HIUSMALLI SYDÄMEN POHJASTA TERVE!

Kampaajapäivän pitäisi olla kuukauden kohokohta, mutta mulla se on kyllä neljännesvuoden kohokohta kun en käy kampaajalla niin usein kuin eh...

Kampaajapäivän pitäisi olla kuukauden kohokohta, mutta mulla se on kyllä neljännesvuoden kohokohta kun en käy kampaajalla niin usein kuin ehkä pitäisi. Olen valitellut ettei mulla ole Helsingissä vakkarikampaamoa, mutta nyt on kyllä muodostunut yksi. Ensin ajauduin Wellan hiusmallina Sydämen pohjasta -kampaamon Petran käsittelyyn ja nyt olen ujuttanut itseni muutaman kerran Sypossa työskentelevän Pauliinan saksien ja värjäyssudin alle. Tänään oli taas Sypon kampaajien koulutuspäivä ja pääsin (tai oikeastaan vaadin päästä) Pauliinan leikkausmalliksi.


tukka ennen


Viimeisellä kerralla jäi fiilis, että Pauliina ymmärtää just millaisia sävyjä mun hiuksiin kannattaa laittaa (eli vaaleita, tuhkaisia, kirkkaita, ei mitään liian räväkkää) ja leikkauskin oli mainio ja pitkään hyvän näköinen. Tänään tehtailtiin sitten taas tukkaa Sydämen pohjasta-kampaamossa Forumin Yrjönkäytävässä ja hyvä tuli, jälleen kerran!


loreal kouluttaja hiusvarikippo mariskooli sydamen pohjasta


pauliina sydamen pohjasta


Kampaajatermeistä mulla ei ole mitään käsitystä, mutta hiuksia lyhennettiin takaa aika lailla ja jätettiin edestä pidemmäksi ja epäsymmetriseksi niin, että oikea puoli on lyhyempi mitä vasen.  Väriksi tuli aika kirkas tuhkabeige, mikä saattaa näyttää samalle mitä aiempikin väri, mutta on luonnonvalossa viileämpi ja puuterisempi. Kampaajani kyllä uhkasi, että seuraavalla kerralla tehdään jotain erilaista. Olisi kyllä ehdottomasti jo aika, mulla on ollut vaalea polkkatukka erilaisin variaatioin lähes 20 vuotta.


Sanoinko mä 20 VUOTTA?! Siis seuraavalla kerralla meidän on PAKKO keksiä jotain muuta :D


vari


tukka takaa


sydamen pohjasta liput


uusi tukka sydamen pohjasta pauliina


sydamen pohjasta pauliina leikkaus hiusmalli


Jos etsitte Helsingistä kampaamoa, minne on helppo mennä ja missä on ihan huiput kampaajat niin ammattitaidollisesti kuin jutuiltaankin, menkää ihmeessä Sydämen pohjasta -kampaamoon Pauliinalle tai Petralle! Tai oikeastaan ihan kenelle vain, mutta ainakin nämä leidit taikovat vähän hankalammastakin tukkalaadusta mitä ihanimmat unelmahiukset!


Kiitos siis taas kerran!


ps. SYPOLAISET: Sieltä teidän naulakon nurkasta löytyy musta pahvikassi, missä on mm. leipäpussi niin se on mun...


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

17 kommenttia

 1. Liikunta on jo nyt vaikuttanut sinuun positiivisesti, näytät hehkuvan! Toimii paremmin kuin kallein ihotuote!

  VastaaPoista
 2. Mä oon ollut joskus vuonna miekka ja pipo hiusmallina ja tuo mies oli sillon leikkaamassa ja värjäämässä mun tukan :) Oli silloin Wellan kouluttaja. Ja ihan vasta oli näkynyt se joku remppaohjelma, missä se oli mukana. Oli vähän hassua kun se sitten paljastui mun parturiksi.

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvä leikkaus on kyllä! Kaunis:)

  Jostain syystä tämä imettäminen ja talvi ovat vieneet elon sekä iholta että hiuksista ja olen pidempään jo pohtinut tuollaista napakkaa lyhyempää mallia. Että antaisin kuivuneelle kuontalolle kerralla kyytiä, ainahan se on muutenkin nutturalla...

  Iholle pitää sitten keksiä joku superkosteutus vielä:)

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvältä näyttää! Voit ottaa hiusten stailausvinkkejä Beyoncelta, sillä näyttää olevan samanlainen leikkaus uusimmalla musavideolla Drunk in Love ;)

  VastaaPoista
 5. Oikein hyvä tukka.Yltääkö kiinni?Täällä kasvatusprojekti päällä ja parin kk päästä voisi tuollainen malli olla mahdollinen.

  VastaaPoista
 6. Ihanat hiukset!

  Mutta hetkinen.. Hämmennyttyäni tästä olen pakotettu kysymään, että onko kuvassa nro.3 hiusväri ja suti MARISKOOLISSA?! :D

  VastaaPoista
 7. :) oliks toi se miesparin toinen osapuoli? Ihankuin muistaisin jotain, et punatukkainen puoliso kenties?

  VastaaPoista
 8. pakkaset kyllä vaikuttaa ainakin mun hiuksiin, ihoon ja ihan kaikkeen!

  VastaaPoista
 9. aah, mun pitää mennä tsekkaan toi video!

  VastaaPoista
 10. ei yllä kii, ihan hyvä vaan. kiinni jos yltää on aina hätäponnari...

  VastaaPoista
 11. Jep, lasiahan noi skoolit on niin kestää hyvin värin ja ovat kauniita <3

  VastaaPoista
 12. En mä muista sen miestä, mutta joo siis miespari oli. ja olikohan se Talo sen ohjelman nimi?!? Siinä oli myös se Katja, joka on ollut siinä Pientä pintaremonttia sen jälkeen. Ehkä parasta oli myös se, että tuo nakko jotain vitsiä, että "kaikki miesparturithan on homoja" jne. Ja se sarja muuten tulikin vasta sen mun parturireissun jälkeen, kun sit mulle vasta varmistu, että sillä on mies kumppani :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images