MAINIO KROKOTIILIMIES

Voi krokotiilimiehen onnea, kun Spatz oli neulonut hänelle oikean krokotiilikaulahuivin suomuineen kaikkineen. Ja nuo mahtavat suuret silmät...

Voi krokotiilimiehen onnea, kun Spatz oli neulonut hänelle oikean krokotiilikaulahuivin suomuineen kaikkineen. Ja nuo mahtavat suuret silmät, nyt ymmärrän miksi puhutaan krokotiilin kyynelistä - ne ovat varmasti isoja kyyneliä jos on silmän kokoon uskominen. Krokotiili on ollut oikea nettihitti, sitä on kuvien kautta kehuttu niin paljon että kysyin Spazilta mistä tuollaiseen saisi ohjeen. Ja olipa hauskaa, että ohje todellakin on ostettavissa ravelryssä,eli jos lähipiiriinne kuuluu krokotiili-ihmisiä, tiedätte mikä ilahduttaa :) (Spatz kertoi, että huiviin oli neulottu hieman lisää pituutta jotta sen sai kieputettua kahdesti kaulan ympäri, suosittelen samaa myös muille neulojille!)


kaamos oi mutsi mutsi krokotiilihuivi mainio huppari tunika krokotiilihuivi mainio huppari oi mutsi mutsikrokotiili kaulahuivi oi mutsi mutsi krokotiilihuivi mainio huppari oi mutsi mutsi2 mainio huppari krokotiilihuivi


Krokotiilimiehellä on päällä yksi Mainiolta saamistamme collegevaatteista. Hassu juttu, ettei tullut edes mieleen, että pitkä huppari olisikin "oikeasti" tunika (löytyy täältä) ja ehkäpä enemmän tytöille suunnattu vaate. Onneksi nykyään pojat ja tytöt voi pukeutua rennosti eikä sukupuolisidonnaisia vaatteita enää edes ole paljoa. Muistan pari vuotta sitten, että legginssitkin herättivät kysymyksiä, että voiko poika sellaisia pitää. Nyt pitkä tunikakaan ei tunnu hassulta, kunhan se ei ole puhvihihoitettu vaaleanpunainen rimpsuhelma. Ja onneksi Mainio ei edes tee sellaisia vaatteita!


mainio huppari tunika ruutu oi mutsi mutsi


Mainiosta tuli mieleen, että tälle illalle odottaakin melko mielenkiintoinen MOT (tv1 klo 20.00), missä käsitellään muun muassa Reiman vaatteiden eettisyyttä. Mielenkiintoinen aihe toden teolla ja luulen, että huomenna on entistä mukavampaa pukea lapsi Mainioon, jonka koko tuotantoprosessti on täysin aukikirjoitettuna merkin nettisivuilla. Mainio lahjoittaa 2% tuotteiden ostohinnoista Intiassa sijaitsevan tehtaan lähiyhteisön hyvinvoinnin parantamiseen, esimerkiksi työntekijöiden lasten koulutukseen.


Mutta kaikista hienointa on tietenkin, että läheltä löytyy tuollaisia kultaisia käsityöläisiä, jotka osaavat neuloa pikkupojan unelmahuivin yllätyksenä! Kiitos Spatz!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

6 kommenttia

 1. Tuo huivi oli kyllä niiin mainio sekin, että siis ihan loistava!

  Minäkään en tajunnut tuon olevan tunika, joten ihan sama käyttääkö sitä tyttö vai poika. Sopii K:lle hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä kombo vielä kaikkinensa nämä huivi ja huppari. Ja pitempi paita on tosi kätevä musta, ei näy kevätilmoilla selkä :)

  VastaaPoista
 3. Oli aika pysäyttävä tuo dokumentti. Paljon ajattelemisen aihetta, mutta myös kuluttajalle turhauttavaa. Käytännössä tiedonsaanti vaatteen alkuperästä ja työoloista on työlästä hankittavaa, ellei osta selkeästi Suomessa suunniteltua ja valmistettua vaatetta. Tuotemerkin suomalaisuus kun ei tarkoita samaa kuin vaatteen suomalaisuus.
  Aikuisen vaatteiden hankinnassa on helpompi (myös budjetillisesti) tehdä kestäviä ja eettisempiä kulutuspäätöksiä, lapsi kasvaa vuodessa kolme vaatekokoa..

  Huivi ja huppari sopii hyvin yksiin! Itsekin kävin Mainion vaatteita hypistelemässä, mutta kolmevuotiaan kanssa messushoppailu oli vain välietappi kahden pomppulinnan välissä. :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images