VAALEAN APRIKOOSINEN SUNNUNTAITUKKA

Hetki sitten bloggasin halustani muuttaa hiusväriäni johonkin suuntaan. Olen ollut "aina" blondi, eikä mulle mielestäni oikein mik...

Hetki sitten bloggasin halustani muuttaa hiusväriäni johonkin suuntaan. Olen ollut "aina" blondi, eikä mulle mielestäni oikein mikään muu sovikaan. Mutta vaihtelun virkistävyys on käynyt mielessä usein, sillä tuhkanvaaleaa tukkaa parikymmentä vuotta katselleena tylsistyminen on aika laimea ilmaisu.


Kampaajani Pauliina Rousi Sydämen Pohjasta-kampaamosta mietti itselleen kesäksi oranssia ja sain siitä kimmokkeen miettiä myös itselleni jotain vaaleaa, mutta ihan muuta kuin tuhkaa tai platinaa. Perjantaina tavatessani meikki-ja hiusleidi Mariela Sarkiman ja päästessäni tilittämään muutoshalustani taas uudelle ihmiselle, sain hyvän vinkin uuden hiussävyn testaamiseksi: Colormaskeja pystyy blandaamaan hoitoaineeseen niin, ettei tulos ole kirkuva ja muutamaa eri väriä miksatessa sävynkin saa itselleen toimivaksi helposti.


biozell colormask12


testivari talouspaperi


Mariela antoi mulle sekoitusohjeen 1dl hoitoainetta, 10 sentin kolikon verran mandariinia ja herneen verran pinkkiä colormaskia sekaisin ja testaus esimerkiksi valkeaan talouspaperiin ennen hiuksiin levitystä. Hain lauantai-iltana Citymarketista Biozellin colormaskeja ja pistin Marielan ohjeilla tehdyn mössön puoleksi tunniksi päähän katsellessani Putousta. Illalla en tulosta niin huomannut mutta tänä aamuna olin innoissani. Sävy ei ole yhtään pelottava tai muuten liian räväkkä, mutta ero tuhkaiseen tukkaan on selvä.


aprikoosi hiusvari biozell colourmask2

aprikoosi hiusvari biozell

aprikoosi hiusvari

aprikoosi hiusvari biozell colourmask

Nyt ajattelin ainakin muutaman viikon testailla tätä colormask-hoitsikkaväriäni ja kokeilla hieman eri blandaussuhteita löytääkseni lopullisesti sen sävyn mikä olisi kesän 2014 the hiusväri.  Mutta kyllä se taitaa aprikoosiin vivahtava olla :)

Mariela Sarkimalta on muuten tulossa huhtikuussa uusi kirja, Hair bible. Se on jatkoa aivan ihanalle Make up bible-meikkikirjalle, mikä löytyy myös mun kirjahyllystä. Uusi kirja on kyllä pakkohankinta!

Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

43 kommenttia

  1. Nää on näitä ainoita kertoja kun harmittaa aivan oma hyvin tumman ruskea tukka. ei pääse kokeilemaan erilaisia colourmaskeja jolloin pääsee vaihtamaan tukkaväriä vaikka joka kuukausi.

    Toi sävy on kyllä kiva, pehmeä ja lämmin. :)

    VastaaPoista
  2. Oikeesti, tosi kiva väri ja saisi se olla vähän syvempikin, Wautsi ja ihana piristys. Sopii sulle ihanasti! :)

    VastaaPoista
  3. Hyvän värinen! Mä olen fiksautunut noihin erilaisiin strawberryblondeihin ja kevääksi pitäisi nyt taas joku ottaa testiin itsellekin.

    VastaaPoista
  4. Oijoijoi, nyt oot asian ytimessä! Näyttää mahtavalta!

    VastaaPoista
  5. Tosi sievä sävy! Ehdottomasti pitää kokeilla itsekin:)

    VastaaPoista
  6. Mielettömän kaunis ja pehmeä sävy - sopii sulle loistavasti! Mätsää myös ihanasti huulipunaasi ja raikkaaseen huiviisi :)

    VastaaPoista
  7. Uu tosi kaunis!! Ihanan herkkä persikkainen sävy. Voi nyt kyllä harmittaa niiiin kun ei ole itsellä vaaleaa tukkaa... :)

    VastaaPoista
  8. I-h-a-n-a sävy! Todella onnistunut miksaus ja lopputulos, vau. :) Ja vaihtelu tosiaan virkistää silloinkin, kun ero ei ole valtavan suuri. Tuhkainen on sinulla tosi kaunis, mutta kiva, että päädyit kokeilemaan, niin mekin täällä pääsimme näkemään, että on muitakin sulle loistavasti sopivia sävyjä.

