DERMABLEND: ARVET JA TATSKAT VEKS

Nyt ollaan harvinaisen syvällä kauneussuossa, mikä on hyvin poikkeuksellista blogissani. Mutta kun on asiaa, jaetaan se tietenkin. Sain viim...

Nyt ollaan harvinaisen syvällä kauneussuossa, mikä on hyvin poikkeuksellista blogissani. Mutta kun on asiaa, jaetaan se tietenkin. Sain viime viikolla pyynnön tulla Vichyn Dermablend-sarjan lehdistötilaisuuteen malliksi. Ei siksi, että ihoni olisi täydellinen pohja mille tahansa meikkituotteelle vaan päin vastoin: tarvittiin iho, jossa on haastetta. Multa löytyy niin näppyjä, punaisuutta kuin pintakuivuutta.


Apteekeissa myytävä Dermablend-sarjaon suunniteltu ihon epätoivottujen jälkien kuten arpien, couperosan ja aknen peittämiseen. Sarjassa on myös todella peittäviä tuotteita, millä jopa tatuoinnit saadaan peitettyä.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


media dermablend


Minun kasvoni meikkasi Laura Andersson, joka päätyi käyttämään pintakuivalle akneiholleni kasvoille sopivaa fluidia vaaleimmassa sävyssä #15 opal. Fluid on ohut hyvin peittävä meikkivoide, mitä ei tarvitse annostella paljoa. Tykkäsin voiteen peittävyydestä ja erityisesti siitä, ettei se peittävyydestä huolimatta tuntunut iholla oikeastaan miltään. Laura kertoi, ettei itse laittaisi iholleni kuin fluidia, vaikka se jättääkin osan ihon epätasaisuuksista näkyviin. Kokeilimme kuitenkin lavalla myös peitepuikkoa mikä sai punaiset jäljet iholla katoamaan kokonaan. Tulos on tietenkin paksumpi kahdella tuotteella tehtynä, mutta tuntui iltaan asti hyvälle kasvoilla. Kuvassa meikki näyttää hieman erottuvan ihonväristä, mutta kuivuessaan se näytti hyvin luonnolliselle.


visuaalisestivaativa instagram


Enemmän kuin aknejälkien peittämiseen, aion käyttää Dermablendiä jatkossa arven peittämiseen. Yläselässäni on iso keloidiarpi, mikä näkyy ainakin yhdessä blogikuvassani täällä. Arpi ei muuten haittaa eloa mitenkään, mutta kesäisin kun vaatteet ovat avarampia tuntuu arpi melkoiselta katseenvangitsijalta selässä. Ainakin Marielan tatuoinnin peittämisestä jäi mielikuva, että mun punainen arpi on aika piece of cake peittää. (nuo läikät tatuoinnin peitossa johtuvat siitä, ettei Dermablend ehtinyt kuivua. Kuivuessaan selässä ei näkynyt sävyeroja)


mariela sarkima tattoo cover


Kuvat: kaksi ensimmäistä Jenni Rotonen/ Pupulandia, loput JohannaKoo/ Löytö, instagramkuva: @visuaalisestivaativa


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

6 kommenttia

 1. Tulivatko dermablendit (arki)käyttöön?

  VastaaPoista
 2. Sain tuolta tilaisuudesta pressikitin,mitkä on mulle liian tummia. Jos olisin nuorempi, olisi fluidi ja peitepuikko ehdottomasti hankittava. Nyt olen vähän kahden vaiheella: tulos on todella pitävä ja vedenkestävä, joten se tarvii hieman stydimmät poistoaineet mitä mulla nyt on. Jos iho-ongelmani olisi vaikkapa syntymämerkki kasvoissa, en aristelisi käyttöä. Nyt kun mulla on herkkä iho ja akne, jo pelkästään uudet kasvojenpesurutiinit tuntuu pelottavalle.

  Ja kun heiluttelin tuota ikäkorttia, tarkoitin sillä ettei finnini ole suurimman luokan ongelma toisin kuin nuorempana. En siis tiedä vielä mitä teen, uusi dermablend-meikkivoide vaatisi uuden putsarin ja jaksanko ottaa sen riskin että se putsari saisi aikaan jonkun reaktion. Itse voiteesta ei tullut mitään ongelmaa onneksi :)

  VastaaPoista
 3. Hei, ei nyt liity kyllä yhtään aiheeseen, mutta ajattelin jos tietäisit. Eli olen tulossa helsinkiin ja minua kiinnostaisi käydä siellä outlet6 kaupassa. Fb tietojen mukaan siellä on ollut loppuunmyynti, eli tiedätkö vieläkö liike siellä on?(: Kiitoksia etukäteen

  VastaaPoista
 4. en tiedä ollenkaan, en ole poikennut aikoihin :( Soitappa sinne, varmaan facessa on numero!

  VastaaPoista
 5. Oi Laura on niin taitava meikkaaja, olisinpas itsekin päässyt käsittelyyn! :)

  Tuliko meikistä yhtään vahamainen fiilis? Mun iholle tulee jotenkin todella helposti supermeikattu jälki, kun itse himoitsen enemmän sellaista ohutta ja freesiä lookia... Entisenä hormoniaknenaisena iloitsen kyllä niin paljon kunnon tuotteista, nyt pitäisi saada nuo tuhannen väsymyspussit pois silmien alta... :)

  VastaaPoista
 6. Ai niin ja ps, mun mielestä sun iho ei oo yhtään niin hirveän näköinen, että se olisi kaameutensa vuoksi hyvä mannekiiniksi kuuleppas. <3

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images