ANITA-MEKKO

Ette varmaankaan ole törmänneet käsitteeseen blogigaalasuma? :D Tällä viikolla juhlitaan muutamaakin eriä blogikinkeriä, joista minä osall...

ivana helsinki anita dress 4 ivana helsinki anita dress 23 ivana helsinki anita mekko

Ette varmaankaan ole törmänneet käsitteeseen blogigaalasuma? :D Tällä viikolla juhlitaan muutamaakin eriä blogikinkeriä, joista minä osallistun vain toiseen. Edellinen viikonloppu sen viimeistään osoitti, ettei kunto kestä enempää!

Tämän illan kemuissa päälläni on Ivana Helsingin Anita-trikoomekko, lainakalustoa kuten edellisenkin viikon pikkumusta. Nyt vaan puuteri pikkulaukkuun ja menoksi!

Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

10 kommenttia

 1. Olet niin kaunis noissa tamineissa että hauskaa gaalaa! :)

  VastaaPoista
 2. Toi mekko on niin ihana, missä nappi josta voi painaa tykkään ! Hauskoja kemuja.

  VastaaPoista
 3. Herranpieksut sentäs! 8D Oikein säteilet näissä kuvissa! Mekko muuten sopii upeasti just tuohon hiusväriin. Ja vaateasiat on toki mielipidekysymyksiä, mutta tämä Anita-malli on mielestäni eniten edukseen nimenomaan vähän runsaamman henkilön päällä kuin esim. kotisivujen vaatemallin.

  VastaaPoista
 4. Moikka, pakko sanoa että kyllä se aikaisempi asu (musta lyhyt mekko + kengät) oli vaan todellakin paljon parempi. Näytit nuorelta, freesiltä ja kauniilta. Tämän postauksen asusta tulee mieleen mummojen yöpaita ja kengätkin on jotain senior-mallistoa. Ja hei korostan että arvioni koskee vain vaatteita, ei sinua henkilönä! Ja arvion kirjoitan koska sitä ehkä toivot, kun postaat noita kuvia :-)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ja hauskaa kyllä oli ! Hyvä että kerrankin lähdin!

  VastaaPoista
 6. tää säteily on ihan uus juttu! oon kuullut tosi monilta viime aikoina säteileväni ja ei oo kyllä mitään tietoa miksi ja miten :)

  VastaaPoista
 7. heh, no en mä todellakaan postaa kuvia arvion toivossa, varsinkaan 30 mins ennen juhliin lähtöä :D Olis vähän myöhäistä. Mä tykkään puukkareista ja etenkin tää mekko on enemmän mua mitä se edellinen, postailen kuvia ihan vaan huvikseni, kertoakseni mitä oon valinnut päälle jne. Mut ymmärrän kyllä et joillekin voi tulla mummofibat puukengistä ja aika nostalgishenkisestä mekosta, onneksi mun mummo ei pukeutunut näin :)

  VastaaPoista
 8. Oh, kylläpä näitä kehuja sataa. Kiitos!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images