VIIDAKON JANOJUOMAT

Eilen ennen Stoan 1001 tarinaa näyttelyä poikkesimme nopeasti Itiksessä välipalan haussa. Olen itse tykännyt Jungle Juice Barin smoothiest...

jungle juice bar1


Eilen ennen Stoan 1001 tarinaa näyttelyä poikkesimme nopeasti Itiksessä välipalan haussa. Olen itse tykännyt Jungle Juice Barin smoothiesta, sillä toisin kuin monet muut smoothiet, ne todellakin tehdään tuoreista hedelmistä, marjoista ja yrteistä paikan päällä. Isolla smoothiella voi melkein korvata lounaan (ainakin jos tilaa lisukkeilla) ja pikkusmoothiestakin saa hyvän ja virkistävän välipalan.


Itselleni tilasin eilen tosi hyvän Crazy Frog smoothien mihin tuli kiiviä, mangoa, päärynää, limeä, minttua ja omenamehua. Kaamos taas sai Lion king smoothien mansikalla, mangolla, banaanilla ja omenamehulla. Luulin että oma juomani olisi ihan liian kirpsakka pienen suuhun...


jungle juicebar poika juo


Vaan eipä ollut! Taistelimme Jungle Juice Barin pöydässä koko välipalan ajan kumpi sen Crazy Frogin loppujen lopuksi jaa juoda ja kyllä se melkein fifty/fifty jaettiin. Viimeiset hörpyt tietenkin pienemmälle :)


Olen tässä jo hetken etsiskellyt hyvää jäätkin murskaavaa tehosekoitinta kotioloihin. Liian monta sekoitinta on saatu rikki vuosien aikana, seuraavaan on pakko satsata vähän enemmän kuin 50 euroa. Onko teillä suosituksia hyvästä päivittäistä käyttöä ja jääpaloja kestävästä masiinasta? Nätti ulkonäkö olisi tietenkin bonusta ;)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

15 kommenttia

  1. Kuulostaa ja näyttää raikkaalle! :)

    Sauvasekottimella olen ainakin jäisiä mansikoita laittanut pirtelöksi, hyvin on kestänyt ja taitaa olla Braun.

    http://www.pienilintu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Juuri tänään surautimme ekat smoothiet upouudella Obh Nordican Smoothie Twisterillä! Mielettömän kätevä, nopea ja tehokas. Jäiset isot mansikatkin sinne sekaantui ilman mitään ongelmia! Ainekset sullotaan suoraan tötteröön josta voi sitten smoothien juoda vaikka suoraan tai ottaa mukaan. Mahtuu hyvin myös jääkaapin oveen. Luulen että tällä tulee tehtyä smoothieita huomattavasti useammin kuin sillä hankalasti pestävällä ja säilytettävällä. Ja hintakin sopii varmasti kaikkien kukkarolle, 34,90 Verkkokauppa.comista.

    VastaaPoista
  3. Meillä on mukavan järeä Wilfa: http://valaistumisia.blogspot.fi/2013/03/tehokkaampi-tehosekoitin.html

    VastaaPoista
  4. Meillä on joku 15 euron sauvasekoitin hankittu vauvasoseisiin, en oikein usko sen tehoavan enää ees pehmeään porkkanaan :D

    VastaaPoista
  5. Voi ei oonko ihan tylsä jos sanon että rikki menee ennemmin tai myöhemmin? Ei vaan, toivottavasti kestää mutta sen verran monta ton hintaluokan konetta olen hajoittanut etten kyllä itselle osta tuon hintaista laitetta. Mutta kerro ihmeessä miten koneen käy tulevaisuudessa!

    VastaaPoista
  6. Tuota mulle kehuttiin viikonloppuna ja olen nyt mietiskellyt että voisinpa vaikka hankkiakin :) Toi Wilfa oli tainnut voittaa jonkun testinkin.

    VastaaPoista
  7. Vasaralla! Reilu viikko sitten tilailin Kanarialla Mojitoja ja katselin miten tarjoilija hakkasi jäät murskaksi (jäät pussissa) ihan normaali vasaralla. Ei hajoa! Ekologinen! :)

    Jäät oli hyviä.

    VastaaPoista
  8. Meillä on Bamixin joku sauvasekoitin. Ei oo ollut kyllä käytössä kuin vuoden, mutta luulen että tässä on se laadukkaampi laite, joka ei ihan vähästä hätkähdä. Laitteessa on elinikäinen takuukin :D Eriasia sitten onko kuitti enää tallessa missään...

    VastaaPoista
  9. Meilläkin on wilfa ja on kyllä hyvä! Edellinen halpisvehje hajosi meilläkin jäisiä marjoja möyhentäessä... Liputan wilfalle siis!

    VastaaPoista
  10. Bamix - sen voittanutta ei ole. Nuukuuksissa olen joskus ostanut Braunin ja se hajosi kahdessa vuodessa. Bamix on Baras!

    VastaaPoista
  11. Uusimmassa kuluttajassa oli tehosekoitin arvostelu! Sen voitti Krups Titanium. Meillä kitchen aid ja se pn hyvä kans.

    VastaaPoista
  12. Joo, joku testivoittaja se oli (Hesarin testi mahdollisesti?), ja sen vuoksi mekin se hankittiin.

    VastaaPoista
  13. Mä uskallan kans suositella tota Wilfaa, itsellä ollut sellainen jo pari vuotta käytössä ja hyvin on murskannut jääpalat, pähkinät yms. :)

    VastaaPoista
  14. Itse pähkäilin hyvin pitkään saman ongelman kanssa. Mulla tosin ei kerennyt mitään hajota käsiin, mutta aavistelin ettei mun söpö pinkki obh nordica jaksa raakakakkutaikinaa pyörittää.
    Hommasin sitten KitchenAidin ja päivääkään ei oo harmittanu. Murskaa ihan kaiken sekunneissa. Joku Vitamix taitaa olla tosta enää parempi. Plus tää on ihan tosi nätti ja saa vaikka minkä värisenä :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images