CK ONE

Ysärityylin uuden tulemisen alkaa huomaamaan myös omassa elämässään. Ei sillä ettenkö olisi jämähtänyt puoliksi ysärille muutenkin farkkutak...

Ysärityylin uuden tulemisen alkaa huomaamaan myös omassa elämässään. Ei sillä ettenkö olisi jämähtänyt puoliksi ysärille muutenkin farkkutakkeineni ja Sueden CD:den kanssa. En ole vielä kuitenkaan hankkinut spagettiolkaimista satiiniyöpaitaa bilemekoksi, uusia Filan lenkkareita mekon pariksi, tarrakiinnitteistä cross body reppua tai edes kolmea eri väristä Fruit of the loomin hupparia päällekkäin puettavaksi. Jotain uutta menneisyydestä tuttua on kuitenkin tullut hankittua.


2054b8e8c30011e388350002c95626cc_8


Verestelimme instagramtilini puolella uutta tuoksuani Ck Onea oikein porukalla. Se oli ensimmäinen maailmani mullistanut tuoksu, mikä oli äitien hajuvesiin verrattuna raikas ja rohkea, kun pojatkin pystyivät sitä käyttämään. Sopi hyvin unisex-buumiin, milloin Maria Guzenina poseerasi muotilehdessä silloisen poikaystävänsä Skunk Anansie bändin Mark Richardsonin yli-isoissa Diesel-farkuissa ja tytöilläkin näkyi farkkujen alta leveä Calvin Kleinin (no okei Seppälän meilläpäin) kalsariresori. Ck One oli mun eka oikea hajuvesi, sillä mitään Body Shopin (ihania!) tuoksuöljyjä kuten Fuzzy Peachia ei voi edes laskea samaan sarjaan.


Ck Onea seurasi klassikot kuten Tommy Girl, mikä piti roudata sukulaisen mukana Englannista paljon ennen Suomen lanseerausta sekä Ralph Laurenin Polo Sport sekä Romance. Mikään ei kuitenkaan voita sitä huumaavaa vapauden fiilistä, minkä Ck One toi mukanaan :D Ja nyt se on täällä taas! IHANAA!!


ck-one-19950102-katemoss


(Pakko myöntää, että olen katsellut eilen myös Ally McBealia ja pistänyt tilaukseen Birkenstockin terveyskengät ja miettinyt kuinka kiva R-collectionin anorakki oikeastaan olisikaan. Nostalgiapostauksia saattaa siis olla tulossa lisääkin - kolmenkympin kriisi? )


ps. Yo zen arvonta loppuu tänään. Nyt viime hetken osallistumiset kehiin ja huomenna arvotaan!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

25 kommenttia

  1. eikös sulla ollut se ck one shockin ihan vasta? Muistanko lukeneeni näin blogistasi?

    VastaaPoista
  2. Joo, oli mulla. Pitäisi itseasiassa varmaan ostaa sitä lisää. Se on tosin aika erilainen kuin tuo originaali, huomattavasti makeampi ja sokerisempi.

    VastaaPoista
  3. Tommy Girl!!! Kyllä, sitäkin tuli kulutettua pullotolkulla ja sitä saatan vielä nykyäänkin jostain ikivanhasta pullosta toisinaan hieman suihkauttaa toisin kuin tuota Onea. :D

    VastaaPoista
  4. Hajuvesikaupoissa pitäisi ehdottomasti olla alkon kaltaisesti myös pikkupulloja että saisi ostaa vaikka vähän lisääkin tuota Tommy Girliä ja kenties ihan vähän myös Nina Riccin Les bellsiä. Ihan 100ml ei niitä kyl enää tarvis.

    VastaaPoista
  5. ullamaj / perhonenlensi.blogspot.com13. huhtikuuta 2014 klo 20.38

    eikä, CK one on niiiiiiiiin lukio! :D

    VastaaPoista
  6. Mulla on vieläkin kaapissa tommy girliä! Tosin se on just se eka ja alkuperäinen. Liekö jo pilalle menny noin kymmenessä vuodessa.

    VastaaPoista
  7. Ooh Ally McBeal mainittu! Skippasin kätevästi spagettiolkain"paidat" ja kalsariresorit ja keskityn kivoimpaan juttuun. :D Ollessani nyt reissun päällä mun vakijutukseni on tullut tuijottaa läpi Ally McBealin kausia läpi läppäriltä silloin kun on joko yöbussissa tai on vaikka ollut niin huono ilma, ettei iltaisin jää minnekään haahuilemaan. Ja siis huhhuh, avautuu kyllä niin eri tavalla koko sarja nykyään, kun on jotain elämänkokemustakin (t: wanha ja wiisas 27-vuotias :D) toisin kuin silloin lapsena/teininä. Todellakin kannatti alkaa taas katsoa.

