PLUSKOKOINEN LEENA HEFNER LENKKEILEE

Heh,mulla taitaa tulla joka sesonki oma valituslauluni siitä, miksi urheilumerkit eivät tee isompia kokoja meille isommille kuntoilijoille....

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Heh,mulla taitaa tulla joka sesonki oma valituslauluni siitä, miksi urheilumerkit eivät tee isompia kokoja meille isommille kuntoilijoille. Jos näin maallikkona miettii, että mitkä on sellaiset perushyvät urheiluvaatemerkit, niin kyllä mulla ainakin tulee mieleen lähinnä Nike, Adidas, Reebok, Asics ja mitä näitä nyt onkaan. Ja mikäli olen ymmärtänyt oikein, yhdelläkään maailman tunnetuimmista urheilumerkeistä ei ole plussamallistoa, voiko tämä olla edes totta?


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Mutta onni onnettomuudessa, aika helposti niitä oman kokoisia ja hyvännäköisiä treenikuteita alkoi löytymään kun laajensi merkkituotteista ketjujen omien merkkien hyllyille. Stadiumista juoksuun suunnitellut Soc-ulkoiluhousut kokoa 48, KappAhlista saatu setti missä maailman päheimmät Leena Hefner-urheiluhousut (44/46), ihanan löysä treenipaita (48/50)ja kultaisin yksityiskohdin varustettu verkkatakki 48/50). Ovat vieläpä nyt ota 3 maksa 2 tarjouksessa.  Jalassa sentään sponsori-Asicset, tukevat juoksukengät kuulemma sopivat tukeville aloittelijoille hyvin...


Tänään tuli todettua ettei nuo Kappahlin urheiluvaatteet ei ole yhtään pöllömpiä päällä.  Ja eilen myymälässä sovitellessani Leena Hefner byysiani kuulin vielä myyjältä, että KappAhlin housut olivat voittaneet norjalaisen treenihousutestinkin syksyllä. Tässä sen taas huomaa, ettei se klassinen urheilumerkki ehkä aina olekaan se paras mahdollinen, ainakaan mun kropalle. Ja onneksi KappAhlin lisäksi esimerkiksi Davidilta löytyy plussamallisto, eli se lähtee testiin varmasti seuraavan tarpeen myötä (ellei sitten käy niin hassusti, että kaventuisin juoksukouluaikana ja voisinkin laittaa päälle juoksukoulusta saadut vaatteet, haha).


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Tänään käytiin kuvausryhmän kanssa läpi viime viikkoisia kuvauksia sekä sitä kamalaa cooperin testiä. Oli ihan järkyttävää katsoa, kun viime kerralla juoksin aivan liian pienissä kuteissa ja tabletti näytti kyllä kaikki virheliikkeet muutenkin kuin hidastetusti. Pahinta mun mielestä oli, että rintani pomppivat ihan miten sattuu, vaikka mulla on kohtuu-uudet asiantuntijan avustuksella hankitut Shockabsorberin liivit. Liiviasioissa mun on ihan turha miettiäkään mitään ketjuliikkeiden toppeja, vaan tarvin ehdottomasti maailman tukevimman urheiluliivin. Valitettavasti vain luulin Shockabsorberin olevan se ygösliivi, mutta ei näemmä ollutkaan. Tietäiskö kukaan mistä saa maailman parhaita isorintaisille sopivia urheilurintsikoita. Tarve on VÄLITÖN.


Ja ei, tämä blogi ei ole muuttumassa treeniblogiksi. Lähden torstaina rilluttelemaan Tukholmaan, joten voitte olla varmoja etten pakkaa juoksulenkkareitani mukaan, vaikka Hefner-housut tekisikin mieli jättää päälle :)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

33 kommenttia

  1. Makeet vermeet, jee! Tsemppiä treenailuun! :)

    VastaaPoista
  2. Mä tiedän! Ainoa joka toimii oikeasti on Changen urheiluliivit. Ne tuntuu vänhän kireiltä - otin isoimman koon, kuppikokoni on 75K, mut niissä rinnat ei hölsky, eikä edes liiku YHTÄÄN. Shockabsorber on siihen verrattuna kuin olisi jossain puuvillatopissa.

    VastaaPoista
  3. Ps. täs on mun alemyynneistä löytynyt bodypump-asu. :) Samoissa meiningeissä mennään. http://kaunispaiva.net/2014/01/halpaa-jumppaa/

    VastaaPoista
  4. Aivan supermakeet housut! :D

    VastaaPoista
  5. Rältsyt housut! Hei meki lähetää huomenna ekaa kertaa risteilylle missä käydään torstaina maissakin, aika hurjaa :D siis meille, ollaan käyty muutamasti ihan vaan 23h risteilyllä ja edellisestä on kolme vuotta aikaa;)

    VastaaPoista
  6. Liiveistä en tiiä mitään kun nää rusinat ei heilu vaikka tekis mitä et pidän sit jotain tosi epätukevia vaan.
    Mut ihan törkeen päheet treenivaatteet! Oon nyt kyl semisti järkyttyny, ettei _urheiluvaate_valmistajien mallistoista löydy isompia kokoja. Se on vähän kuin käänteisesti noi kaikki "pro"merkit kuten vaikka Better Bodiesin miestin mallit alkaa jostain L-koosta. :P

    Mä en voi lopettaa nauramista tolle Hefner-jutulle! :DD

    VastaaPoista
  7. Kävin heti kattoo niitä kreisipäntsejä, jooooo-o ne on niin mulle!