    Tuo on itse asiassa hyvin lähellä sitä sävyä, mitä suunnittelen itselleni pinkkeihin latvoihin yhdistettynä, kunhan palaan reissusta. Syksyllä oli sellainen hetki, ettei olisi tukanvärjäys voinut vähempää kiinnostaa, mutta kummasti kun on yli puoli vuotta värjäämättä, niin niitä suunnitelmia alkaa pukata. ;)

    VastaaPoista
  9. Kivasti antoi sävyä! En tiedä missä tynnyrissä oon elänyt, mutta en ole edes kuullut tällaisista :o Jos olisin myös ulkoisesti blondi, tää olis niin hyvä piristäjä aina aika-ajoin!

    VastaaPoista
  10. Toi on kyllä ihan älyttömän kivan värinen nyt! :-)

    VastaaPoista
  11. Kaunis väri ja IHANA huivi, mistä tuo on kotoisin? :))

    VastaaPoista
  12. niin, tummaa voi enemmänkin korostaa mutta ei väriä vaihtaa.

    VastaaPoista
  13. piti ensin kokeilla näin hailakkaa, ehkä seuraavaksi enemmän väriä :)

    VastaaPoista
  14. toi oli hyvä vinkki et lisää 2 sävyä, tulee parempi tulos ainakin tätä sävyä hakiessa.

    VastaaPoista
  15. Ja näitä colormaskeja tosiaan saa ihan marketeistakin!

    VastaaPoista
  16. Kiitos! Mietin juuri et voisi sopia sullekin ;)

    VastaaPoista
  17. no onneksi omaa sävyä voi korostaa niillä tummillakin colormaskeilla.

    VastaaPoista
  18. Vähän on epätasainen mutta yllättävän onnistunut itse tehdyksi. Kokeile ihmeessä säkin näillä, helppo homma!

    VastaaPoista
  19. kiitos! Kyllä tällasen uskaltaa laittaa myös kampaajalla :)

    VastaaPoista
  20. Ah, kuinka tyypillistä! :D noo, täytyy lähteä lankaostoksille, toi väri ja kuvio on niin houkuttelevia!

    VastaaPoista
  21. Kerrotko sitten, miten tuo toimi pesujen kanssa, eli jämähtikö väri hiuksiin vai lähteekö se noin kuudessa pesussa, miten paketissa luvataan?
    Jos lähtee eikä esim. punasävyt jymähdä vaalennettuun hiukseen kiinni, tuotahan voisi vaikka kokeilla :)

    VastaaPoista
  22. Mä oon laittanut joskus colormaskilla laimentamatonta pinkkiä päähäni ja silloin tulos oli shokkikirkuva, mutta lähti pois pesuissa. Se tulos oli siis ihan tuon putelin hiusvärin kaltainen ja lähti pois n. 5 pesussa. Tosin laitoin aluksi syväpuhdistavaa samppoota koska tulos oli aivan liian voimakas vaaleaan tukkaani.

    VastaaPoista
  23. Hoitoaineellako tuota laimennat? Jos kerta lähtee noin kätevästi pois, niin siitähän sai oivan kesätukan, kun ei tartte hirveästi ihmiste ilmoilla olla :) Siis virallisissa yhteyksissä!

    VastaaPoista
  24. hoitoaineella juu. Tässä mun tapauksessa hoitoainetta oli tosiaan n. 1dl ja laitoin erittäin hienoa suomalaista hiushoitoa kahdesta syystä 1) halpa ku mikä 2) ei sisällä silikonia. Kun tuosta hoitsikasta tekee maskin ei kannata käyttää mitään kalleimpia aineita ja kun sitä maskia saa pitää päässä jonkun tovin (itse pidin 30mins) on ihan hyvä ettei siinä ole silikonia. halvemmissa hoitsikoissa kun silikoni on usein vähän enemmän hiuksiin jäävää sorttia mitä kampaamotuotteissa.

    ja pesin ennen sävytystä syväpuhdistavalla sampoolla niin oli hius ihan puhdas ottamaan sävyn vastaan :)

    VastaaPoista
  25. Ihana karkkitukka. <3

    VastaaPoista
  26. Juu kiitos näistä vinkeistä. Ajattelinkin jo niin pitkälle, että ihan mun L'anzan hoitoainetta en desiä tällaiseen tuhlaa :) Tulisi kevät ja lomat, ottaisin värihoitoa heti!

    VastaaPoista
  27. Aivan Ihana!! (oletko muuten aikalailla laihtunutkin?)

    VastaaPoista
  28. Kasvot kyllä näyttää kapeammilta :) No, hiusten väri ainakin on tosi sopiva! t. just kahvia+laihdutuspatukka

    VastaaPoista
  29. Katsastin vaihtoehdot, ja pakko on kyllä kokeilla josko saisi vähän syvyyttä ja kiiltoa hiuksiin. :)

    VastaaPoista
  30. […] pelaaminen voi käydä kalliiksi, mutta kun tekee coktaileja hoitoaineen kanssa (kiitos Elsalle vinkistä), niin ne riittävät pidempään ja ei tarvitse samantien kestovärillä […]

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images