    VastaaPoista
  8. Ck One ja Fuzzy Peach! :D Oi näitä tuoksumuistoja..! Kävin joskus silloin ysikytluvulla ulkoomanreissussa niin että mennessä oli mukana Fuzzy Peachia ja tullessa oli mukana lisäksi jättipullo Ck Onea lentokentältä! xD Ja sen jälkeen meillä oli (miespuolisen) kämppäkaverini kanssa Ck One -putelit vierekkäin kylppärin hyllyssä. :) Nostalgiajuttuja, jee, joo!

    VastaaPoista
  9. Mä taas rakastin ck be tuoksua. Se oli se musta pullo :)

    VastaaPoista
  10. Eiks ne yleensä kestä n. 3v hyvänä? Ettei tulisi tuoksumuistoista huonoja jos nyt tupsauttaisit ;)

    VastaaPoista
  11. Mä taas mietin Allysta nyt et onpa paska sarja, mut katon toki silti...

    VastaaPoista
  12. Nää on niin selkeitä sukupolviasioita nää tuoksut. Ja silloin sitä valikoimaa ei todellakaan ollut paljoa. Mitkäköhän on tän hetken Ck one ja Fuzzy peach nuorilla?

    VastaaPoista
  13. sehän oli aika rohkea tuoksu, muistan kun jo nimestä kohistiin että viitataanko sillä bi-seksuaalisuuteen ja taidettiin viitatakin.

    VastaaPoista
  14. Se paskuus nimenomaan kuuluu asiaan, ihan kuin muissakin ysärijutuissa. :D

    Ai niin, unohdin kommentoida hajuvesiasiaa: Mun tuoksumuistoni ysäriltä koostuvat Yves Rocherin pikkuhajuvesistä ja kaupan Axe-näytteistä, joten ihan pakko käydä tuoksuttelemassa tuota Ck Onea jossain. Maine on kyllä tuttu, mutta tuoksu ei.

    VastaaPoista
  15. Ihanaa ysärimuistelua!

    Täytyyköhän oikein penkaista, löytyykö mun vanha R-Collectionin anorakki vanhempien luota edelleen? Ja seuraavaksi sitten ostamaan BodyShopin sormin levitettävä huulirasva :D

    VastaaPoista
  16. Tuota tuota...ihana nostalginen tuoksu tosiaan, mutta eikös tuota ole lanseerauksensa jälkeen ollut ostettavissa ihan koko ajan?? Vai mitä tarkoitat sillä että se on täällä taas? :)
    Mullakin ollut pullo kaapissa sen 15v, ei kuitenkaan yksi ja sama, heh.

    VastaaPoista
  17. Oi, ja niitä rasvoja pitää olla paljon :)

    VastaaPoista
  18. Se on täällä taas, minulla, kotona omana. Pitkän tauon jälkeen. Ei se pois ole kaupoista koskaan mennyt, mutta täällä meillä ei ole pulloa näkynyt vuosiin :)

    VastaaPoista
  19. No sitä mää vähän ajattelinkin, pöhlö minä! Onnea "uudesta" tuoksusta! :)

    VastaaPoista
  20. R-Collectionin anorakki.. Mulle tuli siitä ajatus viime vuonna ja ostin. ..Ja totesin miten epäkäytännöllinen se on :) En oo hirveesti käyttänyt, harkinnut oikeestaan että möisin pois. Mutta kyllä sitä silloin teininä 90-luvulla ahkerasti pidettiin, talvella vaan laitettiin lisää kerrosta alle ja silti hytistiin asiaankuuluvasti ;)

    VastaaPoista
  21. Oih, ysäri! <3

    En tiedä, mitä mun päässä on naksahtanut, mutta vähän aikaa sitten mulla leimahti ysärirakkaus. Olin silloin vähän liian nuori ymmärtämään monien juttujen päälle ennen 90-luvun loppua, joten nyt on hyvä aikuisena palata maistelemaan tai vähintään muistelemaan niitä juttuja vähän uusin silmin.

    Niin ja viimeksi tänään oon luukuttanut Suedea ihan onnessani ;)

    Mutta tässäpä miljoonan dollarin arvoinen telkkarivinkki kaikille ysärirakastajille: My Mad Fat Diary, joka on nähtävänä Areenassa syksyyn asti (http://areena.yle.fi/tv/2140920). Kuusiosainen aivan loistava brittisarja, jossa on pääosassa 16-vuotias tyttö joka mielisairaalakeikan jälkeen yrittää palata normaaliin teinielämään vuonna 1996... Kuulostaa ehkä laimealta, mutta tuon kehyksen ansiosta katsojat pääsevät muistelemaan kaikkia ihania teinimuoti- ja musiikkijuttuja 90-luvun puolivälistä, ja sitten taas itse käsikirjoitus on tosi hyvä, ja näyttelijät mahtavia. Suosittelen! Itse katson sarjaa jo toisella kierroksella ;)

    VastaaPoista
  22. ha! mulla on nyt just areena tauolla mut jatkan kohta saman ohjelman tsekkailua. Just se musa on niiiiiin huippua!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images