    VastaaPoista
  8. Siis Lumingerie-kauppa ja liivit oli Enellit. Tai jotenkin päin :)

    VastaaPoista
  9. Itse varsinkin imetysaikana tarvitsin (tosi) isoja sporttiliivejä jotka olivat vielä tukevat. Tuurilla päädyin freya merkin sporttiliiveihin jotka on ollut oikeesti tukevat. Nyt käytössä edelleen freyan sekä shockabsorberin, joista on ollut vaikeampi löytää sopivaa. Freyat olen nykyään tilannut netistä.

    VastaaPoista
  10. Joo iso peukku kanssa Changen liiveille! Shockabsorbereiden sijaan olisin voinut sitoa tissini vaikka chifoneteilla ja olisi pysyneet lollot paremmin paikoillaan..

    VastaaPoista
  11. Ei mulla muuta kuin, että oletpa kaunis tuossa akassa kuvassa.

    VastaaPoista
  12. Panachelle täältäkin ääni. Sen parempia ei ole. Mulla on ennen noita ollut useammat muka tosi huiput isorintasille tarkotetut, mutta näiden jälkeen totesin käyttäneeni ihan pelkkää kangasta. Kaikista kivointa liiveissä on olkaimissa olevat hakaset joilla saa lisätukea!

    VastaaPoista
  13. I feel you! Viime viikolla tuli ostettua kuntokeskusjäsenyys vähintään 12 kuukaudeksi, joten liikkumiseen on nyt todella sitouduttuva. Sitten tietenkin treenivaatteita ostamaan, sillä 1) edellisestä treenikaudesta on aikaa yli viisi vuotta ja kaksi lasta, 2) silloiset vaatteet eivät enää mahdu päälle ja 3) oikeesti niillä vanhoilla T-paidoilla ja löysillä collareilla ei vain voi treenata ilman teknisiä ominaisuuksia. Noh, tuskahan siinä shoppailussa tuli tällaiselle pluskokoiselle - ei niinkään vaatepuolella, vaan juuri noiden kunnolla tukea antavien urheiluliivien kanssa! Okei, sekosin ja ostin lopulta viidet housut (kolmet yoga pantsit, yhdet Leena Hefnerin kaverin kukkatightsit ja yhdet caprit), viisi lyhythihaista paitaa, yhden pitkähihaisen, yhden topin, kaksi verkkatakkia, kuudet sukat ja lopulta KOLMET ShockAbsorberin liivit, joista kaikki olivat vähän liian pieniä!!? Koot olivat jotain luokkaa 85E—90G ja varsinkin se kovimman tuen juoksuliivi oli ihan kamalan piukka ja litisti tissit leuan alle, mut pakko oli ostaa... Husbandi varmaan kiittäis, jos tietäisi mun uuden harrastuksen kokonaishinnan, mutta ehkä sillä saa iloisemman ja energisemmän (ja timmimmän tietenkin myös) vaimon samalla! :D Tosin personal trainerin hinnastoa en uskalla ihan vielä näyttää...

    VastaaPoista
  14. Suosittelen lämpimästi noita Enellin liivejä.

    VastaaPoista
  15. Nää sun jutut tulee aina niin tarpeeseen! Esim. se takkijuttukin silloin.

    VastaaPoista
  16. Kiitos, taidan etsiä jälleenmyyjän suomesta ja käydä testaamassa!

    VastaaPoista
  17. Toivottavasti oli kiva risteily, meillä ainakin oli!

    VastaaPoista
  18. Juu, ei normimerkit myy kuin kokoon 44 asti, mun rinnus on n. 48

    VastaaPoista
  19. frayaa on monet suositellut pitäisi käydä koklaamassa!

    VastaaPoista
  20. kiitos! voisinkin soittaa vaikka tonne ja kysyä kokoa!

    VastaaPoista
  21. pitää etsiä noi panachet käsiin eli rintoihin mahd. pian!

    VastaaPoista
  22. no mutta ilman hyviä vaatteita on kurja liikkua, niin se vaan on!

    VastaaPoista
  23. no kohta tulee uutta ulkoiluvaatejuttua, juuri tänään hain kivan setin itselleni :)

    VastaaPoista
  24. Enellit on keränneet kehuja munkin isotissisessä ja juoksevassa sekä ratsastavassa ystäväpiirissä. Suosittelen kokeilemaan!

    VastaaPoista
  25. Mä oon himoinnut noita pöksyjä niin monesti!!! Ne on ihanat!!
    Mä en ole itse vileä varsinaisesti kaipaillut plussa urheilumallistoja sillä olen itse mahtunut pitkälti kaikkien merkkien suurimpiin kokoihin. Nyt itse asiassa yhdet Adidaksen XL kokoiset trikoot osoittautui jopa liian isoiksi. Että kyllä ne melko isoihin kokoihin yltää monien perus urheilumerkkienkin valikoimat.

    VastaaPoista
  26. Sekin on totta. Mä vaan taistelin syksyn ison rintamukseni ja talvitakkien oston kanssa ja totesin että ei helvetti, merkeillä ei yksinkertaisesti ole mulle sopivia vaatteita silloin kun pitää ostaa ei joustavaa matskua ja urheiluun käypää kamaa. Ja luulen muuten että vaikka ollaan aika saman mallisia, oon sua pidempi ja samassa suhteessa myös paksumpi = tarvin isomman koon.

    Mutta tosiaan jumppapuolella mullakaan ei ole ollut ongelmaa, mutta esim toi takki tässä postauksessa ei mennyt 48:na koska se ei jousta. Se on verkkakangasta. Onneksi oli isommat koot!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images