YKS JOSSU

Olipa hauska perjantai kun sain Johannan seurakseni koko päiväksi kaupungille. Alkuperäinen idea oli käydä Urbanstoryyn avatussa raakaruok...

johanna koo ekojohanna oi mutsi mutsi oi mutsi mutsi ekojohanna loyto


Olipa hauska perjantai kun sain Johannan seurakseni koko päiväksi kaupungille. Alkuperäinen idea oli käydä Urbanstoryyn avatussa raakaruokakahvila Hymyssä ja kuuntelemassa Stress free area- konseptin ympäristö- ja sisustussuunnittelusta. Johannalla kuitenkin oli aikaa, joten sain hänet mukaan omiin sovittuihin menoihini ja lounaallekin. Mä en niin perusta mistään shoppailupäivistä, mutta tällaiset kivoissa tapahtumissa ja hyvän ruuan äärellä vietetyt päivät on kaverin kanssa tosi kivoja.


Johannalla on huippu ja suomalaiseksi aika epätyypillinen blogi osoitteessa ekojohanna.blogspot.fi. Blogissa tapahtuu paljon pieniä juttuja ja päivityksiä voi tulla todella monia päivässä. Tällaiset pienien hetkien ikuistamiset blogiin on tutumpia mulle ruotsalaisista blogeista ja luin juuri erään tutkimuksen, missä nopean ja rennon bloggaustyylin kerrottiin olevan yleinen myös Keski-Euroopassa. Pitäisi itsekin jaksaa bloggailla välillä vähän lyhyemmin ja vaikka käyttää välillä instagramkuviakin, olen nimittäin itse hieman kyllästynyt viilattuihin ja harkittuihin blogisisältöihin. Usein kun kiinnostavinta blogissa on pienet jutut ja bloggaaja itse, ei niinkään viimeisilleen hiottu kokonaisuus, missä kaikki on "kohdallaan".


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

3 kommenttia

  1. <3<3 uuuu....<3<3 Oli niin kivaa, kuten aina <3

    VastaaPoista
  2. Totta puhut tuosta, että blogeissa kiinnostavinta on usein pikku jutut sekä bloggaaja itse. Luen aika paljon erilaisia blogeja, ja jotkut niistä ovat "kuivahtaneet" ajan saatossa. Minusta sen huomaa, jos bloggaaja ei kirjoita enää "sydämellä".
    Kiitos sinulle kivasta blogista ja ihanaa kevättä :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images