OMM-KEVÄTBIISILISTA SPOTIFYSSA!

Tein hetki sitten uuden kevätsoittolistan Spotifyyn . Kevät 2014 kuulostaa "yllättäen" aika lailla samalle, mille keväät ovat kuu...

tuomaksen lp levy


Tein hetki sitten uuden kevätsoittolistan Spotifyyn. Kevät 2014 kuulostaa "yllättäen" aika lailla samalle, mille keväät ovat kuulostaneet ennenkin. Uusia biisejä yksi Uusivirran Olavin uusimmalta ja muuten vanhempia Suomi-klassikoita. Mulla on kuitenkin fiilis, ettei soittolistani sisältö ole kokonaan sitä tutuinta Suomirokkia, joten jos olette esimerkiksi kevätsiivoukseen sopivan soundtrackin tarpeessa, kannattaa kokeilla edes hetki :)


Soittolista sisältää kappaleet:
 1. Pauli Hanhieniemen Perunateatteri: Huhtikuu

 2. J.Karjalainen: Yksi kerrallaan

 3. Samae Koskinen: Perjantai

 4. Maria Gasolina: Hypin hypin

 5. Emma Salokoski ensemble: Mina Maneira

 6. Ultra Bra: Poika vuoden takaa

 7. Olavi Uusivirta: Kauneus sekoittaa mun pään

 8. Liekki: Vuokralainen

 9. Pariisin Kevät: Mä haluun sua enemmän ku muut haluu

 10. Plutonium74: Kallioon

 11. Ratsia: Lontoon Skidit

 12. Uusi Fantasia: Liian myöhään

 13. Tavaramarkkinat: Kevät

 14. Sub-Urban Tribe: First spring day


Soittolista löytyy siis TÄÄLTÄ! Löytyykö teistä muita Spotifyn hevijuusereita, joilla on myös tämä soittolistaharrastus voimissaan? Olisi ihan huippua saada kommenttiboksiin myös linkkejä teidän soittolistoihin, keväisiin tai mihin vain. Laitattehan niitä tulemaan ensi viikon piristykseksi?


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

8 kommenttia

 1. Mun soittolistalle kuuluu ehdottomasti Maija Vilkkumaan: Kesä!

  VastaaPoista
 2. Tämä ei nyt liity tähän mitenkään mutta pakko kysyä nyt kun itse muistan :D Kirjoitit joku aika sitten mittatilausfarkuista ja Nomo-liikkeestä. Kirjoititko ikinä siitä miten farkut loppuenlopulta istuivat vai onko mulla menny ohi silmien? Utelen lähinnä siksi että mun kavereista yksikään ei ole saanut valitettavasti tuolta hyviä ja istuvia housuja ja siksi kiinnostaisi tietää että miten sun kävi?

  VastaaPoista
 3. mä en oikein kestä vilkkumaan ääntä :D

  VastaaPoista
 4. hyvä muistutus, yhdet kuvat on jo otettu mutta pimeimpään aikaan niin ajattelin odottaa valoisampaa aikaa parempien kuvien toivossa. Valitettavasti mullakaan ei ihan nappiin mennyt housuhankinta, eka oli vyötärössä n. 10cm liikaa ja sitten kun kavennettiin tuli sellanen pussihtava etumus. Kyllä ne housut käytössä on, mutta kun toivoin niistä siistimpiä työhousuja on ne enemmän sellaiset löysät arkiset vähän istumattomat farkut :/ Pitääkin kaivaa ne joku päivä kuvaan.

  VastaaPoista
 5. No voi. Mä oon niin sävelkorvaton, että kuuntelen vaan sanoja ja melodiaa.. :)

  VastaaPoista
 6. Oo, just ihana kevätlista! Lastenmusiikista olen tehnyt pari listaa, mutta ns. aikuisten musiikista kuuntelen yleensä tylsästi artisti ja levy kerrallaan. Siksi tällaiset omaan korvaan mukavasti solahtavat listat ovat kivoja. Kiitos!

  VastaaPoista
 7. Tee mulle vaihtis! Nää on sellasia ihanan helppoja versioita kokoelmakaseteista mitä kavereille annettiin lapsena :)

  VastaaPoista
 8. Ai niin, kokoelmakasetit! <3 Ehkäpä intoudunkin tekemään jonkun listas, saas nähdä!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images