA haalari!! Ostin joskus pari vuotta sitten "perus"jumpsuitin ja mulla on myös pari kuvan kaltaista haalarivaatetta, mutta ne on olleet sellaisia lököilyvaatteita kotona :D peilikin kertoo et paremminkin ne vois istua, mutta mukavampia vaatteita ei ole!

    VastaaPoista
  9. Ihana ja raikas toi Raiski !

    VastaaPoista
  10. Vau! Oot niin huolettoman tyylikäs ja trendikäs! Haalari sopii sulle niin hyvin kaikkine lisukkeineen! :)

    VastaaPoista
  11. hahaa! mullekin ehkä tulee toi Kaala! :D

    VastaaPoista
  12. mä oon kade. oon haaveillut haalarista, mut eivät tunnu passaavan mulle. Aina vaan korostuu jotenkin omenainen mallini. :P

    VastaaPoista
  13. Käy kokeileen tuo junarose? Mulla on 48 siitä eli sulle ainakin kokoo pienempi. Niin mäkin luulin et se ois sellanen läskimpi ever-vaate mutta jotenkin sopikin. (vaikka todellakin olen omenavartalo)Tuo on jottain polyesterikangasta eli eka se liimautuu jalkoihin mutta se on nyt alkanut jo luopuun sähköstään.

    VastaaPoista
  14. Oletan, et ollaan käyty samalla vaaterekillä viime viikolla Veera :D

    VastaaPoista
  15. Toi on mulla ihan "edustus"vaate, siis duunitapaamisiin. Liian hieno kotiin :)

    VastaaPoista
  16. Kiitos kovasti, täysin Mimmin ansiota et mulla toi nyt on kaapissa. En ois ite ees kokeillut haalaria!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images